RPA workshop - hands on erfaringer og konkrete værktøjer

Dato:
01/10 2020
Sted:
Frederiksberg
Pris:
1995 kr

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering med værktøjer som RPA og kunstig intelligens spiller sømløst sammen.

Det er samtidig et opgør med den tid og de ressourcer, som i alt for høj grad stadig er bundet op på drift, faste procedurer og manuelle opgaver. Tid og ressourcer, som i stedet for bør bruges på at prioritere kunder, kunderejsen og til at etablere eller understøtte nye tjenester og nye forretningsmodeller.

På denne eksklusive workshop vil du sammen med en lille gruppe deltagere få hands-on erfaringer, når konkrete virksomheder deler ud af deres erfaringer samtidig med, at du får konkrete værktøjer med hjem, så du kan få en sikker videre RPA rejse i din virksomhed.

Du kan vælge mellem disse spor afhængig af, hvor langt du er i processen:

SPOR A - RPA 1.0:

Sporet henvender sig til dig, der arbejder i en organisation, som ikke er gået i gang med RPA, eller hvor I har meget begrænset erfaring med RPA. På sporet lærer du blandt andet, hvad RPA er, hvad det kan bruges til, hvordan du finder ideer til robotter, og sidst, men ikke mindst, hvordan du kommer godt i gang med det første RPA-projekt.

SPOR B - RPA 2.0:
Er du allerede er godt i gang med RPA og har udarbejdet de første processer i produktion, skal du vælge sporet RPA 2.0. I løbet af dagen får du blandt andet indsigt i, hvordan du skalerer RPA fra pilotprojekt til en fast del af din organisation samt hvordan du sikrer dig, at din RPA-pipeline fortsætter med at vokse, efter du har automatiseret de lavt-hængende frugter.

Se program

Program:


08:30
Registrering

09:00
Velkomst og introduktion

09:30
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
SPOR A - RPA 1.0
09:30 - 11:15 (105 min)
Workshop 1.1: Idégenerering – hvordan finder man idéer og vurderer potentialet?

Dette Spor får du en generel introduktion til RPA og der sættes fokus på automatiseringensprocessen fra identifikation af processer, der er bedst eget til automatisering, til en konkret handlingsplan, der vil hjælpe dig rigtigt i gang med din RPA-rej

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR B - RPA 2.0
09:30 - 11:00 (90 min)
Workshop 2.1: Best practice på at skalerer din RPA rejse og undgå at gå i stå

Når du har været igennem en succesfuld start på din RPA rejse,skal du undgå at gå i stå. En central del sikres ved at få de grundlæggende discipliner på plads fra begyndelsen af rejsen.

Henrik Olsen, CCO & Strategic Advisor, SmartRPA

Søren Høholt, afdelingsdirektør, Processer og effektivisering, Sparekassen Kronjylland

Læs mere

Vælg dette indlæg


11:15
Frokost

12:15
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
SPOR A - RPA 1.0 - fortsat
12:15 - 14:00 (105 min)
Workshop 1.2: Hvordan kommer du igang med RPA på den rigtige måde ?

Sammen med transportvirksomheden DSV tager vi et kig på, hvordan DSV kom i gang med RPA, og hvad selskabet har lært. Vi tager fat i de grundlæggende discipliner, der er nødvendige for at komme rigtigt i gang med RPA.

Henrik Olsen, CCO & Strategic Advisor, SmartRPA

Søren Høholt, afdelingsdirektør, Processer og effektivisering, Sparekassen Kronjylland

Læs mere

Vælg dette indlæg

SPOR B - RPA 2.0 - fortsat
12:15 - 13:40 (85 min)
Workshop 2.2: Hvordan kommer vi videre efter de lavthængende frugter er automatiseret?

En større automatiseringsopsætning byder på nyt potentiale og nye udfordringer. Dette spor giver en generel introduktion til ”Intelligent Automation Operating Model!, og sætter fokus på hvordan RPA-teamet kontinuerligt kan levere værdi til organisati

Læs mere

Vælg dette indlæg


14:00
Pause og netværk

14:15
Persondatabeskyttelse med robotter
Hør hvilke overvejelser man skal gøre sig inden udvikling af robotter og hvilke faser implementeringen har. RPA introducerer en ny grænseflade i markedet hvori behandling af persondata skal indtænkes direkte i designet. Når mennesket tages ud af databehandlingen, er det essentielt at teknik og IT er designet med de grundlæggende databeskyttelsesprincipper for øje. "Privacy by design" eller "Indbygget persondatabeskyttelse" er en tilgang, der opfordrer til et brugercentreret og transparent design med sikkerhed indtænkt på tværs af behandlingskæden.

15:00
Afrunding og tak for i dag
Partnere
Det får du ud af det
  • Eksklusiv workshop
  • Hands-on erfaringer
  • Konkrete værktøjer