Digital Howto: Software defined WAN Digitalt event

Dato:
11/11 2020
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Den nye generation af WAN, som binder elementerne sammen


De komplekse og omfattende netværksløsninger, som virksomheder i dag har behov for, kræver i stigende grad en automatiseret tilgang.

Hvor netværket førhen bestod af en række manuelle opgaver, når man skulle konfigurere og sætte det op i virksomheden, vælger mange i dag en mere automatiseret tilgang.

Derfor er SD-WAN påstået som en ny gernation af WAN, hvor optimering, automatisering og synlighed er kritiske faktorer for en samlet løsning, og hvor virksomhedens netværksfolk kan styre det via en central softwareløsning.

I denne nye generation er SD-WAN limen, som binder elementerne sammen. Der er mindst 30 forskellige SD-WAN løsninger på markedet i dag. Det er derfor vigtigt, at man forstår den enkelte leverandørs betydning og indhold af SD-WAN, og at man sammenholder dette med ens egne behov og WAN-strategi i dag og i de kommende tre til fem år.

På denne How To får du overblik over fordelene ved SD-WAN - og du får indblik i, hvordan du hurtigst og nemmest når i mål med implementering af SD-WAN.

Du kan her møde en række af de førende leverandører og høre deres gode råd til din strategi samt til de forretningsmæssige overvejelser, som du bør have.

Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på den række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Jakob Schjoldager
Moderator:
Jakob Schjoldager
redaktør
Computerworld

Jakob Schjoldager er erhvervs- og ledelsesredaktør på Computerworld, og skriver til dagligt om virksomheders it-strategier og danske CIO’ers arbejde. Jakob har tidligere også været sikkerhedsredaktør på Computerworld.


09:05
Keynote - Lars Dittmann
I sit indlæg giver Lars Dittmann historien bag SD-WAN og indblik i behovet for SD-WAN. Derudover får du indsigt i både muligheder med og bekymringer omkring softwarebaserede netværk, som virksomheder skal være opmærksomme på.
Lars Dittmann
Oplægsholder:
Lars Dittmann
professor og head of networks technology and service platforms
DTU

09:30
Managed SD-WAN – fleksibilitet og sikkerhed fra én og samme leverandør
Fremtidens netværk leverer håndgribelige fordele for it-administratoren.
Kom i gang uden omfattende investering i udstyr og know-how.

Med en managed SD-WAN løsning får din virksomhed det bedste fra begge verdener:
 • One stop shopping – underlay og overlay
 • Central håndtering af konfigurationer og opdateringer
 • Samtidig anvendelse af flere links, også 4G
 • Mulighed for hybrid af MPLS og SD-WAN
 • Agil tilkobling af internationale lokationer - lokal ISP
 • Indbygget StateFull eller NG/UTM Firewall
 • Intuitiv online portal for monitorering og overblik
Få et indblik i trends for SD-WAN 2020 og hør om fordele for erhvervsvirksomheder ved SD-WAN som managed service.
Sebastian Vad Lorentzen
Oplægsholder:
Sebastian Vad Lorentzen
head of SD-WAN Engineering
GlobalConnect A/S

Leder af de GlobalConnect’s tekniske SD-WAN ressourcer. Bred erfaring med professionelle IT og netværks løsninger.

Miriam Carling
Oplægsholder:
Miriam Carling
sales support manager
GlobalConnect A/S

Presaler med fokus på SD-WAN løsningsdesign og værdiskabelse til erhvervsmarkedet. Mange års erfaring med design og salg af WAN løsninger hos flere Nordiske service leverandører.


09:50
Q&A til GlobalConnect A/S

09:55
Giver Office 365 dit netværk halsbrand? SD-WAN er løsningen - Få optimal Microsoft Office 365-ydeevne med Citrix SD-WAN
Der er fire måder, traditionelle netværkstopologier sænker Office 365 på:

 • Ved ikke at prioritere latensfølsom WAN-trafik
 • Backhauling af Office 365-trafik gennem datacentret
 • Hairpinning (NAT loopback) Office 365-trafik i stedet for direkte at dirigere den til den nærmeste Microsoft Global Network-kant
 • Afsendelse af web- og SaaS-trafik via WAN, ikke direkte til internettet
Ved at deltage i denne session om Citrix SD-WAN vil du / din organisation opdage, hvordan man løser disse problemer og yderligere lære at:

