Kom til Retail Talks om performance af din retailløsning

Dato:
25/10 2019
Sted:
Søborg
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Systemmonitorering – RIT Monitor - POS


Kom med indenfor hos RelateIT, når vi inviterer til Retail Talks. Denne gang vil omdrejningspunktet være indsigt i dit retailsystem - direkte fra din POS.

Du vil bl.a. komme til at høre om, hvordan Normal A/S anvender RIT monitor til perfomanceovervågning og hvordan de bruger denne viden til optimering, samt udvidet kontrol af data og deres POS-løsning.

RelateITs produktchef Michael Østergaard kommer forbi og giver en introduktion til RIT Monitor, som er vores nye værktøj til retailbranchen. RIT Monitor sikrer effektiv monitorering af din virksomheds POS, og tilføjer unikke funktioner til dit handelssystem. Værktøjet leverer indsigt i performance af din POS og sikrer, at forretningskritiske data flyder som de skal.

Oplever du også et stigende behov for dataindsigt i din virksomhed?
Vi deler ud af vores viden, når vi byder indenfor til Retail Talks. Dataindsigt er blevet et essentielt virksomhedsbehov, som kun vokser sig større i fremtiden. Indsigt giver nemlig anledning til konkurrencemæssige fordele, f.eks. i forbindelse med ressourcefordeling.

Retailbranchens nye værktøj til systemindsigt
RIT Monitor er vores monitoreringsplatform, der som den eneste i branchen er skræddersyet til at levere indsigt i, hvorvidt hele din virksomheds NAV/Business Central samt LS Retail platform performer som forventet.

RelateIT har gennem flere år oparbejdet unikt kendskab til de udfordringer, der er når man driver IT i retailvirksomheder. Den viden vil vi gerne gøre tilgængelig, så du kan få indsigt og ro i, at hele din virksomheds platform fra HQ og POS virker, og at dine forretningskritiske data flyder som de skal. Som tillæg til at give jer vished om, at jeres egen platform kører, tilbyder RIT Monitor også mulighed for at monitorere de endpoints hos andre leverandører, som I afleverer eller modtager data fra.

Forudsig fremtiden med data fra din POS
Monitorering af systemdata fra dit POS-system tillader indsigt i, hvad fremtiden bringer. Med direkte synkronisering til din Dynamics NAV/365 Business Central løsning, opnår din virksomhed nemlig et retvisende billede af, hvordan systemet opererer - både nu og i fremtiden.

Ses vi til Retail Talks?

Vi glæder os til et spændende morgenmøde med retail i fokus.

Se program

Program:


08:00 - 08:15
Velkomst og croissanter
Kort introduktion til RelateIT

08:15 - 09:00
Introduktion til monitorering
med fokus på retail data

09:00 - 09:45
Case: Normal A/S
Afrunding og spørgsmål

09:45 - 10:00
Afrunding og spørgsmål