Få succes med systemintegration og styr på de komplekse økosystemer

Dato:
08/12 2021
Sted:
København
Pris:
Gratis deltagelse

De høje ambitioner om sammenhængende kunderejser og effektive interne processer udfordres alt for ofte af manglende sammenhæng mellem it-systemerne.

Der sker fordi organisationernes it-infrastruktur bliver mere og mere kompleks med både gamle og nye it-systemer, der på kryds og tværs og ofte mellem on premise og flere forskellige cloud-miljøer skal håndtere workloads i realtime.

Samtidig investerer de store it-selskaber som SAP, Microsoft, Salesforce og Oracle målrettet i at skabe økosystemer, app stores og partnerskaber.

De sammenkædede løsninger er - afhængigt af øjnene, der ser - enten et defensivt træk for at holde på kunderne eller en velkommen mulighed for at levere effektive processer på platformen.

Afgørende for it-afdelingen at sikre integrationen
Uanset målet er investeringerne i og fokus på økosystemerne vokset massivt de seneste år på tværs af it-branchen. Og heldigvis er der tegn med at stadig flere techfirmaer ser værdien i af åbne deres økosystemer op så de i højere grad afspejler kundernes brogede it-miljøer.

For it-afdelingerne og virksomhederne er det nemlig afgørende at sikre, at de enkelte forretningsområder, databaser og systemer ikke isoleres som øer i lukkede kredsløb. I stedet skal systemer, applikationer og databaser spille optimalt sammen.

Derfor er det en løbende opgave at sikre optimal system-integration hver gang, der investeres i ny software eller nye systemer eller hver gang, der udvikles nye løsninger og processer.

Men hvordan gør du? Hvad er den bedste strategi og de bedste værktøjer og løsninger på området? Og hvordan håndterer andre den stigende kompleksitet og de stadigt mere omfavnende økosystemer? Det sætter Computerworld fokus på med dette seminar.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

I lyset af den nyeste udvikling omkring COVID-19 og den øgede smittespredning, har vi selvfølgelig taget vores forholdsregler, for at du kan følge sig tryg og sikker, når du deltager på denne fysiske konference.

Vi sørger for:

  • At der er god afstand mellem dig og de andre deltagere
  • At der vil være håndsprit placeret flere steder, så vi i fællesskab kan have fokus på håndhygiejne
  • At maden bliver portionsanrettet, så der ikke skal deles service mellem deltagerne
  • At der vil være kontaktfri ankomst til konferencen, og at der ikke bliver uddelt materialer i løbet af dagen
  • At der ikke vil være nogen form for udstilling på konferencen
  • At der ikke er mere end 60 deltagere, så vi kan overholde gældende regler på området
Med disse forholdsregler i baghovedet håber vi, at du vil få en spændende og lærerig dag med fokus på Business intelligence & prediction. Vi vil derfor gerne opfordre dig til at overholde og efterleve de forholdsregler og retningslinjer der er, så både talere og deltagere kan få den bedste dag.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
Alexander Haslund
Moderator:
Alexander Haslund
Premiumredaktør
Computerworld

09:00
Azure - en nutidig integrationsplatform
Med mange digitale muligheder kommer der lige også mange udfordringer. Der er hele tiden flere systemer, flere apps, flere digitale løsninger. Og data skal kunne rejse alle steder hen. Senior integrationskonsulent Thomas Berg fortæller om, hvordan du med integrationsplatformen Azure kan få succes med system-integration anno 2020 – og hvordan vi har hjulpet Danish Agro til netop dette.

Thomas dykker ned i, hvordan vi ved hjælp af Azure har givet Danish Agro en helt ny rækkevidde og ikke mindst indsigt og overblik i deres digitale processer.
Thomas Berg
Oplægsholder:
Thomas Berg
Senior Integrationskonsulent
Vertica

Thomas har arbejdet med systemintegration i mere end 10 år - både som tekniker, arkitekt og projektejer.


09:30
Integrationsmulighederne i Microsoft Azure
Få indsigt i integrationsmulighederne i Microsoft Azure, herunder en live-demo af API portal med udstilling af produktdata og onboarding af brugere.
Morten La Cour
Oplægsholder:
Morten La Cour
Technical Lead
Vertica

Morten har arbejdet med integration i mere end 20 år og er en af landets førende specialister indenfor integration, bl.a. udnævnt som Microsoft Azure MVP i 2015 og 2016.


10:00
Pause

10:15
Copenhagen Software

10:45
Taler kommer snart

11:15
Paneldebat

11:45
Tak for idag
Partnere
Det får du ud af det
  • Viden om den nyeste udvikling inden for system-integration
  • Erfaringer med strategier for at håndterer kompleksiteten når du har mange løsninger fra forskellige selskaber
  • Indblik i nogle af de bedste værktøjer på området