It-branchens image 2020: Det gør vinderne – og det siger kunderne

Dato:
12/5 2020
Sted:
København
Pris:
1495 kr

Er det leverandørens ledelsens troværdighed, produktet eller medarbejderne der er vigtigst når de danske professionelle it-kunder vælger partnere og leverandører?

Svaret er penge værd. Bogstaveligt talt. For IT-Branchens erfaringer er, at der er millioner at spare for både kunde og leverandør når samarbejdet er i top.

Samtidig betyder samfundsudviklingen at både kunder og det omgivende samfund stiller stadig større krav til teknologivirksomhedernes adfærd og etik. Samfundsansvar, troværdighed og kendskab til de aktuelle politiske dagsordener er nye nøgleord – også i it-branchen.

På denne konference får du derfor en unik indsigt i hvem der i de danske it-professionelles øjne leverer ydelse af høj kvalitet, hvem de har tiltro til og hvilke virksomheder de tror vil udvikle sig positivt i fremtiden.

Du får desuden indsigt i en række af de bedst vurderede it-virksomheders strategier og erfaringer – og hvad to af Danmarks bedste CIOs lægger vægt på når de vælger teknologipartnere.

Konferencen baserer sig på en Image Analysen 2020, en undersøgelse af it-branchen, som er udarbejdet af Computerworld i samarbejde med Instituttet for Opinionsanalyse A/S. I undersøgelsen deltager en lang række danske professionelle it-kunder som har vurderet den konkrete indsats hos 50 centrale it-virksomheder og leverandører.

Image Analysen blev gennemført første gang i 2019 og der bliver interessant at se udviklingen i forhold til resultaterne i 2020.

Deltagerne på konferencen vil modtage det aktuelle Computerworld-magasin med undersøgelsens resultater.


Hvis du ønsker at betale med EAN nr., skal du tilmelde dig konferencen og bruge kampagnekoden "FAKTURA". Derefter skal du sende os en mail med dit EAN-nr. og betalingsoplysninger til events@cw.dk.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
Fokus på image/ omdømme, samfund og ansvarlighed.
oplægsholder
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:15
oplægsholder
Oplægsholder:
Natasha Friis Saxberg
adm. direktør
IT-Branchen

Forfatter, digital strateg og iværksætter. Hun har arbejdet med startups, store organisationer og teknologi i mere end to årtier og hjælper virksomheder med at udvikle deres digitale strategi. Hun har arbejdet i NYC i to år med at hjælpe startups ind på det amerikanske marked og var vært for tv-showet Tech & the City fra Nasdaq. Hun har brugt fire år i corporate venture, som chef for innovation i Atea og som leder af venture development hos Maersk Growth.


09:35
Præsentation af Image-analysen 2020
I samarbejde med Instituttet for Opinionsanalyse ApS har Computerworld skabt den omfattende kortlægning af 50 it-virksomheders omdømme.

I dette indlæg uddyber med Instituttet for Opinionsanalyses erfarne direktør Image-analysen 2020 og sætter fokus på en række centrale områder i analysen:

  • Fokus på ”hvad er image” og hvordan vi har målt det.
  • Hvilke 15 parametre er de 50 it-virksomheder blevet bedømt på, og hvor vigtige er de for it-chefernes bedømmelse af deres image? Hvad driver imaget mest?
  • Hvor stort og stærkt et image har de 50 virksomheder? Hvad betyder kendskab (størrelse) og bedømmelse (styrke) for virksomhedernes image?
  • Hvem har det største og stærkeste image? Og hvem ligger i bunden af listen?
  • Hvad skal der til for at få et bedre image? Og hvilke af de 50 virksomheder har det største potentiale på den korte og lange bane?
oplægsholder
Oplægsholder:
Palle Klinke Hansen
IFO
Instituttet for Opinionsanalyse ApS

10:20
Lær af de bedste fra analysen – fokus på lessons learned

11:00
Pause og netværk

11:20
Danmarks bedste CIO´s krav til it-leverandøre
oplægsholder
Oplægsholder:
Mads Madsbjerg
Senior Vice President & Group CIO
FLSmidth

Mads har tidligere været vicedirektør for it-infrastruktur hos Carlsberg.

oplægsholder
Oplægsholder:
Martin Garbrecht Damm
koncern it-chef
Løgismose Meyers

Martin Garbrecht Damm er tidligere CDO/CIO hos Sticks N Sushi samt CIO hos Egmont Publishing. Martin Garbrecht Damm har ad flere omgange omlagt vitale forretningsområder til rene digitale processer.


12:00
Keynote

12:30
Afrunding

12:45
Frokost
Partnere
Det får du ud af det
  • IT-Branchens bud på hvad der giver succes
  • Præsentation af Image Analysen 2020
  • Indsigt i hvad de bedste CIOs lægger vægt på, når de vælger teknologipartnere