Digitaliseringsledelse 2.0: Transformation, organisering og adfærdsdesign

Dato:
09/10 2019
Sted:
Hørsholm
Pris:
1995 kr

Den digital transformation betyder, at digitaliseringen er rykket ud ad it-afdelingen og ind i hele virksomheden. Det er godt, for en succesfuld digitalisering kan udgøre forskellen mellem ordinær og ekstraordinær.

I takt med teknologiernes hastige udvikling ændres vores mulighed og organisationsformer sig drastisk. Det åbne spørgsmål er, hvordan leder du den hastige forandring i organisationen? Hvad er de strategiske holdepunkter? Og hvem har eksemplerne til efterlevelse?

På Digitaliseringsledelse 2.0 kan du høre Christian Agger, Head of Digital and Business Transformation i Satair, fortælle om selskabets store rejse, der skal forandre reservedelsvirksomheden fra en traditionel forretning til en global B2B-platform a la Amazon og Alibaba.

Det er en digital transformation, som påvirker hele organisationen: ”Du begynder med det digitale, men du ender med mennesker,” har Christian Agger tidligere fortalt Computerworld om det store digitale forandringsprojekt.

Ud over Satair kan du på Digitaliseringsledelse 2.0 høre oplæg om innovation fra Natasha Friis Saxberg og få indsigt i, hvordan CIO i FLSmidth, Mads Madsbjerg, håndterer de forandringer, som virksomhedens omstilling til cloud medfører.

Organisering er også temaet, når Executive Advisor inden for digitalisering, it og innovation i Alm. Brand, Kristian Thorsted Madsen, præsenterer forskellige typer af digitale projekter og løsninger.

Adfærdsdesigner Henrik Dresbøll, stifter af det første bureau for adfærdsdesign i Danmark, runder seminaret af ved at stille skarpt på de konkrete værktøjer, cases og tips og tricks, der hjælper med at skabe forandring, nye vaner og handlinger i organisationen.

Seminaret modereres af Computerworlds erfarne chefredaktør, Lars Jacobsen, og byder på rig mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne samt netværke med andre it-beslutningstagere og trendsættere inden for ledelse og digitalisering.

Se program