Microsoft Dynamics 365

Dato:
07/10 2020
Sted:
Aarhus V
Pris:
Gratis deltagelse

Afholdes også i Ballerup d. 1. oktober


Med Microsoft Dynamics 365 har Microsoft forsøgt at samle alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af smarte virksomhedsapps og en fælles datamodel.

Systemet er en del af Microsofts nye generation af intelligente forretningsapplikationer, der med Microsoft Dynamics 365, Azure, Power BI og advanced analytics giver helt nye muligheder for at skabe dyb indsigt, automatisering samt øget hastighed og sammenhæng i forretningen og dens processer.

Det hele er cloudbaseret og opdateres automatisk, så platformen er altid klar til kamp og nye initiativer.

Det store spørgsmål er som altid, om man skal vælge en skræddersyet model, eller om virksomhedens arbejdsgange mm. kan tilpasses standardmodulerne. Og så er der selve implementeringen - skal man satse på Big Bang eller en gradvis udrulning?

Samtidig betyder skiftet til en cloud-baseret model med hyppige opdateringer at ikke bare it, men også resten af forretningen skal vænne sig til at arbejde på en anden måde.

Deltag i dette How To og få indsigt i Microsoft Dynamics 365 samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne og erfaringerne ind til nu.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst

09:00
Tabellae A/S

09:30
Styrk din forsyningskæde med Microsoft Dynamics 365
I dette indlæg gør Carsten Slot dig klogere på, hvorfor Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management (efterfølgeren til Dynamics AX) er markedets stærkeste system til automatisering og effektivisering af virksomheders forsyningskæde.

Han krydrer standardløsningen med værdiskabende tillægsløsninger, der styrker logistikkæden hele vejen rundt, og gør systemet særdeles velegnet til grossist- og produktionsvirksomheder.
oplægsholder
Oplægsholder:
Carsten Slot
Vice President og partner
Bredana Axcite

Carsten Slot har mere end 25 års erfaring med Microsofts forretningsløsninger, og er sammen med sit team strategisk sparringspartner for en række store virksomheder.


10:00
Pause

10:15
DXC

10:45
Taler kommer snart

11:15
Paneldebat

11:45
Tak for idag
Partnere
Det får du ud af det
  • Dybere indsigt i Microsoft Dynamics 360
  • Overblik over valgmulighederne gennem en række centrale leverandører
  • Skal vælge en skræddersyet model, eller tilpasse standardmodulerne.
  • Skal man satse på Big Bang eller en gradvis udrulning?
  • Hør hvilke erfaringer andre virksomheder har gjort sig.