Roundtable: Sådan leverer du forenkling, samarbejde og innovation på den moderne arbejdsplads

Dato:
05/11 2020
Sted:
Hellerup
Pris:
Gratis deltagelse

De rigtige digitale værktøjer er helt afgørende, hvis du i dag skal have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med.

Derfor er sammenkobling af processer på kryds og tværs og optimal udnyttelse af de digitale værktøjer drivakslerne under den innovation og det tempo, som alle virksomheder i dag er afhængige af.

Samtidig forventer både medarbejdere og kunder, at din organisation skaber pladsen og friheden til at arbejde, handle og samarbejde når de vil. Og at din virksomheds løsning samtidig er sikkert og brugervenlig nok til at arbejdet, samarbejdet eller transaktionen kører problemløst 24/7.

Opgaven er derfor at skabe de rette rammer for både innovation og effektiv drift.

Derfor er it-organisationens rolle i udbredelsen af modern workplace, forenkling af processer og opgøret med legacy-systemer temaet for denne eksklusive rundbordsdiskussion blandt en udvalgt gruppe af digitale ledere fra danske virksomheder.

Til at sparke debatten i gang indleder Citrix, med et kort indlæg om hvordan andre organisationsformer og adgang til de rette værktøjer spiller positivt ind på virksomhedens strategiske mål.

Gennem oplæg og erfaringsudveksling stiller vi efterfølgende skarpt på de konkrete ledelsesmæssige og teknologiske tiltag, som it-organisationen allerede nu kan hjælpe virksomheden eller organisationen med at indføre.

Rundbordsdiskussionen er arrangeret af Computerworld og Citrix og foregår på restaurant Address i Tuborg Havn d. 16. april fra kl. 9.00 til 12.30, hvorefter vi slutter med en lækker fælles netværksfrokost. Inden arrangementet byder vi selvfølgelig på morgenmad fra 8.45.

Rundbordsdiskussionerne ledes af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen. Undervejs vil der være rig lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere og lære af deres erfaringer.

Arrangementet er udelukkende forbeholdt CIO's, it-direktører og it-chefer.

Se program

Program:


08:45
Ankomst - vi byder på morgenmad

09:00
Velkomst ved Lars Jacobsen, chefredaktør Computerworld og Citrix
oplægsholder
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:10
Bordet rundt

09:30
Gerard Lavin - Citrix
oplægsholder
Oplægsholder:
Gerard Lavin
PMM på EMEA plan
Citrix

09:50
Debat, her skal dine udfordringer og løsninger i spil

10:30
Pause

10:45
Debat, her skal dine udfordringer og løsninger i spil

12:30
Frokost i restauranten

13:15
Tak for i dag
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:45 til 13:15
Sted:
Restaurant Address
Tuborg Havnepark 15
2900 Hellerup
Pris:
Gratis deltagelse