For meget status quo og for lidt transformation?

Dato:
29/8 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Få succes med digital transformation og time to market

Kender du det?
  • Du har svært ved at finde tiden til innovation og nyudvikling?
  • Du er bekymret over, at der er for meget status quo og for lidt transformation?
  • Din organisation stiller større og større krav til IT-leverancerne både hvad angår kvalitet, omkostning og time to market.
Kan du genkende det og vil du vide mere, så kom og mød os d. 29. august. Her får du inspiration til, hvordan du får kvalificeret dine muligheder og bliver bevidst om de fordele jeres organisation allerede har. Det handler om, hvordan du bedst høster dine fordele og får flyttet både IT-løsninger og IT-organisation i retning af nutiden og fremtiden.

En fremtid der stiller krav om leverancer med korte tidshorisonter, et overkommeligt omkostningsniveau og et løsningsdesign, der virker intuitivt og indbydende. Fordi IT-løsningerne er afgørende for om virksomhedens overlevelsesevne styrkes eller svækkes.

Du vil efterfølgende kunne jonglere med begreber som magiske cirkler, innovationsteater og døde enhjørninger og være klædt på til at accelerere jeres digitale transformation med et sæt enkle spilleregler.


Det handler om sund fornuft. Ingen hokus pokus. Bare sund fornuft.

Mød talerne

Jan Skelbæk

Jan Skelbæk

Adm. direktør

Miracle A/S

Ursula Krogsbøll

Ursula Krogsbøll

Afdelingsdirektør, Digital strategi og innovation

Knowit

Jacob Borella

Jacob Borella

Red Hat

Se program

Program:


08:30 - 09:00
Registrering og morgenmad

09:00 - 09:10
Velkomst
Oplægsholder:
Jan Skelbæk
Adm. direktør
Miracle A/S

09:10 - 09:55
Sund fornuft: Sådan skaber du plads til nyudvikling og innovation
Et helikopterperspektiv på IT-afdelingen anno 2019: Kan vi blive bedre til at rykke på tingene? Selvfølgelig kan vi det. For det meste har vi så travlt med at passe vores arbejde, at vi ironisk nok ikke rigtig får lavet noget, der for alvor peger fremad. Skal vi forbedre time to market og skal vi påtage os ansvaret for at organisationen har den optimale IT-understøttelse, må vi tage et opgør med magiske cirkler, innovationsteater og døde enhjørninger.
Oplægsholder:
Ursula Krogsbøll
Afdelingsdirektør, Digital strategi og innovation
Knowit

09:55 - 10:10
Pause

10:10 - 10:50
Hvordan får du mest muligt ud af din legacy-portfølje?
Hvis din virksomhed har bare nogle år på bagen, er der en høj sandsynlighed for at I anvender legacy applikationer. Undersøgelser viser, at virksomheders IT-afdelinger bruger 70 % af tiden på at holde de nuværende løsninger kørende og 19 % på at udvide dem. Det efterlader 11 % af den samlede tid til innovation og nyudvikling.
Hvordan skal du få tid til innovation og nyudvikling, hvis al tiden bruges på vedligehold? Og hvordan undgår du at skabe mere legacy? Der er ingen færdig opskrift, det kommer an på din situation, men gennem RedHat Application Modernization and Migration programmet (AMM) får du kvalificeret dine muligheder, og kan komme i gang med at høste fordele. Det er sund fornuft.
Oplægsholder:
Jacob Borella
Red Hat

10:50 - 11:00
Spørgsmål og afrunding

11:00 - 11:00
Tak for i dag.
Vi byder på sandwich efter seminaret.
Partnere
Det får du ud af det
  • Bliv klædt på til at accelerere jeres digitale transformation med et sæt enkle spilleregler.
  • Hør hvordan du flytter både IT-løsninger og IT-organisation i retning af nutiden og fremtiden.