Få det bedste ud af hybrid cloud og multi cloud

Dato:
12/3 2020
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Dansk erhvervsliv er godt i gang med at rykke mod clouden, der rummer store fordele, når det gælder skalerbarhed, sikkerhed, fleksibilitet og adgang til de nyeste teknologier.

Der har i de senere år imidlertid tegnet sig et klart billede af, at mange organisationer foretrækker at sende dele af - og ikke alle - deres workloads og it-miljøer i clouden og beholde resten hjemme i huset.

Denne hybrid cloud-tilgang rummer mange fordele - hvis man kan få den til at spille optimalt.

Med hybrid cloud kan organisationer optimere håndteringen af workloads, it-leverancer og udnyttelsen af data i meget stort omfang uden nødvendigvis at skulle give køb på gamle systemer og arbejdsprocesser. Det samme gælder udvikling og innovation.

Hybrid cloud kræver, at man som organisation vælger en platform, der understøtter både eksisterende og kommende drifts-miljøer og samtidig faciliterer adgang til de mange forskellige cloud-typer og -miljøer, der findes derude.

Med de rette værktøjer bliver det dermed muligt at håndtere, at workloads, data og leverancer flyder mellem egne it-miljøer og clouden i et fleksibelt system og i den hastighed, som forretningen har brug for.

Ifølge IDC er de nye hybrid cloud-platforme kendetegnet ved tre ting:

  • De er softwarebaserede, optimerede til workloads og kan opbygges på mange måder.
  • De er åbne og hybride ‘by design.’
  • De er nemme at konfigurere, håndtere, anskaffe og bortskaffe.
Vi har alle hørt om de store spillere som IBM, Citrix, Microsoft, Amazon Web Services (AWS), Oracle og Google - men en lang række andre firmaer leverer cloud-platforme, værktøjer eller management-teknologi, der holder styr på det store antal omfattende cloud-løsninger.

På dette seminar kan du høre mere om de nyeste muligheder inden for hybrid cloud, hvordan du håndterer løsningerne, hvad du skal vælge, og hvilke fordele, de rummer - både teknologisk og strategisk.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:05
Keynote

09:45
Citrix

10:15
IBM

10:45
Pause

11:15
Oracle

11:45
Nutanix

12:15
Frokost

13:00
Taler kommer snart

13:30
Taler kommer snart

14:00
Pause

14:15
Keynote

14:45
Keynote

15:30
Tak for i dag
Partnere
Det får du ud af det
  • Indsigt i de nyeste muligheder inden for hybrid cloud.
  • Viden om fordele og barrierer i arbejdet mod at komme over i en hybrid cloud-verden.
  • Inspiration til hvor du skal lægge snittet mellem cloud og on prem.