Lykkes med de digitale projekter: Kom i mål, få succes og lær af de bedste danske virksomheder

Dato:
26/8 2020
Sted:
Ballerup
Pris:
1495 kr

Danske virksomheder står over for et tag-selv-bord spækket med nye digitale muligheder: Chatbots, voice control, kunstig intelligens, cloud-tjenester, bedre kundeoplevelser, predictive analytics og smart home-teknologi der lader dig komme helt ind i kundernes stuer.

Samtidig har der aldrig været flere eksempler til efterlevelse, flere kompetente rådgivere og en større efterspørgsel efter smarte løsninger med reel impact – uanset om slutbrugerne er andre virksomheder eller private kunder.

Udfordringen er derfor ikke manglende ideer eller teknologiske barrierer. Udfordringen er at udvælge og eksekvere på ideerne - hurtigt, effektivt og skalerbart. Og så det gør en reel forskel i organisationen.

At løse den udfordring kræver nye værktøjer, de rette folk og et dybt kendskab til både organisationer og teknologi.

Derfor kan du på denne konference lære af nogle af Danmarks mest spændende organisationer. Hør blandt andet om:

  • Hvordan en række innovative danske firmaer har skabt processer der konstant overvåger og vurderer nye teknologiske muligheder og forretningsmodeller
  • Hvordan virksomhederne arbejder med digitale projekter så hastigheden maksimeres og risikoen minimeres
  • Hvordan agile metoder og værktøjer som design thinking vinder frem i traditionelle danske firmaer - og hvordan du kan kombinere det med din eksisterende organisation
  • Hvordan digitale projekter kan ændre afgørende på en traditionel analog forretningsmodel
På konference får du desuden mulighed for at lytte til og debattere med en række CDO´ere og it-beslutningstagere fra både private og offentlige organisationer, som tager udgangspunkt i deres gode - og knapt så gode - erfaringer digitale projekter.

Konferencen henvender sig til dig, som arbejder med digitale projekter, forretningsudvikling eller it-drift og som gerne vil lære af erfaringerne med succesfulde digitale projekter i andre organisationer.Hvis du ønsker at betale med faktura eller EAN nr., skal du tilmelde dig konferencen og bruge kampagnekoden "FAKTURA". Derefter skal du sende os en mail med dit EAN-nr. og betalingsoplysninger til events@cw.dk.


Aktuel information om coronavirus og Computerworlds konferencer

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:00
Organiseret brugeroplevelse
I 2018 indledte Berlingske Media et digitalt reset af hele koncernen - alt fra strategi og it-systemer til front-end løsninger for kunderne kom under luppen.

Koncernens brands som B.T. og Berlingske har ved blandt andet at prioritere alt, der vender ud mod kunderne, først og fremmest været i stand til at fremvise en ekstrem vækst, der langt overgår markedet.

For at forstærke den videre digitale vækst har man i koncernen også foretaget organisatoriske ændringer for at kunne drive brugeroplevelse, udvikling og innovation til endnu højere niveau.
oplægsholder
Oplægsholder:
Christian Stavik
Digital udviklingschef
Berlingske Media

Chistian er uddannet journalist og har tidligere været digital chef for Midtjyske Medier. Før Christian Stavik slog sig ned i Danmark, var han nyhedsredaktør og digital redaktør på den norske regionalavis Fædrelandsvennen, der er ejet af Schibsted koncernen.


09:40
PUMA - en ny og innovativ model!
It-projektleder i Københavns Kommune Rolf Foxby var kørt træt i det offentliges traditionelle måde at angribe it-projekter på med lange udbud, træge beslutningsprocesser og store og detaljerede kravsspecifikationer. Nu har han på kort tid fået bygget en offentlig udviklingsafdeling op, der griber tingene an efter en helt ny model.
oplægsholder
Oplægsholder:
Rolf Vibe Rønnow Foxby
Programleder
Københavns Kommune

10:20
Debat ved bordene

10:35
Pause

10:50
Taler kommer snart

11:25
Taler kommer snart

12:00
Debat ved bordene

12:15
Frokost

13:00
Spurt hele vejen gennem dit it-projekt
Implementering af it-projekter kan være en svær størrelse at komme igennem.

I dette indlæg vil Ole Moth Madsen give gode råd til, hvordan man kan angribe et it-projekt, så det implementeres i små bidder samtidig med, at man hele tiden holder fokus på målet.

Indlægget giver masser af gode råd, og Ole Moth Madsen vil øse af erfaringer opsamlet gennem 20 år ud fra en devise om, at brugeren skal i centrum, så de får gavn af løsningen.

Tilgangen er kommerciel og Ole Moth Madsen har allerede gennem sine mange klummer i Computerworld givet en række guldkorn. Her samler han de allervigtigste.
oplægsholder
Oplægsholder:
Ole Moth Madsen
IT Project Manager og klummeskribent
BORG Automotive A/S

Ole Madsen har gennem de sidste 20 år arbejdet med IT-projekter i orkanens øje.
Han har implementeret CRM, Web, ERP, Intranet m.m. i alle afskygninger både i Danmark og udlandet.

Fokus er den kommercielle tilgang og det at sætte brugeren i centrum så oplevelsen bliver unik for dem.
Det kræver en masse procesindsigt så Ole bruger værktøjerne både fra LEAN, marketing og IT-verdenen.

Han har siden 2015 givet gode råd fra sine erfaringer via de mange klummer i Computerworld, der altid tager udgangspunkt brugbare råd.


13:40
Få succes med dit digitale indhold
Hvorfor tager digitale projekter, som eksempelvis udvikling eller opdatering af websites, apps, nyhedsbreve eller chatbots altid udgangspunkt i udvikling af teknologi og design? Hvad ville der ske, hvis vi udviklede indholdet først? Og samtidig tog udgangspunkt i brugerens behov og organisationens overskud til at gøre indholdet til et aktiv for forretningen?
Ditte Wolff-Jacobsen præsenterer sit bud på, hvordan en pragmatisk content first-strategi kunne tage sig ud. Og medbringer et kig ind i content strategens værktøjskasse.
oplægsholder
Oplægsholder:
Ditte Wolff-Jacobsen
Digital indholdsrådgiver
iindhold

Ditte Wolff-Jacobsen er ekspert i content strategy og content design. Hun rådgiver kommuner, organisationer og virksomheder om udvikling og implementering af digitalt indhold, conversational content og chatbots.


14:20
Debat ved bordene

14:35
Pause

14:50
Keynote

15:30
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Hør hvordan andre danske virksomheder har fået succes med digitale projekter og lær ag deres erfaringer.
  • Indblik i hvilke digitale muligheder er der i fremgang.
  • Indblik i hvordan digitale projekter kan påvirke forretningsmodellen.
  • Viden om agile metoder og værktøjer.
  • Bud på hvordan du kan kombinere digitale projekter med din eksisterende organisation