Awareness og god it-sikkerhedskultur

Dato:
10/6 2020
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Sikkerheds-awareness er en af de allervigtigste ting at få styr på for alle it-sikkerhedsansvarlige.

For uanset hvor godt vi sikrer vores perimetre med avancerede digitale forsvarsværker, er og bliver medarbejderne et svagt led og et oplagt mål for hackerne.

Vi kan installere nok så mange avancerede firewalls, IDS’er, detection-systemer og antivirus-systemer, men vi er lige vidt, hvis medarbejderne bliver ved med at klikke på mystiske links i e-mails fra ukendte afsendere eller på anden måde bliver ved med tillidsfuldt at hoppe på de kroge, som hackerne udsender.

Mange medarbejdere forstår ikke alvoren, de forstår ikke hackerne, og de forstår ikke vigtigheden af nye arbejdsgange, der indføres af it-sikkerhedsmæssige årsager.

Det betyder også, at effektive awareness-kampagner har målbar og meget stor effekt på it-sikkerheden.

Awareness-kampagner handler om med både kommunikative og teknologiske greb at give medarbejdere en øget forståelse for it-sikkerhed - og dernæst få dem til permanent at ændre deres adfærd.

På dette event får du konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi. Og på den måde skabe en velfungerende it-sikkerhedskultur i hele organisationen.


Aktuel information om coronavirus og Computerworlds konferencer

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Jakob Schjoldager
journalist
Computerworld

09:00
Taler kommer snart

09:30
Hvordan bliver systemet kompromitteret??
Fuldkommen sikkerheds-awareness er den vigtigste opgave for alle brugere og sikkerhedsansvarlige. Beskyttelse af dyrebare data kræver detalje-kendskab og forståelse af, hvordan netværket kan blive kompromitteret, således de bedste foranstaltninger kan tages i brug.

Målet med denne session er at skabe det solide grundlag for at opbygge den bedste forsvar med anvendelse af datasikkerheds-produkter sammen med dannelse af effektive bruger arbejdsgange og datasikkerheds-awareness.

Indlægget vil give en indsigt i, hvordan it-systemet kan blive kompromitteret via brugeres handlinger, hackeres handlinger, eller andre måder og metoder. Det kan være et tilfældigt besøg på et website, en hackers udnyttelse af et sikkerhedshul, adgang via remote desktop eller inficeret remote server uden for systemet......
oplægsholder
Oplægsholder:
Per Söderqvist
team leader sales engineer, Nordics & Baltics
Sophos

Per Söderqvist works as Sales Engineer at Sophos in Stockholm, Sweden. He is responsible for the development of IT security strategies for large corporations and their implementation at customers as well as partner enablement. Per has over 18 years of experience and extensive expertise in the IT security. He is an expert in the area of data encryption, endpoint and network security as well as gateway protection.


10:00
Pause

10:15
Kaspersky

10:45
Taler kommer snart

11:15
Paneldebat

11:45
Tak for idag
Partnere
Det får du ud af det
  • Smarte metoder til at skabe awareness om it-sikkerhedsproblemer i organisationen.
  • Metoder til at understøtte awareness med teknologi og dermed komme (lidt) i kontrol.
  • Inspiration til at fastholde det bedst muligt awareness-niveau som en fasttømret it-sikkerhedskultur.