Software defined WAN

Dato:
29/10 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Den nye generation af WAN, som binder elementerne sammenDe komplekse og omfattende netværksløsninger, som virksomheder i dag har behov for, kræver i stigende grad en automatiseret tilgang.

Hvor netværket førhen bestod af en række manuelle opgaver, når man skulle konfigurere og sætte det op i virksomheden, vælger mange i dag en mere automatiseret tilgang.

Derfor er SD-WAN påstået som en ny gernation af WAN, hvor optimering, automatisering og synlighed er kritiske faktorer for en samlet løsning, og hvor virksomhedens netværksfolk kan styre det via en central softwareløsning.

I denne nye generation er SD-WAN limen, som binder elementerne sammen. Der er mindst 30 forskellige SD-WAN løsninger på markedet i dag. Det er derfor vigtigt, at man forstår den enkelte leverandørs betydning og indhold af SD-WAN, og at man sammenholder dette med ens egne behov og WAN-strategi i dag og i de kommende tre til fem år.

På denne How To får du overblik over fordelene ved SD-WAN - og du får indblik i, hvordan du hurtigst og nemmest når i mål med implementering af SD-WAN.

Du kan her møde en række af de førende leverandører og høre deres gode råd til din strategi samt til de forretningsmæssige overvejelser, som du bør have.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Alexander Haslund
Premiumredaktør
Computerworld

09:00
Hvorfor lade sig nøjes med at spare penge på WAN-forbindelserne?
Hør hvordan du kan understøtte jeres digitale tranformation med AI-driven enterprise. Dette udløser ikke kun besparelser, men giver også en bedre oplevelse for både operation og slutbruger.
oplægsholder
Oplægsholder:
Rasmus Andersen
EMEA Partner Sales Director Datacenter & Security
Juniper Networks

09:30
Secure SD-wan
Sikkerheden er vigtig, når dine medarbejdere går i skyen. Med lokal internet-adgang på alle remote sites følger der også øgede sikkerheds-risici, da trafikken sendes uden om de centrale sikkerhedsløsninger som eksempelvis firewall og proxy-løsninger.

Cisco SD-wan giver dig mulighed for at mindske disse risici gennem innovative sikkerheds-features. Vi gennemgår løsningen, som giver fleksibiliteten og kontrollen tilbage til dit WAN og samtidig sikrer din edge, så du trygt kan lade brugerne komme på deres applikationer.
oplægsholder
Oplægsholder:
Lars Granberg
Technical Solutions Architect
Cisco

10:00
Pause

10:15
Taler kommer snart

10:45
Paneldebat
Lars Granberg, Cisco
Rasmus Andersen - Juniper Networks

11:15
Tak for idag
Partnere
Det får du ud af det
  • Overblik over fordelene ved SD-WAN
  • Indblik i hvordan du hurtigst og nemmest kommer i gang med implementering
  • Gode råd til din strategi