Få succes med sourcing

Dato:
26/3 2020
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

I dag fokuserer sourcing-strategier i stigende grad på værdiskabende faktorer, der rækker videre end medarbejderomkostninger, hvilket tidligere var den primære drivkraft. For outsourcing handler ikke længere - kun - om penge.

I stedet er sourcing en af de vigtigste strategiske discipliner i moderne it-drift. En disciplin som kræver viden - uanset om det er drejer sig om outsourcing af opgaver og funktioner til andre lande eller om outsourcing til en cloud-baseret løsning.

Som it-ansvarlig forventes det, at du i forbindelse med outsourcing-projekter har styr på områder som:

  • Aftaler og kontrakter
  • Sikkerhed for driften
  • Kendte og skjulte omkostninger
  • Løbende overvejelser om fordele og ulemper ved stordrift
  • Risikovurderinger
Samtidig skal du overveje om multisourcing eller en satsning på én leverandør er løsningen, som netop passer bedst til din virksomhed eller organisation.

Så hvad enten du går med overvejelser om at udlicitere dit datacenter eller outsource dine drift- eller udviklingsopgaver, så kom og brug en formiddag på at møde andre it-ansvarlige og sourcing-eksperter på dette gratis formiddagsarrangement fra Computerworld.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Alexander Haslund
Premiumredaktør
Computerworld

09:00
Sikker succes med remote software development
Outsourcing kan potentielt hjælpe med mange udfordringer, primært gennem adgang til teknisk talent til attraktive priser. Det er ikke lige meget, hvordan man gør det. Det er i virkeligheden nok vigtigere, end med hvem, man gør det.

Efter indlægget vil du kende de fire primære måder, som man kan anvende eksterne software specialister på og være klædt på til at vælge rigtig for din virksomhed. Og så vil du kende de håndtag, som man har for i praksis at gøre outsourcing af softwareudvikling til en økonomisk, teknisk og organisatorisk succes.

Morten Sørensen fra One Q deler sine erfaringer i at arbejde med remote software engineering team, fra et forretningsmæssigt perspektiv.
oplægsholder
Oplægsholder:
Jesper Lindholt
CEO og Nearshore Specialist
Livatek A/S

Jesper Lindholt er cand.oecon. og direktør for Livatek. I over 10 år har han været bosat i Ukraine og har arbejdet med softwareudvikling.


09:30
Taler kommer snart

10:00
Pause

10:15
Taler kommer snart

10:45
Taler kommer snart

11:15
Paneldebat

11:45
Tak for idag
Partnere
Det får du ud af det
  • Erfaringer fra andre virksomheder
  • Best practice ved outsourcing
  • Hvordan du kommer igang
  • Hvilke muligheder er der for sikker outsoucing
  • Netværk med andre it-professionelle