CXO roundtable: Automatisering og softwarerobotter

Dato:
18/9 2019
Sted:
Hørhsolm
Pris:
Gratis deltagelse

RPA - robot proces automation - er for alvor på vej frem i mange organisationer: Der er meget store muligheder for de fleste organisationer i software-robotter, der er relativt nemme at opsætte. Anvendelsesmulighederne er mange. Software-robotterne kan anvendes som ‘lim’ mellem systemer, da de hurtigt og effektivt kan migrere løbende data mellem legacy-systemer.

For de fleste organisationer ligger udfordringen mere i at identificere de rigtige brugs-scenarier i forhold til forretningsstrategi, udbytte-ønsker og organisation i de ofte komplekse it-miljøer samt at formulere og håndtere deres tilgang til RPA, så robot-brugen ikke knopskyder i øst og vest.
På dette formiddags arrangement får du svar på spørgsmål som:
  • Hvad er de vigtigste læringer og udfordringer i implementeringen af RPA? Hvordan kan vi øge effektiviteten i implementeringen?
  • Hvordan kan udbredelsen af RPA udvides ud over de få brugssager, som vi oplever i dag? Hvilke forandringsstyringsaspekter er relevante, når du vedtager RPA? Hvordan kan man sikre succes i implementeringen?
  • Hvad vil du gerne se fra dine leverandører? Overholder de dine forventninger med hensyn til erhvervsmæssige fordele?
  • Hvordan bygger man en bot?


Om rundbordsdiskussionen
Deltagerpladserne er forbeholdt CIO’s, it-chefer, it-direktører, digitaliseringschefer, CFO’s, CTO’s og andre CXO’er.
Rundbordsdiskussionerne ledes af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen samt ledelses redaktør Steffen Villadsen. Undervejs vil der være rig lejlighed til at netværke med oplægsholderen samt de øvrige deltagere og lære af deres erfaringer med automatisering og softwarerobotter.

Se program
Det får du ud af det
  • Erfaringer med digitalisering, sikkerhed og organisering fra andre danske ledere
  • Mulighed for at drøfte og modtage feedback med udgangspunkt i egne erfaringer