Digital HowTo: Sådan skaber du den moderne og sikre arbejdsplads – uanset tid og sted

Dato:
30/4 2020
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Mange virksomheder gentænker pt. deres arbejdspladser mens størstedelen af medarbejdere arbejder helt eller delvist hjemme.

De massive forandringer skaber et unik pres på de tekniske løsninger, men også rutiner, opgaver og selve virksomhedens sammenhængskraft udfordres når de fysiske rammer udskiftes med virtuelle møderum.

Mange virksomheder og leverandører har dog allerede foretaget skiftet til en mere moderne arbejdsplads, den såkaldte ”modern workplace”, og undervejs tilpasset både det tekniske setup, rutinerne og samtidigt værnet om virksomhedskulturen.

På denne Digital HowTo-konference kan du derfor lære mere om, hvordan du kan skabe det rette fleksible miljø, der giver mulighed for fortsat kommunikation og samarbejde - uanset tid og sted.

Undervejs sætter vi fokus på kulturen, på mulighederne ved unified communication og integrationen af kommunikationstjenester samt samarbejdsløsninger med fokus på løsninger for teams til at samarbejde i real time.

Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på en række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved moderator

09:05
Keynote

09:35
Q&A til keynote

09:40
Taler kommer snart

10:00
Q&A til taler

10:05
Taler kommer snart

10:25
Q&A til taler

10:30
Keynote

11:10
Q&A til keynote

11:15
Moderator samler op
Det får du ud af det
  • Få gode råd til hvordan du skaber det rette fleksible miljø - uanset tid og sted
  • Indblik i løsninger for teams til at samarbejde i real time
  • Spørg eksperterne