Digitaliseringsledelse 2.0: Transformation, organisering og adfærdsdesign

Dato:
09/10 2019
Sted:
Hørsholm
Pris:
1995 kr

Den digital transformation betyder, at digitaliseringen er rykket ud ad it-afdelingen og ind i hele virksomheden. Det er godt, for en succesfuld digitalisering kan udgøre forskellen mellem ordinær og ekstraordinær.

I takt med teknologiernes hastige udvikling ændres vores mulighed og organisationsformer sig drastisk. Det åbne spørgsmål er, hvordan leder du den hastige forandring i organisationen? Hvad er de strategiske holdepunkter? Og hvem har eksemplerne til efterlevelse?

På Digitaliseringsledelse 2.0 kan du høre Christian Agger, Head of Digital and Business Transformation i Satair, fortælle om selskabets store rejse, der skal forandre reservedelsvirksomheden fra en traditionel forretning til en global B2B-platform a la Amazon og Alibaba.

Det er en digital transformation, som påvirker hele organisationen: ”Du begynder med det digitale, men du ender med mennesker,” har Christian Agger tidligere fortalt Computerworld om det store digitale forandringsprojekt.

Ud over Satair kan du på Digitaliseringsledelse 2.0 høre oplæg om innovation fra Natasha Friis Saxberg og få indsigt i, hvordan CIO i FLSmidth, Mads Madsbjerg, håndterer de forandringer, som virksomhedens omstilling til cloud medfører.

Organisering er også temaet, når Executive Advisor inden for digitalisering, it og innovation i Alm. Brand, Kristian Thorsted Madsen, præsenterer forskellige typer af digitale projekter og løsninger.

Adfærdsdesigner Henrik Dresbøll, stifter af det første bureau for adfærdsdesign i Danmark, runder seminaret af ved at stille skarpt på de konkrete værktøjer, cases og tips og tricks, der hjælper med at skabe forandring, nye vaner og handlinger i organisationen.

Seminaret modereres af Computerworlds erfarne chefredaktør, Lars Jacobsen, og byder på rig mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne samt netværke med andre it-beslutningstagere og trendsættere inden for ledelse og digitalisering.Hvis du ønsker at betale med faktura eller EAN nr., skal du tilmelde dig konferencen og bruge kampagnekoden "FAKTURA". Derefter skal du sende os en mail med dit EAN-nr. og betalingsoplysninger til events@cw.dk.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkommen til Digitaliseringsledelse
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:05
Du begynder med det digitale, men du ender med mennesker
I dette indlæg kan du høre Christian Agger, head of digital and business transformation i Satair, fortælle om selskabets store rejse, der skal forandre reservedelsvirksomheden fra en traditionel forretning til en global B2B-platform a la Amazon og Alibaba.

Det er en digital transformation, som påvirker hele organisationen: ”Du begynder med det digitale, men du ender med mennesker."
Christian Agger
Keynote:
Christian Agger
Board Member

09:40
Hvordan leder du mennesker og al deres WETware og skaber målbare effekter og forbedringer i den virkelige verden?
Ledelse handler om mennesker, kød og blod, der ikke altid agerer som Excel-arket foreskriver. I dette foredrag kommer du ud på en rejse gennem menneskets forunderlige hjerne, adfærd og forudsigeligt irrationelle beslutninger, og du bliver klædt på til forstå og bruge de menneskelige faktorer (WET-ware) konstruktivt i din kontekst for digitaliseringsledelse. Det handler om at få det at ske.
Henrik Dressbøll
Oplægsholder:
Henrik Dressbøll
adfærdsdesigner

10:20
Debat ved bordene, hvad fik I ud af indlægget og hvad gør I hos jer selv.

10:35
Kaffepause og netværk

11:00
CXO talk: Kristian Thorsted Madsen, Alm. Brand og Mikael Bechsgaard, Novozymes
Organisering er temaet, når executive advisor inden for digitalisering, it og innovation i Alm. Brand, Kristian Thorsted Madsen og Mikael Bechsgaard, VP of digital transformation i Novozymes, præsenterer to forskellige typer af digitale organisationer - og udfordrer hinandens løsninger.
Kristian Thorsted Madsen
Oplægsholder:
Kristian Thorsted Madsen
Executive Advisor on Digitalization and Innovation
Alm Brand
Mikael Bechsgaard
Oplægsholder:
Mikael Bechsgaard
VP of Digital Transformation
Novozymes

11:40
Debat ved bordene, hvad fik I ud af indlægget og hvad gør I hos jer selv.