 • Reducering af omkostninger (op til 5X) - Ved at gøre bredbåndsnet levedygtigt til virksomhedsbrug reducerer organisationer dramatisk omkostninger og har mere båndbredde.
 • Optimering af ydeevne for bedre brugeroplevelse - Citrix SD-WAN kan mindske effekten af ​​forbindelser af dårlig kvalitet, ved at vælge den bedst tilgængelige forbindelse, samtidig med at trafikken optimeres for at opretholde den bedst mulige applikationskvalitet
 • Udvidelse af WAN - WAN kan nu udvides til at understøtte SaaS, hybrid og multi-cloud
 • Forøget på synlighed med centraliseret kontrol og styring - Indeholder et enkelt centraliseret system (SD-WAN Center) til konfiguration af netværks- og applikationspolitikker. Ingen grund til at logge ind på hver placering og master kommandolinjegrænseflader
Peder Mikkelsen
Oplægsholder:
Peder Mikkelsen
Senior System Engineer
Citrix

Peder Mikkelsen er Senior Networking System Engineer i Citrix Denmark. I de sidste fire år har han været ansvarlig for at støtte salget på Citrix Networking-porteføljen, som inkluderer Citrix ADC, ADM, WAF og SDWAN og Citrix Networking i Citrix Cloud.

Før han kom til Citrix, arbejdede Peder for Intel Security / McAfee som systemingeniør med fokus på firewalls, IDS / IPS og Advanced Threat Detection (sandboxing), og inden det arbejdede han i mere end 10 år i telco-verdenen med MPLS, Internet og firewalls. Peder er baseret i København og har en Bachelor of Science fra Engineering College of Copenhagen.

Peter Inselseth Jørgensen
Oplægsholder:
Peter Inselseth Jørgensen
Senior Networking Sales Specialist
Citrix

Peter Inselseth Jørgensen er Senior Networking Sales Specialist i Citrix Denmark. I de sidste 1,5 år har han været kommercielt ansvarlig for Citrix Networking-porteføljen, der inkluderer Citrix ADC, ADM, WAF og SD-WAN og Citrix Networking i Citrix Cloud.

Før han tiltrådte Citrix, arbejdede Peter for Fortinet som kontoansvarlig med fokus på firewalls, SD-WAN og en bred vifte af netværksprodukter, og inden det arbejdede han virksomheder som Deloitte, Rocket Internet, British American Tobacco og Core & Company. Peter er baseret i København og har en Master of Science fra Copenhagen Business School.


10:15
Q&A til Citrix

10:20
Jeres vej til skyen er gjort sikker
Mange anvender services i skyen, - eks. AWS, Azure, Google og ikke mindst Office 365. Det er dermed blevet ekstra vigtigt for brugeroplevelsen, at trafikken hurtigt finder den bedste vej til applikationen i skyen. Cisco SD-WAN + SASE leverer sikkerhed og høj performance, således at brugeren får en god oplevelse bag PC’en.
Lars Granberg
Oplægsholder:
Lars Granberg
Systems Architect
Cisco

Lars Granberg er Systems Architect hos Cisco Danmark, Lars er kommercielt og teknisk ansvarlig for Ciscos SDWAN og routing portefølje. I de sidste 2 år har Lars været med til at sikre Cisco Danmarks stærke position på SDWAN markedet. Lars har arbejdet med infrastruktur de sidste 17 år, heraf de seneste 6 år i Cisco. Med fokus på datacenter- og enterprise netværksarkitektur.

Søren Dulong
Oplægsholder:
Søren Dulong
Systems Architect
Cisco

Søren Dulong har arbejdet med routing teknologier i de sidste 26 år, heraf de sidste 20 år for Cisco, hvor han har været trusted advisor for flere af de største WAN og SDWAN netværk i Danmark. Siden Ciscos opkøb af SDWAN firmaet Viptela i 2017 har Søren beskæftiget sig med SDWAN og været med til at designe og implementere SDWAN løsninger hos Cisco Danmarks kunder. Udover SDWAN løsninger beskæftiger Søren sig med løsninger inden for Software Defined Access og Cisco DNA-Center Assurance.


10:40
Q&A til Cisco

10:45
Dagens moderator samler op
Jakob Schjoldager
Moderator:
Jakob Schjoldager
redaktør
Computerworld

Jakob Schjoldager er erhvervs- og ledelsesredaktør på Computerworld, og skriver til dagligt om virksomheders it-strategier og danske CIO’ers arbejde. Jakob har tidligere også været sikkerhedsredaktør på Computerworld.


11:00
Tak for i dag
Det får du ud af det
 • Overblik over fordelene ved SD-WAN
 • Indblik i hvordan du hurtigst og nemmest kommer i gang med implementering
 • Gode råd til din strategi