Program:


08:30
Morgenmad & Registrering

08:55
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Jakob Schjoldager
journalist
Computerworld

09:00
Det aktuelle trusselsbillede
Hør om de største og mest aktuelle cybertrusler i en tid, hvor trusselsbilledet hele tiden ændrer sig i takt med, at hackerne finder nye veje og metoder.
oplægsholder
Oplægsholder:
Thorsten Foldager Johnsen
Chef for Trusselsvurderingsenheden
Centre for Cyber Security

09:45
Kom garanteret i mål med it-sikkerheden
Det er ikke et spørgsmål OM organisationen bliver kompromitteret (internt eller eksternt), men du kan struktureret mindske risikoen for, at det sker og begrænse skaderne ved at være forberedt på den rigtige måde. Vi forklarer, hvordan en effektiv analyse og en følgende struktureret indsats baseret på CIS 20 CSC sikrer prioritering af de nødvendige tiltag og den rette kommunikation med ledelsen. Vi viser Drawares IT-Sikkerhedsbarometer™ og fokuserer på, hvordan vores Sikkerhedsprofil, Kontrolprofil og Ledelsesprofil er dine søkort på it-sikkerhedsrejsen, så du kan navigere til en ”sikker” havn (= accepteret risiko). Hvis du vil få det fulde udbytte ud af de 30 minutter, så sving forbi www.cisecurity.org og se, hvad vores system bygger på.

Tip: Gør it-sikkerheden målbar og dokumenter det opnåede niveau med CIS-kontrollerne.
oplægsholder
Oplægsholder:
Christian Schmidt
direktør
Draware

Christian Schmidt , direktør, Draware
Christian Schmidt har været CEO for Draware i 22 år og i IT-branchen for overvågnings og sikkerhedsløsinger i 15 år. Draware har leveret denne type løsninger til mere end 800 kunder i hele Norden. Christian Schmidt er bl.a. certificeret i CIS 20 CSC via SANS 566.


10:15
Pause

10:45
Fortinet gør op med de tre vise aber “ikke høre, ikke se, ikke tale” i it-sikkerhed
Aberne er løs! Velkommen til vores kvartalsmæssige løb gennem det vilde og skøre cyber-trusselslandskab. Q2 viste mange temaer og tendenser, som vi har set før, og vores research-team stødte også på masser af nye og bemærkelsesværdige udviklinger.

FortiGuard har netop offentliggjort ”Q2 2019 Quarterly Threat Landscape Report.” Vi ser på de vigtigste trends i det seneste kvartal og på de muligheder, som Fortinet fabric giver for at beskytte din virksomhed og organisation mod disse trusler.

Slut med at lukke øjne, ører og mund: Nu skal der tages fat.
oplægsholder
Oplægsholder:
Tommy Pedersen
security engineer
Fortinet

Tommy Pedersen, har beskæftiget sig med it-sikkerhed i snart 20 år og har en meget bred erfaring med alle aspekter af IT infrastructure sikkerhed.


11:15
Gør dine end-points til din første forsvarslinje mod cyberkriminalitet
End-points er i stigende grad mål for it-kriminelle, der udnytter sårbarheder til at trænge dybere ind i organisationen.

Med en proaktiv strategi kan du omdanne sårbare enheder til at blive din første forsvarslinje.
oplægsholder
Oplægsholder:
Flemming Pregaard
chief technologist
HP

Flemming Pregaard har været hos HP siden 1995, hvor han startede som Solution Architect. Siden har han haft forskellige roller med udvidede ansvarsområder, herunder løsningsrådgivning, teknisk indsigt, forretningsudvikling og slutbrugeransvar.


11:45
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Spor 1
11:45 - 12:10 (25 min)
Luk af for hackerne i tide

Gennem mange år har selskabers it-sikkerhed bestået af løsninger, som blokerer eller filtrerer trusler. Desværre er det ikke nok.

Morten Florin, CEO, Kill-Switch

Læs mere

Vælg dette indlæg

Spor 2
11:45 - 12:10 (25 min)
Forebyggelse er bedre end kur. Patch, app kontrol og privilege management sikrer, du ikke bliver næste offer for ransomware

Malware og ransomware giver mange udfordringer, og der er ikke nogen enkeltstående løsning til at imødegå dem. Men med automatisering og anvendelse af en enkelt multi layered strategi forbedrer du drastisk dit sikkerhedsniveau.

Nicklas Isaksson, Senior Account Strategist, Nordics, Ivanti

Læs mere

Vælg dette indlæg


12:15
Frokost

13:15
Multiple clouds - kontrol og compliance
Det er nemt at tage hul på overgangen mod public cloud, og de fleste har i første omgang ofte en oplevelse af, at deres it-håndtering bliver nemmere og mere overskuelig, når de rykker over i public cloud.

