CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer Digitalt event

Dato:
15/4 2021
Sted:
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

I takt med teknologiernes hastige udvikling og med det store udbud af cloud- og outsourcing-løsninger ændres vores muligheder og organisationsformer sig også drastisk.

På CIO Trends 2021 kan du få inspiration til at lede de forandringer og til at sætte de strategiske pejlemærker fra tre af de fem nominerede til Årets CIO 2020.

Mød derfor årets vinder Peter Cabello Holmberg, nu CDO hos Fiskarts Group, tidligere Senior VP og CIO hos Pandora, Anne Nørklit Lønborg, CIO og SvP hos Tryg samt CIO hos Forsvaret, Kristian Vengsgaard.

På CIO Trends 2021 vil de tre CIOs komme med deres bud på tre centrale spørgsmål:

  • Hvordan ser fremtidens it-afdeling ud i en verden fuld af outsourcing, forretningsfokus og et stadigt større skift til cloud – og hvor it ikke længere er ”et sted man kan gå hen”
  • Hvordan griber de den svære transformation af kernesystemerne an.
  • Hvordan arbejder de med at identificere og prioritere teknologiske langtidsinvesteringer.
Konferencen og den afsluttende paneldebat er modereret af Computerworlds chefredaktør Lars Jacobsen – og du er inviteret med.

Så har du et spørgsmål som du synes Lars skal stille til deltagere, så send allerede nu spørgsmålet til panelet til events@cw.dk - og skriv meget gerne ”CIO Trends” i emnelinjen.

Se program

Program:


08:30
De digitale døre åbner - login og tjek lyd og billede

09:00
Velkomst
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:10
Peter Cabello Holmberg - Årets CIO 2020
Peter giver sit bud på de strategiske pejlemærker, der sikrer CIO´ens succes i fremtiden. Hvad er tendenserne? Og hvad skal du, som CIO, især være opmærksom på?
Peter Cabello Holmberg
Keynote:
Peter Cabello Holmberg
Chief Digital Officer
Fiskars Group

Peter Holmberg står i spidsen for at drive digitalisering og transformation hos Fiskars Group. Tidligere har Peter foretaget en gennemgribende transformation af Pandora IT med fokus på at gøre Pandora til et IT Powerhouse.

Uddannelse:
- 1968, M.Sc. (Econ), eMBA (e-commerce)

Tidligere roller:
- CDO, Fiskars Group, 2021–Present
- CIO, Pandora A/S, 2016–2021 (Elected 'CIO of the year 2020*
- CIO, GN Store Nord. 2014-2016
- Dir. Global IT Operations, A.P. Møller Maersk / Damco, 2012-2014
- VP of IT Operations, Carlsberg, 2007-2012
- VP of Global IT Operations, ISS A/S, 2006-2007


09:40
AI som værktøj for organisationen - skal stetoskopet erstattes af kunstig intelligens?
I en verden med tiltagende store mængder data og med stort behov for at analysere dem, er det helt sikkert, at nye teknologier skal være en del af innovationen i sundhedssektoren.

Innovation skaber samfundsmæssige gevinster, og vi skal være nysgerrige på, hvordan man kan træne algoritmer på en meget stor skala og realisere gevinster i brugen af kunstig intelligens.

De hospitaler og sundhedsinstitutioner, der til fulde formår det fremover, vil stå ekstremt stærkt, når det gælder sikkerhed, tilgængelighed, fleksibilitet, lave omkostninger. Og de vil være innovationsparate.

I Region Syddanmark og på Sygehus Lillebælt er man i gang. Der er etableret et innovationspartnerskab og en innovationsplatform, der har gjort det muligt at prioritere og hurtigt implementere use-cases, som skaber værdi for både patienter, forskere, personale og ledelse.

Hør hvordan, og om stetoskopet stadig er i brug?
Thomas Larsen
Oplægsholder:
Thomas Larsen
Lægelig direktør, Master i offentlig administration
Sygehus Lillebælt, Region Syddanmark

Thomas Larsen er lægelig direktør på Sygehus Lillebælt.
Tidligere direktør på, Regionshospitalet Nordjylland og formand for Dansk Selskab for Obstetrik og Gynækologi samt medlem af en lang række udvalg under Sundhedsstyrelsen og Danske Regioner


09:50
The Connected CIO - Tre forretningsmæssige krav der gør dig klar til fremtiden
IT er blevet den største motor i det maskineri, der hvirvler organisationer og hele menneskeheden fremad imod mødet med de udfordringer og muligheder, der ligger i vores data-centrerede fremtid. Hvad betyder det for en IT-organisation at være forberedt til fremtiden? Alle organisationer spørger sig selv, hvordan de kan positionere sig, og bedst udnytte de nye muligheder der kommer næst i data-årtiet. Uanset hvad næste bølge af forandring bringer med sig, er de bedst forberedte organisationer allerede i gang med at tænke digital-first, og gentænke hvordan de kan differentiere sig med teknologi.

