Digitale og mobile medarbejdere:

Dato:
23/10 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

De bedste værktøjer og løsninger til at gentænke din forretning

Din organisation skal være mobil. Den skal være kundevendt. Den skal være effektiv. Den skal være sikker. Og så skal den være tilstrækkelig omstillingsparat til at møde den fremtid, som ingen rigtig kender.

Derfor skal det mobile og det digitale gennemsyre hele organisationen. Uanset om det handler om nye produkter, tilrettelæggelse af produktionen eller når medarbejderne skal løsnes fra skrivebordene.

Samtidig handler det ikke længere bare om fjernskriveborde til medarbejderne, men om at forstå og udnytte de muligheder der ligger i apps, automatisering, lokationstjenester, procesoptimering, forretningsapps, chat-muligheder og Internet of Things.

Derfor forventes det, at din viden om sikker og stabil drift nu er kombineret med en sikker viden om nye mobile måder at arbejde på, nye forretningsmodeller, nye teknologier og de nye trusler som følger med.

Nye forventninger til dig som it-professionel
Du forventes med andre ord at have et solidt bud på fremtiden og hvordan organisationen bliver så effektiv som mulig. Og have et bud på den strategi, der lader jer navigere sikker igennem fremtiden.

Den fremtid, som indeholder kunstig intelligens i dit CRM-system, softwarerobotter i din
Facebook-chat, nye brugerflader som Amazons Alexa og Microsofts HoloLens eller selvkørende biler som dem fra Volvo, Tesla og Mercedes.

Det er netop ikke gimmicks men produkter og koncepter, som dine brugere og
medarbejdere allerede nu kan købe hjemtil - og som er med til at hæve forventningerne på arbejdspladsen.

Derfor sætter Computerworld med denne konference fokus på den mobile, sikre og digitale medarbejder.

Hør blandt andet om:
  • Udfordringerne med sikkerheden i de mobile løsninger og hvordan du håndterer dem
  • Hvordan interne business apps kan skabe mere effektive arbejdsgange
  • Hvordan de nye teknologier kan anvendes til at møde medarbejderne på nye måder - og med nye forretningsgange. Herunder softwarerobotter og automatisering

Se program