Cloud Insights 2019: Strategi, governance og services

Dato:
26/9 2019
Sted:
København SV
Pris:
Gratis deltagelse

Virksomheder satser i stigende grad på cloud-modellen, når eksisterende tjenester skal pensioneres eller nye løsninger implementeres.

Samtidig giver den næste generation af cloud-services ofte it- og digitale afdelingerne mulighed for at levere marketings- og analyse-services til forretningen som normalt ville kræve ansættelse af sjældne og dyre specialister.

I Danmark er det især de store spillere som Microsoft og Amazon Web Services (AWS) godt af - men en lang række andre firmaer leverer cloud-platforme, værktøjer eller management-teknologi, der holder styr på de omfattende cloud-løsninger.

For mens cloud er smart, giver adgang til ny teknologi og kan øge hastigheden markant i time-to-markedet så betyder cloud ikke nødvendigvis billigere eller enklere drift.

På denne konference får du derfor inspiration til hvordan du kan anvende cloud strategisk i dit it-landskab uanset om det handler om infrastruktur, nye avancerede tjenester inden for marketing eller sikre at både drift og oppetid forbliver tårnhøjt.

Kom derfor med og mød eksperter, leverandører og andre cloud-brugere og bliv inspireret til nye satsninger i din egen virksomhed.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Mød de førende cloud-leverandører: Det kan cloud-løsningerne bruges til
  • Få inspiration og konkrete råd til, hvordan du kommer i gang
  • Sådan lægger du en cloud-strategi: Det skal du fokusere på
  • Konkrete cases og eksempler på virksomheder, der allerede er i skyen - hør om deres erfaringer
  • Hvordan kan du tænke digital innovation og anvendelsen af cloud ind i virksomhedens strategi?