Hosting anno 2020: Få overblikket over de praktiske og strategiske hosting-muligheder

Dato:
22/1 2020
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Mere og mere data. Flere snitflader og applikationer der i realtime skal tale sammen. Og endnu større krav til regnekraft, sikkerhed og dokumentation.

Det er forventningerne til de fleste it-afdelinger.

Samtidig stiller de øgede forventninger og de store muligheder krav til dig om konstant, at udfordre hvad du kan drive selv - og hvad andre kan hjælpe dig og din organisation med. For hosting og outsourcing-markedet rummer utallige muligheder for at aflaste og effektivisere din virksomhed, så der kan fokuseres på kerneforretningen. Men markedet er også kendetegnet ved mange og meget forskellige leverandører og leverance-modeller.

Derfor har vi skabt dette Computerworld Hosting how-to hvor du kan møde relevante leverandører og helt uforpligtende blive opdateret på teknologier og tendenser inden for hosting.

Alt sammen helt gratis og i selskab med andre it-professionelle, som har samme erfaringer og udfordringer.

På denne konference får du overblik over de væsentligste problemstillinger og indblik i nogle af de nyeste løsninger inden for moderne datacenter-drift, cloud-løsninger, serverum, drifts-modeller og it-sikkerhed.

Deltag derfor og hør indlæg fra nogle af de førende spillere på det danske hosting og outsourcing-marked og få svar på alle dine spørgsmål. Vi giver dig inspiration til at finde den rigtige model og den rigtige leverandør.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst

09:00
Taler kommer snart

09:30
Taler kommer snart

10:00
Pause

10:15
Taler kommer snart

10:45
Taler kommer snart

11:15
Paneldebat

11:45
Tak for idag