Microsoft Dynamics 365 – det næste skridt mod den digitale transformation - Aarhus

Dato:
24/9 2019
Sted:
Aarhus C
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Hvordan kommer virksomheder i gang med en digital transformation? - Og hvilke værktøjer kan bringe virksomheden bedst muligt igennem forandringerne?

Microsoft bud er Microsoft Dynamics 365. Her er samlet alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af apps og en fælles datamodel.

Det hele er cloudbaseret og opdateres automatisk, så platformen er altid klar til kamp og nye initiativer.

Dynamics 365 er en intelligent udvikling af ERP-systemerne Dynamics AX og NAV. Det giver mulighed for at få Microsoft Power BI og CRM til at arbejde sammen med virksomhedens ERP-system og strømline processer og brugervenlighed.

Det store spørgsmål er som altid, om man skal vælge en skræddersyet model, eller om virksomhedens arbejdsgange mm. kan tilpasses standardmodulerne. Og så er der selve implementeringen - skal man satse på Big Bang eller en gradvis udrulning?

Deltag i dette How To og få indsigt i Microsoft Dynamics 365 samt nyttig viden om valgmulighederne.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.


09:00
Udnyt cloud og de nye muligheder for integration til D365FO
Automatiser indlæsninger i D365FO uden tilretninger. Se hvordan vi kan indlæse for eksempel valuta-kurser fra Nationalbanken uden at skulle købe et tredjeparts-modul til D365FO eller udarbejde tilretninger i D365FO.
Mötz Jensen
Oplægsholder:
Mötz Jensen
Partner, CIO and Lead integration specialist
Essence Solutions P/S

Mötz Jensen har arbejdet med Dynamics AX/D365FO siden 2008 og har i dag fokus på hvordan kunderne kan udnytte de forskellige Cloud muligheder til at få den mest optimale løsning i deres D365FO implementering.


09:30
Hvordan sikrer du at procceser og forretning bliver nøglen i D365?
I DXC har vi sat processerne på formel, så vi ikke længere implementerer D365 – men aktiverer D365 hos vores kunder. Dette giver et samarbejde med fokus på forretningen og på teknologidrevet forretningsudvikling fremfor forretningsdrevet teknologiudvikling.

John T. Hummelgaard fra fortæller om, hvorledes DXC kan flytte fokus fra forretningsdrevet teknologiudvikling til teknologidrevet forretningsudvikling.
John T. Hummelgaard
Oplægsholder:
John T. Hummelgaard
Sales Director
Cepheo

Med snart 40 års erfaring inden for salg og markedsføring i IT-branchen har John fulgt udviklingen tæt og altid gået i front, hvor teknologi møder forretningsudvikling. Denne indsigt og erfaring har gennem årene bl.a. givet plads som både rådgiver og repræsentant i styregrupper på en lang række projekter


09:50
Pause

10:10
Hvorfor valgte vi en standard løsning frem for en skræddersyet løsning?
Martin Drud Nielsen fortæller om Sealing Systems erfaringer med en Industry based implementation (Core) of D365FO Hvorfor valgte de en standard løsning frem for en skræddersyet løsning og hvad har de opnået herved.
Martin Drud Nielsen
Oplægsholder:
Martin Drud Nielsen
IT projektleder
Sealing System

han har været ansat som projektleder hos slutkunder samt som konsulent på leverandørsiden. I sit virke er han meget opmærksom på tankegangen omkring standardisering samt minimering af omkostninger i det digitale setup.


10:30
Hæderkronede virksomheder skal genopfinde sig selv
At gennemgå en digital transformation er midlet til vækst og overlevelse mod konkurrenter.

"Den, der lever stille lever godt", siger man. Men det har ikke været tilfældet for en række hæderkronede virksomheder, der de seneste år har set i øjnene, at de skal genopfinde sig selv.

Presset fra konkurrenterne stiger, og "ingen udvikling er lig med afvikling". Hør Anders Hoffgaard fra DXC fortælle om, hvordan forskellige Microsoft applikationer og teknologier er fundamentet under den digitale transformation, der skal hjælpe virksomheder fra luftfart, transport- og mediebranchen ind i den digitale tidsalder.
Anders Hoffgaard
Oplægsholder:
Anders Hoffgaard
vice president, sales
DXC

10:50
Paneldebat
Mötz Jensen, Essence Solutions P/S
John T. Hummelgaard, DXC Eclipse Nordic
Martin Drud Nielsen, Sealing System
Anders Hoffgaard - DXC

11:25
Tak for idag og sandwich to go