Cloud Insights 2019: Strategi, governance og services

Dato:
26/9 2019
Sted:
København SV
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Virksomheder satser i stigende grad på cloud-modellen, når eksisterende tjenester skal pensioneres eller nye løsninger implementeres.

Samtidig giver den næste generation af cloud-services ofte it- og digitale afdelingerne mulighed for at levere marketings- og analyse-services til forretningen som normalt ville kræve ansættelse af sjældne og dyre specialister.

I Danmark er der især de store spillere som Microsoft og Amazon Web Services (AWS) - men en lang række andre firmaer leverer også cloud-platforme, værktøjer eller management-teknologi, der holder styr på de omfattende cloud-løsninger.

For mens cloud er smart, giver adgang til ny teknologi og kan øge hastigheden markant i time-to-markedet så betyder cloud ikke nødvendigvis billigere eller enklere drift.

På denne konference får du derfor inspiration til, hvordan du kan anvende cloud strategisk i dit it-landskab uanset om det handler om infrastruktur, nye avancerede tjenester inden for marketing eller sikre at både drift og oppetid forbliver tårnhøjt.

Kom derfor med og mød eksperter, leverandører og andre cloud-brugere og bliv inspireret til nye satsninger i din egen virksomhed.

Se program

Program:


08:00
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
Alexander Haslund
Moderator:
Alexander Haslund
Strategi- og ledelsesredaktør
Computerworld

Redaktør for Computerworld med fokus på strategi og ledelse.
Alexander sætter fokus på CIO-branchen og de udfordringer og muligheder it-beslutningstagerne står overfor. Dette betyder, at han har konstant fokus på at komme tæt på de professionelle it-beslutningstageres udfordringer og muligheder. Hans mål er at levere relevant indhold om strategi, ledelse og digitalisering, der er aktuelt, i øjenhøjde, direkte værdiskabede og handlingsorienteret.

Alexander er udannet journalist fra Roskilde Universitet med en tværfaglig profil indenfor it og digitalisering.

Han interesserer sig for den teknologiske udvikling, nye trends, strategi og ledelse, metoder, markedet og de udfordringer og muligheder it og digitalisering medfører for det private og offentlige samt for samfundet som helhed.


09:05
Seneste nyt fra Amazon Web Services / AWS
Siden lanceringen i 2006 er Amazon Web Services er stormet frem - og driver i dag en lang række private og offentlige løsninger. Tjenesten har samtidig udviklet sig fra at levere cloud-baseret infrastruktur til at tilbyde stadig flere services og samarbejde med lokale og internationale partnere.

I dette indlæg vil Miriam McLemore, AWS-strategi og forhenværende global CIO for Coca Cola, give en status på AWS og hvordan Amazon som markedsleder ser anvendelsen af cloud udvikle sig.
Miriam McLemore
Oplægsholder:
Miriam McLemore
Enterprise Strategist
AWS

Amazon Web Services (AWS) Enterprise Strategist og tidligere mangeårig global CIO for Coca Cola. Miriam McLemore har i hele sin karriere arbejdet med strategisk it-anvendelse inden for global marketing, forbrugerområdet, økosystemer og innovation samt HR og legal.


09:45
Fra vision til resultat: Rejsen mod den moderne arbejdsplads via Office 365
Hos mine- og cementgiganten FLSmidth handler anvendelsen af cloud i høj grad om, hvordan fremtidens digitale arbejdspladser skal se ud. Der skal tages udgangspunkt i cloud-services.

Som en del af en større it-konsolideringsrejse mod skyen valgte FLSmidth - der råder over 12.000 medarbejdere fordelt på 60 lande verden over - i 2015 at rulle Office 365 ud til samtlige brugere.

Udrulningen blev drevet som et konventionelt it-projekt, hvor afstemningen med forretningen var reduceret til et minimum. Den manglende afstemning havde den direkte konsekvens, at servicen tre år blev udnyttet minimalt.

I 2019 besluttede FLSmidth at genlancere Office 365, men denne gang i tættere relation med forretningen.

Under denne session præsenterer FLSmidth selskabets rejse fra den oprindelige vision til de nye resultater. Hør blandt andet om, hvordan virksomheden gjorde brugeradoption til en succes ved hjælp af Roadshows og Champions-programmer.

Hør også hvordan visionen spiller en central rolle for alle selskabets fremtidige it-projekter.
Peter Bing Simmons
Oplægsholder:
Peter Bing Simmons
Microsoft 365 Cloud Specialist
FLSmidth

Ansvarlig for end-to-end rejsen mod digital workplace hos FLSmidth herunder Office 365 - samt ansvarlig for at varetage cloud infrastrukturen, definere IT-governance samt øge adoptionen samt anvendelsen af cloud services i koncernen.


