Managed service - skiftet fra drift til strategisk teknologiledelse

Dato:
29/10 2020
Sted:
Hellerup
Pris:
Gratis deltagelse

Mere og mere data. Flere snitflader og applikationer der i realtime skal tale sammen. Og endnu større krav til regnekraft, sikkerhed og dokumentation. Det er forventningerne til de fleste it-afdelinger.

Samtidig stiller de øgede forventninger og de store muligheder krav til dig om konstant, at udfordre hvad du kan drive selv - og hvad andre kan hjælpe dig og din organisation med. For hosting og outsourcing-markedet rummer utallige muligheder for at aflaste og effektivisere din virksomhed, så der kan fokuseres på kerneforretningen.

Men markedet er også kendetegnet ved mange og meget forskellige leverandører og leverance-modeller. Og samtidig kan en outsourcing-løsning samtidig være en ledelsesmæssig mulighed for at skabe en ny og måske mere strategisk orienteret it-organisation. Noget som vi allerede nu ser i en række danske koncerner.

De forandringer og de muligheder er omdrejningspunktet for en rundbordsdiskussion blandt en udvalgt gruppe på 10-12 digitale ledere fra danske virksomheder – og du er inviteret.

Rundbordsdiskussionen er arrangeret af Computerworld og foregår på Restaurant ADDRESS i Hellerup Havn d. 3. novmeber mellem 9 og 12. Arrangementet afsluttes med en lækker fælles frokost.

Rundbordsdiskussionen ledes af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen og krydres med eksempler og erfaringer fra konkrete casen fra en inviteret oplægsholder. Undervejs vil der være rig lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere og lære af deres erfaringer med digital transformation.

Rundbordsdiskussionen er lukket, off-the-record og alene forbeholdt de inviterede deltagere.

Se program

Program:


08:45
Ankomst - vi byder på morgenmad

09:00
Velkomst

09:10
Bordet rundt

09:30
Taler kommer snart

10:00
Debat, her skal dine udfordringer og løsninger i spil

10:40
Pause

10:55
Debat, her skal dine udfordringer og løsninger i spil

11:25
Taler kommer snart

12:00
Frokost i restauranten

13:00
Tak for i dag