For CIO’en er det nu, forretningen skal optimeres til videre succes, mere specifikt ved:
• at øge agiliteten med fleksible IT-løsninger
• at gøre det muligt for deres teams at arbejde og lære alle steder, med en digital arbejdsplads
• og ved at skabe ny værdi gennem datadrevet innovation.

CIO’en er spydspidsen for den banebrydende digitale transformation og for at lede organisationen til at favne agile og hyper-effektive modeller, som gør det muligt at følge med hurtigt skiftende forretningskrav. The Connected CIO er den modige leder, som spiller en evigt udviklende rolle i mødet med forretning og IT, som er unikt udstyret til at lægge en strategi med teknologi – uden diskussion, en rolle der er er mere vigtig nu end nogensinde før.
Marianne Lindhard Moe
Oplægsholder:
Marianne Lindhard Moe
Adm.direktør
Dell Technologies Danmark

Marianne Lindhard Moe tiltrådte 1. Juni 2020 som adm.direktør i Dell Technologies Danmark. Hun har over 30 års erfaring i it-branchen, senest fra en stilling som landechef hos Avanade. Derudover har hun været hos Microsoft, Lawson Software (Infor) og Atea.
Marianne er uddannet civilingeniør fra DTU og har en HD i ledelse og organisation fra CBS. De seneste 10 år har Marianne været medlem af styregruppen for IT-Branchens udvalg for kvindelige ledere.


10:00
Oplæg til breakout

10:05
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Breakout 1
10:05 - 10:30 (25 min)
Innovation i sundhedssektoren med AI

Formålet med en innovationsplatform er at benytte eksisterende data og kunstig intelligens til at forbedre blandt andet kvalitet, patientbehandling og patientsikkerhed.

Ivan Brandslund, Professor, dr.med., Syddansk Universitet, Sygehus Lillebælt

Læs mere

Vælg dette indlæg

Breakout 2
10:05 - 10:30 (25 min)
Fleksible IT-løsninger giver din virksomhed mere agilitet

Hos førende organisationer står en Connected CIO i spidsen for organisationen og spiller en afgørende rolle i den digitale transformation. Vær med til at debattere hvordan den Connected CIO lykkes.

Marianne Lindhard Moe, Adm.direktør, Dell Technologies Danmark

Læs mere

Vælg dette indlæg


10:35
Velkommen tilbage

10:40
Hør erfaringerne fra Anne Nørklit Lønborg, CIO hos Tryg og Kristian Vengsgaard, CIO hos Forsvaret
Du får Anne og Kristians bud på:

  • Hvordan ser fremtidens it-afdeling ud i en verden fuld af outsourcing, forretningsfokus og et stadigt større skift til cloud – og hvor it ikke længere er ”et sted, man kan gå hen”?
  • Om hvordan du griber den svære transformation af kernesystemerne an?
  • Hvordan arbejder du med at identificere og prioritere teknologiske langtidsinvesteringer?
Anne Nørklit Lønborg
Oplægsholder:
Anne Nørklit Lønborg
CIO, SvP
Tryg
Kristian Vengsgaard
Keynote:
Kristian Vengsgaard
CEO
KOMBIT

Kristian er CEO og kom til KOMBIT i december 2022. Kristian har ledet digitalisering på strategisk niveau gennem de sidste mange år, sidst som CIO hos Forsvaret, og før det bl.a. som managementkonsulent, it-udviklingsdirektør og it-arkitekturchef i SKAT - foruden at have ledet en lang række af projekter. Sideløbende hermed har han været ansat som associate professor i videnskabsteori ved Københavns Universitet og er bl.a. også medforfatter til bøger om videnskabsteori i statskundskab, sociologi og forvaltning.
Kristian er kandidat i informationsvidenskab / computer science fra Aarhus Universitet.


11:20
Debat mellem Peter Cabello, Anne Nørklit Lønborg og Kristian Vengsgaard

11:45
Opsamling og tak for i dag
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.