10:30
Pause

11:00
Den moderne arbejdsplads med Teams og Office365
TDC Erhverv købte for 2 år siden to succesfulde cloud-virksomheder som blev samlet i forretningsenheden, Cloud Solutions, der er blevet en integreret del af TDC Erhverv, og som siden er vokset støt. Med integrerede løsninger som Skype for Business, Teams og Office 365, er TDC Erhverv i stand til at hjælpe alle kunder med at få den komplette moderne arbejdsplads, hvor telefoni blandes med Microsoft-teknologi og tredjepartsleverandører, så løsningerne fremstår så komplette som muligt. Med sig på scenen er Haarslev, der som kundecase, fortæller om hvorfor de har valgt Microsoft Teams, og hvorledes de bruger det i dagligdagen.
Casper Bøyesen
Oplægsholder:
Casper Bøyesen
Senior Vice President
TDC Erhverv

Casper har ansvaret for Cloud Solutions i TDC Erhverv og er tidligere COO i Adactit, og har beskæftiget sig med cloud computing de sidste 7 år.

Jan Rosendahl
Oplægsholder:
Jan Rosendahl
Group IT & Project Director
Haarslev Industries

Jan er ansvarlig for den globale it i Haarslev, og har i den forbindelse implementeret TDC Erhverv Teams i organisationen.


11:30
Outsourcing eller on premise? Svaret er Enterprise Cloud i en hybrid verden
Cloud er først og fremmest en driftsmodel, der kendetegnes ved egenskaber som hurtig time-to-market, minimal forbrug af teknologi, forenklet betjening og løbende innovation. Cloud har vendt op og ned på vores gængse opfattelse af tilgangen til it. Men at flytte alle driftsopgaver ud i en public cloud er ikke realistisk. Hvad gør man så?
Thomas A. Jensen
Oplægsholder:
Thomas A. Jensen
Country Manager
Nutanix

Thomas har mere en 25 års erfaring fra IT, med erfaring fra en række danske samt internationale roller. Thomas overtog ansvaret for Nutanix succes i Danmark i januar, efter en tid hos Gartner samt +10 år hos NetApp.


12:00
Sådan skaber du enestående brugeroplevelse og sikker applikations-levering i et hybrid multi cloud-miljø
Kickstart transformation med hybrid og multi-cloud netværk

Et stigende antal af dagens applikationer kommer fra forskellige Cloud- og SaaS-tjenester. Men de fleste organisationer fortsætter med at vedligeholde tjenester on-prem, og det forventes, at de vil gøre det i lang tid fremover. Skiftet til en hybrid-cloud strategi giver mange fordele som f.eks. fleksibilitet og smidighed, men skaber også udfordringer med at sikre kundernes netværk og infrastruktur, da det traditionelle datacenter perimeter bliver opløst.

Citrix vil i dette oplæg fortælle om, hvordan mange af vores kunder oplever den rejse ind i en verden af applikationer, services og cloud tjenester.
Peter Inselseth Jørgensen
Oplægsholder:
Peter Inselseth Jørgensen
Senior Networking Sales Specialist
Citrix

Peter Inselseth Jørgensen er Senior Networking Sales Specialist i Citrix Denmark. I de sidste 1,5 år har han været kommercielt ansvarlig for Citrix Networking-porteføljen, der inkluderer Citrix ADC, ADM, WAF og SD-WAN og Citrix Networking i Citrix Cloud.

Før han tiltrådte Citrix, arbejdede Peter for Fortinet som kontoansvarlig med fokus på firewalls, SD-WAN og en bred vifte af netværksprodukter, og inden det arbejdede han virksomheder som Deloitte, Rocket Internet, British American Tobacco og Core & Company. Peter er baseret i København og har en Master of Science fra Copenhagen Business School.

Ejal Bracha
Oplægsholder:
Ejal Bracha
Systems Engineer
Citrix

For more than 19 years, Ejal has worked within the mobility space, growing his expertise in creating solutions for IT and the telecommunications sector. Before joining Citrix, Ejal worked at Microsoft, Brightpoint and ATEA. Follow him on Twitter: @mobileadvisordk


12:30
Frokost

13:15
Cloud Security & Governance
Virksomheder satser i stigende grad på cloud-modellen, når eksisterende tjenester skal pensioneres eller nye løsninger implementeres.

Sikkerhedsbilledet ændrer sig konstant, og det kan være svært at følge med, når der skal understøttes nye teknologier og cloud-tjenester.

Et eksempel er Office 365. Løsningen er et fantastisk værktøj til enhver organisation, men der er også indbygget en stor risiko, da al virksomhedens data gemmes ét sted. Mange tror fejlagtigt, at cloud-tjenester er ensbetydende med backup, når løsningerne i virkeligheden blot har brug for støtte.

