Digital workspace 2019 - fokus på strategi, digital innovation og teknologi

Dato:
30/4 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

De rigtige digitale værktøjer er helt afgørende, hvis du i dag skal have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med: Gnidningsfri vidensdeling, sammenkobling af processer på kryds og tværs og udnyttelse af de enkelte værktøjer i samarbejde med andre er drivaksler under den innovation og det tempo, som alle virksomheder i dag er afhængige af.

Samtidig forventer både medarbejdere og kunder, at din organisation skaber pladsen og friheden til at arbejde, handle og samarbejde når de vil. Og at din virksomheds løsning samtidig er sikkert og brugervenlig nok til at arbejdet, samarbejdet eller transaktionen kører problemløst 24/7.

Opgaven er derfor at skabe de rette rammer for både innovation og effektiv drift.

På Digital Workspace 2019-konferencen kan du derfor høre om en række af de lavthængende frugter, som du kan plukke med nye løsninger som robotteknologi og de rette samarbejdsværktøjer.

På Digital Workspace 2019-konferencen kan du bliv klogere på følgende områder:


Collaboration, samarbejde og innovation på den moderne arbejdsplads

Værktøjer som Teams, Slack og Sharepoint vinder stadig større udbredelse på danske arbejdspladser. Men hvordan får du mest ud af værktøjerne, hvad er faldgruberne? Og hvad siger brugerne om de nye samarbejdsformer?

Sådan arbejder den effektive organisation

Mobile enheder, større fokus på customer experience og automatiserede processer er omdrejningspunktet for en mindre revolution inden for salg og service. Vi sætter fokus på både de interne og eksterne salgs- og kunderettede processer med værktøjer som RPA, customer experience og Mobile BYOD.

Future of it

Med den rette anvendelse af cloud-teknologierne kan væsentlige dele af it-afdelingens tid frigøres til udviklings- og serviceorienterede opgaver. Men er de nye teknologier som RPA, cloud og samarbejdssystemer klar til at fungere i et virksomhedsmiljø?

Se program
Det får du ud af det
  • Indsigt i collaboration, samarbejde og innovation på den moderne arbejdsplads
  • Sådan arbejder den effektive organisation
  • Er de nye teknologier som RPA, cloud og samarbejdssystemer klar til at fungere i et virksomhedsmiljø?