CXO roundtable: Sæt strategisk it-sikkerhed på dagsordenen

Dato:
02/4 2020
Sted:
Pris:
Gratis deltagelse

Større danske virksomheder har i gennemsnit 85 variationer af it-sikkerhedsløsninger kørende i deres it-miljø - og sikkerhedsregningen for software og konsulenter løber hvert år op i millioner af kroner.

Alligevel tager det op til 100 dage før en typisk virksomhed opdager, at deres systemer er blevet kompromitteret. Og alligevel vil både ledelse og medarbejdere stadig ryge i phishing-fælder eller mister data til mere eller mindre målrettede ransomware-angreb.

Svaret på det dilemma er ikke nødvendigvis flere systemer, men en mere strategisk tilgang til it-sikkerhed hvor evnen til at opdage og reagere hurtigere på nuværende og fremtidige trusler kommer i centrum.

Derfor er strategisk it-sikkerhed, incident response, beredskabsplaner og business continuity omdrejningspunkterne for to rundbordsdiskussioner blandt en udvalgt gruppe af digitale ledere fra danske virksomheder – og du er inviteret.

Rundbordsdiskussionen er arrangeret af Computerworld d. 23. april fra kl. 9.00 til 11.30, hvorefter vi slutter med en lækker fælles netværksfrokost. Inden arrangementet byder vi selvfølgelig på morgenmad fra 8.30.

Deltagerpladserne er forbeholdt CIO’s, it-chefer, it-direktører, digitaliseringschefer, CFO’s, CTO’s og andre CXO’er.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
Velkomst og en kort introduktion til dagen af Computerworlds chefredaktør Lars Jacobsen
oplægsholder
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:10
Keynote

10:00
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Spor 1
10:00 - 11:30 (90 min)
TBA

Læs mere

Vælg dette indlæg

Spor 2
10:00 - 11:30 (90 min)
TBA

Læs mere

Vælg dette indlæg


11:30
Frokost og netværk