Cybertrusler – kritisk for din forretning

Dato:
28/8 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Danske virksomheder bruger penge som aldrig før på it-sikkerhed, og det er også nødvendigt.

For it-sikkerhed er et område med stærkt stigende kompleksitet samtidig med, at organisationernes drift, indtjening og konkurrenceevne bliver mere og mere afhængig af data og it, der i organisationerne bliver mere og mere sammenhængende og internt afhængige.

Samtidig spredes brugen af it-systemerne spredes ud på mange forskellige device-typer og indgangs-muligheder, mens hacker-miljøerne bliver mere og mere professionaliserede og kommercielt orienterede - og ofte endda stats-finansierede.

Det gælder derfor i høj grad om sætte sine it-sikkerhedsmæssige bestræbelser ind i strategisk sammenhæng: Hvad er vigtigt? Hvad er knapt så vigtigt? Hvad gør jeg, hvis (eller når) angrebet kommer?

Det kræver teknologi, alarmsystemer, overvågningssystemer - samt at man lægger ikke uvæsentlig vægt på opdragelse og uddannelse af sine medarbejdere, der som regel udgør et svagt led i kæden uanset hvor solidt et teknisk bolværk, man har sat op.

På dette event kan du høre om de nyeste trends på sikkerhedsområdet - og hvordan du kan modvirke dem bedst muligt med både teknologiske og organisatoriske virkemidler.

De inkluderer både basale ting som firewalls og antivirus, men også effektiv detection-software og gode opdaterings-rutiner, ligesom backup, en stram administrator-policy og anvendelsen af sandbox- og filtreringsløsninger spiller en vigtig rolle.

Se program
Det får du ud af det
  • Hvordan de it-kriminelle i 2018 forsøger at få adgang til danske virksomheders fortrolige data.
  • Hvordan du implementerer god it-sikkerhed i en moderne virksomhedsstruktur.
  • Hvordan man bedst prioriterer sikkerheden i forskellige typer virksomheder.