Få fuldt udbytte af cloud computing - her ligger de største gevinster og de nye muligheder

Dato:
26/9 2019
Sted:
Pris:
Gratis deltagelse

Virksomheder verden over satser i stigende grad på cloud-modellen, når der skal investeres nye it-løsninger. Det nyder store spillere som Microsoft og AWS godt af, mens en lang række andre firmaer også leverer cloud-platforme.

Cloud-markedet er præget af voldsom vækst i disse år i takt med, at flere og flere virksomheder begynder at se lyset i at satse på cloud til digital transformation. Vi giver dig opskriften på, hvordan du rider med på den nye cloud-bølge.

Analysefirmaet Gartners seneste cloud-opgørelse viser, at der i 2016 blev omsat for 209 milliarder dollars - omkring 1,4 billioner danske kroner - på det globale marked for public cloud services. Det tal steg i 2017 til omkring 1,7 billioner danske kroner, og i 2020 vil omsætningen være på hele 2,6 billioner kroner.

Væksten er med andre ord markant - også selvom cloud computing efterhånden i et årti har været et centralt emne i de fleste virksomheder.

Det skyldes i høj grad, at mange virksomheder nu for alvor er begyndt at opfatte cloud som en strategisk satsning i forhold til eksempelvis innovation. Tidligere var der mest fokus på økonomien i at vælge cloud fremfor en traditionel, lokal it-løsning/hosting.

Det sker fordi cloud ikke længere handler om billige servere eller storage. Det handler om at ruste sig til at kunne gøre idéer og digital innovation til virkelighed - hurtigt.

På denne konference kan du blive klogere på, hvordan man kan satse strategisk på cloud-modellen. Mød eksperter, leverandører og andre cloud-brugere og bliv inspireret til nye satsninger i din egen virksomhed.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Mød de førende cloud-leverandører: Det kan cloud-løsningerne bruges til.
  • Få inspiration og konkrete råd til, hvordan du kommer i gang.
  • Sådan lægger du en cloud-strategi: Det skal du fokusere på.
  • Konkrete cases og eksempler på virksomheder, der allerede er i skyen - hør om deres erfaringer.
  • Hvordan kan du tænke digital innovation og anvendelsen af cloud ind i virksomhedens strategi?