Lykkes med de digitale projekter: Kom i mål, få succes og lær af de bedste danske virksomheder

Dato:
29/4 2020
Sted:
Pris:
1495 kr

Danske virksomheder står over for et tag-selv-bord spækket med nye digitale muligheder: Chatbots, voice control, kunstig intelligens, cloud-tjenester, bedre kundeoplevelser, predictive analytics og smart home-teknologi der lader dig komme helt ind i kundernes stuer.

Samtidig har der aldrig været flere eksempler til efterlevelse, flere kompetente rådgivere og en større efterspørgsel efter smarte løsninger med reel impact – uanset om slutbrugerne er andre virksomheder eller private kunder.

Udfordringen er derfor ikke manglende ideer eller teknologiske barrierer. Udfordringen er at udvælge og eksekvere på ideerne - hurtigt, effektivt og skalerbart. Og så det gør en reel forskel i organisationen.

At løse den udfordring kræver nye værktøjer, de rette folk og et dybt kendskab til både organisationer og teknologi.

Derfor kan du på denne konference lære af nogle af Danmarks mest spændende organisationer. Hør blandt andet om:

  • Hvordan en række innovative danske firmaer har skabt processer der konstant overvåger og vurderer nye teknologiske muligheder og forretningsmodeller
  • Hvordan virksomhederne arbejder med digitale projekter så hastigheden maksimeres og risikoen minimeres
  • Hvordan agile metoder og værktøjer som design thinking vinder frem i traditionelle danske firmaer - og hvordan du kan kombinere det med din eksisterende organisation
  • Hvordan digitale projekter kan ændre afgørende på en traditionel analog forretningsmodel
På konference får du desuden mulighed for at lytte til debattere med en række CDO´ere og it-beslutningstagere fra både private og offentlige organisationer, som tager udgangspunkt i deres gode - og knapt så gode - erfaringer digitale projekter.

Konferencen henvender sig til dig, som arbejder med digitale projekter, forretningsudvikling eller it-drift og som gerne vil lære af erfaringerne med succesfulde digitale projekter i andre organisationer.Hvis du ønsker at betale med faktura eller EAN nr., skal du tilmelde dig konferencen og bruge kampagnekoden "FAKTURA". Derefter skal du sende os en mail med dit EAN-nr. og betalingsoplysninger til events@cw.dk.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:05
Taler kommer snart

09:45
Taler kommer snart

10:30
Taler kommer snart

11:00
Pause

11:30
Taler kommer snart

12:00
Taler kommer snart

12:30
Taler kommer snart

13:00
Frokost

13:45
Taler kommer snart

14:15
Taler kommer snart

14:45
Pause

15:00
Taler kommer snart

15:30
Taler kommer snart

16:15
Tak for i dag