Software defined WAN

Dato:
29/10 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Den nye generation af WAN, som binder elementerne sammenDe komplekse og omfattende netværksløsninger, som virksomheder i dag har behov for, kræver i stigende grad en automatiseret tilgang.

Hvor netværket førhen bestod af en række manuelle opgaver, når man skulle konfigurere og sætte det op i virksomheden, vælger mange i dag en mere automatiseret tilgang.

Derfor er SD-WAN påstået som en ny gernation af WAN, hvor optimering, automatisering og synlighed er kritiske faktorer for en samlet løsning, og hvor virksomhedens netværksfolk kan styre det via en central softwareløsning.

I denne nye generation er SD-WAN limen, som binder elementerne sammen. Der er mindst 30 forskellige SD-WAN løsninger på markedet i dag. Det er derfor vigtigt, at man forstår den enkelte leverandørs betydning og indhold af SD-WAN, og at man sammenholder dette med ens egne behov og WAN-strategi i dag og i de kommende tre til fem år.

På denne How To får du overblik over fordelene ved SD-WAN - og du får indblik i, hvordan du hurtigst og nemmest når i mål med implementering af SD-WAN.

Du kan her møde en række af de førende leverandører og høre deres gode råd til din strategi samt til de forretningsmæssige overvejelser, som du bør have.

Mød talerne

Alexander Haslund

Alexander Haslund

Strategi- og ledelsesredaktør

Computerworld

Rasmus Andersen

Rasmus Andersen

Area Partner Director

Juniper Networks

Lars Granberg

Lars Granberg

Systems Architect

Cisco

Peder Bang Mikkelsen

Peder Bang Mikkelsen

Senior Networking System Engineer

Citrix Denmark

Se program

Program:


08:30 - 08:55
Registrering og morgenmad

08:55 - 09:00
Velkomst
Moderator:
Alexander Haslund
Strategi- og ledelsesredaktør
Computerworld

09:00 - 09:25
Hvorfor lade sig nøjes med at spare penge på WAN-forbindelserne?
Hør hvordan du kan understøtte jeres digitale tranformation med AI-driven enterprise. Dette udløser ikke kun besparelser, men giver også en bedre oplevelse for både operation og slutbruger.
Oplægsholder:
Rasmus Andersen
Area Partner Director
Juniper Networks

09:30 - 09:55
Secure SD-wan
Sikkerheden er vigtig, når dine medarbejdere går i skyen. Med lokal internet-adgang på alle remote sites følger der også øgede sikkerheds-risici, da trafikken sendes uden om de centrale sikkerhedsløsninger som eksempelvis firewall og proxy-løsninger.

Cisco SD-wan giver dig mulighed for at mindske disse risici gennem innovative sikkerheds-features. Vi gennemgår løsningen, som giver fleksibiliteten og kontrollen tilbage til dit WAN og samtidig sikrer din edge, så du trygt kan lade brugerne komme på deres applikationer.
Oplægsholder:
Lars Granberg
Systems Architect
Cisco

10:00 - 10:15
Pause

10:15 - 10:40
Hør hvordan Fiskerikontrollen har arbejdet med SDWAN....
Citrix er fokuseret på tilvejebringe en bedre brugeroplevelse, uanset om de leveres fra en public cloud, kundernes eget datacenter eller om der er tale om SAAS løsninger. Citrix SDWAN spiller en stor rolle i dette.

Men udover at forbedre bruger oplevelsen bidrager Citrix SDWAN også til sikkerheden, med indbygget firewall og intelligent policy trafik styring, giver SDWAN mere kontrol over WAN med mulighed for secure breakout enten direkte til Internettet eller til andre sikkerhedsudbydere. Sidst men ikke mindst kan Citrix SDWAN forbedre O365 brugeroplevelsen via direkte integration til Microsoft O365.
Oplægsholder:
Peder Bang Mikkelsen
Senior Networking System Engineer
Citrix Denmark

10:45 - 11:10
Paneldebat
Lars Granberg, Cisco
Rasmus Andersen, Juniper Networks
Peder Bang Mikkelsen, Citrix

11:15 - 11:15
Tak for idag
Det får du ud af det
  • Overblik over fordelene ved SD-WAN
  • Indblik i hvordan du hurtigst og nemmest kommer i gang med implementering
  • Gode råd til din strategi
Praktiske Oplysninger
Dato:
29/10 2019
Tid:
08:30 til 11:15
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language