Produktion 2.0: Nye forretningsmodeller, nye kunderelationer – effektivt og sikkert

Dato:
26/2 2020
Sted:
Pris:
Gratis deltagelse

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen.

For uanset om der er tale om rullegardiner, biler, vaskemaskiner eller maskinernes på fabriksgulvet, så skal de forbindes – og deres data gøres tilgængelige, operationelle og let forståelige for forretningen.

Analysevirksomheden IDC estimerer, at der i 2019 på verdensplan investeres 4,8 billioner kroner alene i IoT svarende til over dobbelt så meget som Danmarks BNP i 2017 og en vækst på 15,4 procent sammenlignet med 2018.

Det har SparNord, en af Danmarks største banker også indset. Derfor har banken siden starten af 2019 ladet kunderne koble deres konti til omverdenen, sådan at konti automatisk kan ”optankes” eller betalingskort spærres hvis de anvendes uden for bestemte områder. Og de områder, er kun begyndelsen.

For en mere effektiv, bedre og mere digital tilgang er nødvendig når der skal konkurreres med produkter fra både lavtlønslande og de stadigt mere digitale konkurrenter i og uden for ens kerneindustri. Og samtidig etablere en nem og værdiskabende løsning, for de slutbrugere, som måske skal kobles på virksomhedernes systemer.

Den store udfordring er dog stadig, at man som virksomhed skal kunne gennemskue, hvor de forretningsmulighederne, som forbindelserne, dataerne og de nye insigter potentielt skaber, reelt ligger. Samtidig med at sikkerheden, driften og ROI´en skal være i top når alt fra SCADA-løsninger, over CRM-systemet til brugernes egne apps skal kobles sømløst sammen.

På denne konference tager vi derfor udgangspunkt i mulighederne inden for Industri 4.0, Internet of Things i og uden for virksomheden samt de nye muligheder for ændrede kunderelationer.

På denne konference kan du derfor lære mere om industri 4.0, internet of things i industrien, mulighederne for forbedringer i kundeoplevelsen samt det konkrete forretningsmæssige potentiale:

  • Hvordan ser teknologien ud lige nu
  • Hvordan du skalerer teknologien – og sikrer at din tilgang er resistent og effektiv nok til at fungere i et ægte enterprise it-miljø
  • Hvad mulighederne for at forbedre både interne processer og de kundevente funktioner i din organisation
  • Hvad det betyder, når it-afdelingen når den skal til at arbejde med produktionsteknologi

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:05
Taler kommer snart

09:45
Taler kommer snart

10:30
Taler kommer snart

11:00
Pause

11:30
Taler kommer snart

12:00
Taler kommer snart

12:30
Taler kommer snart

13:00
Frokost

13:45
Taler kommer snart

14:15
Taler kommer snart

14:45
Pause

15:00
Taler kommer snart

15:30
Taler kommer snart

16:15
Tak for i dag