11:55
Frokost og netværk

12:40
CIO talk v. Mads Madsbjerg, FLSmidt og Karsten Fogh Ho-Lanng, Danske Spil
CIO i FLSmidth, Mads Madsbjerg og CIO i Danske Spil Karsten Fogh Ho-Lanng giver et indblik i hvordan de hos FLSmidth og Danske spil håndterer de organisatoriske, kulturelle og menneskelige forandringer, som virksomhedens omstilling til cloud medfører.
Mads Madsbjerg
Keynote:
Mads Madsbjerg
Director of Enterprise Architecture
Novo Nordisk

Mads har i 20 år arbejdet med strategiske forretningsdigitaliserings- og transformationsprogrammer i Mærsk, IBM, Carlsberg, FLSmidth og Novo Nordisk. Stærk brancheerfaring inden for services, logistik, hurtige forbrugsvarer, fremstilling, reservedele, farma og teknik.

Karsten Fogh-Ho-Lanng
Oplægsholder:
Karsten Fogh-Ho-Lanng
CIO
Danske Spil

13:20
Digitaliseringens nødvendighed: Sådan arbejder du med data som strategisk asset
Digitalisering og især et af tidens hotte værktøjer, machine learning, fordrer data. Centralt for transformationens succes er, at data betragtes som et aktiv, der kræver samme ledelsesmæssige fokus som eksempelvis ressourcer.

Data bliver et forretningsmæssigt fundament, som nødvendiggør, at it-infrastruktur, datamodeller, data governance mv. bliver relevante nøgleord for en bredere kreds i virksomhederne.

Quorum Consulting vil give bud på de forhold, som du ledelsesmæssigt skal have adresseret, når data får en så afgørende forretningsmæssig betydning, og beslutninger i en højere grad skal baseres på modeller end på eksisterende antagelser og erfaringer.

Du vil få konkrete læringspointer, underbygget af en case baseret på Banedanmarks arbejde med at anvende interne og eksterne data i implementeringen af virksomhedens strategiske indsatser.
Claus Møldrup
Oplægsholder:
Claus Møldrup
partner
Quorum Consulting P/S

Claus Møldrup er Senior Partner i Quorum Consulting og har som mangeårig ledelseskonsulent arbejdet i spændingsfeltet mellem forretning og IT. Claus har designet og opbygget data governance i flere organisationer, på baggrund af ønsket om kvalitet i data, information og dermed beslutninger i organisationer.

Dorte-Lene Bacher
Oplægsholder:
Dorte-Lene Bacher
Management Consultant
Quorum Consulting P/S

Dorte-Lene har tidligere stået i spidsen for Banedanmarks strategi for anvendelse af Machine Learning og implementering af datadrevne beslutninger.


14:00
Debat ved bordene, hvad fik I ud af indlægget og hvad gør I hos jer selv.

14:15
Kaffepause og netværk

14:35
Digital transformation, fremtidig vækst og teknologier
Alle virksomheder uagtet størrelse og industri er på en digital transformationsrejse, hvor ens nuværende forretning skal digitaliseres og den næste bølge af vækst for ens forretning skal findes.

Dette oplæg kommer ind på hvilke elementer, der skal være på plads i ens core for at muliggøre transformation, og hvordan man arbejder med den transition, der leder til transformation.

Hvordan man planlægger og arbejder med at finde fremtidig vækst i tilstødende og nye markeder, og hvordan man organiserer sin organisation til at arbejde med ny vækst - samt hvilke faldgrupper man skal være opmærksom på, så man sikrer succes med sin vækstrejse.
Natasha Friis Saxberg
Oplægsholder:
Natasha Friis Saxberg
adm. direktør
IT-Branchen

Forfatter, digital strateg og iværksætter. Hun har arbejdet med startups, store organisationer og teknologi i mere end to årtier og hjælper virksomheder med at udvikle deres digitale strategi. Hun har arbejdet i NYC i to år med at hjælpe startups ind på det amerikanske marked og var vært for tv-showet Tech & the City fra Nasdaq. Hun har brugt fire år i corporate venture, som chef for innovation i Atea og som leder af venture development hos Maersk Growth.


15:15
Opfølgning på dagen og tak for din deltagelse
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.