Kom og hør om sikkerhed i Clouden

På indlægget bliver du klogere på sikkerhed i clouden og hører mere om de primære kilder til datatab i skyen samt hvilke elementer, det er vigtigt at overveje, når data flyttes til en cloud-tjeneste som Office 365.
Magnus Cohn
Oplægsholder:
Magnus Cohn
Chief Commercial Officer
Uniqkey

13:45
Flyt dine data i skyen, baseret på reelle fakta - hvordan?
TDC Erhverv og Cloudeon er sammen gået i markedet med en løsning de kalder `Cloud Journey´. En løsning der ved hjælp af et stykke software, kortlægger, mapper og kommer med forslag til at flytte virksomheders data i skyen, baseret på reelle fakta. I dette indlæg, vil I få fortællingen af hvordan ideen opstod, se en demo, samt få en indsigt i de data og anbefalinger en reel kunde har fået ud af Cloud Journey.
Søren Dandanell
Oplægsholder:
Søren Dandanell
Chief Business Development Officer & Partner
Cloudeon

Søren er founding partner I Cloudeon og har arbejdet med IT, digital platforme og salg i mere end 20 år.

Bo Nielsen
Oplægsholder:
Bo Nielsen
Head of IT
TDC Erhverv

Bo har ansvaret for IT, Operation og Billing i Cloud Solutions i TDC Erhverv og er tidligere Regional IT & Operation Director i Kantar Gallup, hvor han havde ansvaret for Norden og Baltikum.


14:15
Få styr på afgørende business continuity: Sådan får din virksomhed øget driftssikkerheden med DRaaS og cloud object storage
Hør mere om, hvordan any.cloud skaber den afgørende business continuity, så forretningskritiske systemer kan køre videre og hjælpe virksomheder med at nedbringe deres RTO og RPO.

Deltagerne vil efter indlægget have fået inspiration til, hvordan deres egen virksomhed kan genoverveje deres business continuity-plan og -procedurer, ligesom de vil være blevet klogere på arkivering i en cloud-tjeneste med object-baseret storage.
Benjamin Falk Elveng
Oplægsholder:
Benjamin Falk Elveng
CTO
any.cloud A/S

Benjamin er CTO i any.cloud A/S. Benjamins nøglefokus har de sidste 10 år været cloud-baseret continuity og sikkerhedsløsninger, der giver tilgængelighed og høj oppetid.


14:45
Pause

15:00
Moderniser dit datacenter – hør erfaringerne fra Teknologisk Institut
Teknologisk Institut står midt i en digital transformation, der vil ændre deres IT fra den klassiske IT afdeling, der driver og administrerer IT, til at være en private cloud-udbyder for virksomheden service baserede IT.

Den gamle talemåde siger, at en elefant skal spises i små bidder - tænk stort, start småt, hvilket illustrerer hvordan Teknologisk Institut begav sig ud på rejsen. For Teknologisk Institut var det første trin et simpelt exchange projekt. Siden er en lang række workloads blevet flyttet, konverteret, automatiseret og præsenteret for applikations ejerne og organisationen via intuitive selvbetjeningsportaler.

Hør mere om denne rejse, erfaringer, effekt, værdi og forventninger på vej mod at blive en agil og omkostningseffektiv intern Privat cloud-udbyder.
Oplægsholder:
Bo Frost Larsson
sektionsleder
Teknologisk Institut

15:30
Hør erfaringerne i Københavns kommune
Henrik Klemmesen fortæller om Københavns kommunes erfaringer med cloud.
Henrik Klemmensen
Oplægsholder:
Henrik Klemmensen
Enterprise Cloud and Infrastructure architect
Københavns Kommune

Enterprise Cloud and Infrastructure architect hos Københavns Kommune og tidligere it-chef og CTO for en række offentlige styrelser. Henrik har hos Københavns Kommune blandt andet arbejdet med at migrere 30.000 brugere til Microsoft 365.


16:15
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Mød de førende cloud-leverandører: Det kan cloud-løsningerne bruges til
  • Få inspiration og konkrete råd til, hvordan du kommer i gang
  • Sådan lægger du en cloud-strategi: Det skal du fokusere på
  • Konkrete cases og eksempler på virksomheder, der allerede er i skyen - hør om deres erfaringer
  • Hvordan kan du tænke digital innovation og anvendelsen af cloud ind i virksomhedens strategi?
Praktiske Oplysninger
Dato:
26/9 2019
Tid:
08:00 til 16:15
Sted:
TDC Erhverv
Teglholmsgade 1
2450 København SV
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language