Internet of Things i praksis: Nu er tiden kommet

Dato:
12/5 2020
Sted:
Ballerup
Pris:
995 kr

Internet of Things er efter års hype nu for alvor sprunget ud som et område med operationelle forretningsmuligheder for rigtigt mange virksomheder.

Data er i de seneste år blevet tilgængelig fra rigtigt mange kilder - websites, enheder, apps, sensorer, biler, lagre, varer, containere, produktion, computere og meget andet. Mange enheder bliver allerede i dag leveret ab fabrik med IoT-muligheder, og mange andre vil følge.

Det vælter med andre ord ind med data. Nu handler det om at udnytte dem til gavn for forretningen med fokus på operationel brug.

Det kræver, at CIO’en og it-afdelingen er benhård i prioriteringen og fokuseringen af IoT-indsatsen og nu får sat de rigtige mål, så det hele ikke drukner i data og indsigter, der ret beset ikke skaber værdi for forretningen.

Det handler med andre ord nu om klart at definere forretnings-mulighederne i IoT frem for at fokusere på de teknologiske udfordringer for virksomheden og få fastlagt den rigtige, langsigtede strategi, der jo skal følges til dørs.

De store muligheder opstår, når IoT implementeres i de eksisterende processer og arbejdsgange og med overvågning og data-input skaber indsigt.

Den kan anvendes til eksempelvis at effektivisere produktionen, lagerstyringen og supply chainen markant, mindske spildet, bidrage til bedre kundeservice og effektivisere ved for eksempel at forudsige reparationer, kommende barrierer og andet.

Skal man begynde at høste forretnings-gevinsterne ved IoT kræver det, at der træffes mange valg ud fra forretningens strategi - ikke mindst om sikkerhed, opsplitning, data-håndtering og analyse-apparatet bagved.

Hvad skaber den rigtige værdi for forretningen? Hvor er faldgruberne og de oplagte gevinster? Hvilket værktøjer skal jeg have? Og hvad anbefaler de virksomheder, der allerede er i gang?Hvis du ønsker at betale med faktura eller EAN nr., skal du tilmelde dig konferencen og bruge kampagnekoden "FAKTURA". Derefter skal du sende os en mail med dit EAN-nr. og betalingsoplysninger til events@cw.dk.

Se program

Program:


08:30
Morgenmad & Registrering

08:55
Velkomst

09:00
Taler kommer snart

09:45
Taler kommer snart

10:15
Pause

10:30
Taler kommer snart

11:00
Taler kommer snart

11:30
Taler kommer snart

12:00
Frokost

13:00
Taler kommer snart

13:30
Taler kommer snart

14:00
Pause

14:15
Taler kommer snart

14:45
Taler kommer snart

15:15
Taler kommer snart

15:45
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Konkret viden om mulighederne for forretningsmæssig gevinst via IoT og databehandlings-processerne bag IoT - herunder predictive.
  • Viden om værktøjer og metoder - og hvordan du skal afgrænse.
  • Casehistorier fra nogle af de selskaber, der er langt fremme på IoT-rejsen.