Det er imidlertid meget nemt at miste både kontrollen og overblikket i takt med, at der bliver flyttet flere og flere applikationer over i skyen.

Her er det bydende nødvendigt at sikre sig fuld indsigt på tværs af de ofte flere public cloud-miljøer, som man kommer til at anvende.

For kun med fuld indsigt og med fuld kontrol over alle it-sikkerhedsmæssige konfigurationer på tværs af alle konti, alle virtuelle netværk og regioner i både AWS, Azure og Google Cloud kan man sikre sig, at man er beskyttet mod sårbarheder, identitets-tyveri og datatab i skyen.


oplægsholder
Oplægsholder:
Christian Petersen
Cloud evangelist
Check Point Software Technologies

Christian har en baggrund i netværk og store ISP-netværk med fokus på BGP og MPLS. Fra start har Christian arbejdet med sikkerhed, og DDoS og fokuserer nu på sikkerhed i skyen.


13:45
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Spor 1
13:45 - 14:10 (25 min)
Få øjeblikkelig indsigt I sikkerhedstilstanden hos jeres leverandører og forretningspartnere

SecurityScorecard er en tredjepartsløsning til risikohåndtering, som giver de sikkerhedsansvarlige umiddelbar adgang til at vurdere og forstå sikkerhedsrisici i et hvilket som helst foretagende.

Samuli Siltanen, Sales Director, Nordics, Securityscorecard

Læs mere

Vælg dette indlæg

Spor 2
13:45 - 14:10 (25 min)
Sådan bliver du mere modstandsdygtig i skyen

Petya, WannaCry og andre former for farlig malware har i de senere år været et wake-up call i mange organisationer, der tidligere mente, at deres it-sikkerhed var god og rigelig.

Niels Frederiksen, Senior Sales Engineer, Mimecast

Læs mere

Vælg dette indlæg


14:15
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Spor 1
14:15 - 14:40 (25 min)
Cyber incidents? Not on my watch

Styrk sikkerhedskulturen i virksomheden og reducer risikoen for interne databrud og cyberangreb. Medarbejderne betragtes ofte som virksomhedens svage led, når det handler om informationssikkerhed. Så hvordan skaber du en kultur, hvor informatio

Philippe Motet Jessen, it-sikkerhedsrådgiver med speciale i awareness, behavior og compliance,

Læs mere

Vælg dette indlæg

Spor 2
14:15 - 14:40 (25 min)
Hvordan arbejder en etisk hacker og hvorfor er etisk hacking et "must" for en virksomheds cyber-sikkerhed?

Her kan du høre, hvordan en etisk hacker arbejder. Har din virksomhed styr på GDPR, NIST, CIS20, ITIL og andre procedurer? Det er en ondsindet angriber desværre ligeglad med. Hør derfor, hvordan en etisk kan teste jeres sikkerhedsniveau og hvorfor du

Thor Kristiansen, Etisk Hacker, CPH:SEC.

Læs mere

Vælg dette indlæg


14:45
Pause

15:00
Holder dine beredskabsplaner? Og hvad skal der være i en krisekuffert?
Ken Bonefeld Nielsen tager aktuelle cybertrusler op og kigger på værdien af de tiltag, der er i gang på forskellige indsatsområder. Prioriterer og investerer vi rigtigt?

Mange virksomheder vil kunne undgå mange af de faldgruber, som man ofte ryger i, når den uventede hændelse indtræffer. Det kræver dog visse kvalificerede forberedelser og en evne til at bevare overblikket, når det virkeligt gælder.

Ken Bonefeld Nielsen giver et nyt friskt syn på, hvordan du og din organisation kan forbedre jeres eksisterende beredskabsplaner - og tager et kig på, hvad der egentligt skal være i en krisekuffert.
oplægsholder
Oplægsholder:
Ken Bonefeld Nielsen
tidligere sikkerhedschef
Sony Mobile

15:35
”Krigshistorier” fra en travl hverdag
I Bunker Holding, som er en af Danmarks største virksomheder målt på omsætningen, tikker medarbejder-antallet der op ad med 10 nyansatte og en ny lokation ude i verden næsten hver måned. Det er en vækst, som de p.t. 36 danske it-folk skal håndtere i en både operationel- og sikkerhedsmæssig kontekst. Bunker Holdings it-operations-og sikkerhedsansvarlige, Peter Winkel Madsen, vil fortælle om, hvordan selskabet tackler denne udfordring.

Indlægget kommer til at sprede sig over traditionel sikkerhed, cloud-sikkerhed, red teaming og user awareness krydret med ”krigshistorier” fra en travl hverdag.
oplægsholder
Oplægsholder:
Peter Winkel Madsen
Manager IT Operations & Security Group IT
Bunker Holding A/S

Peter Winkel Madsen har mere end 25 års erfaring fra bl.a. Danish Crown, LM Wind Power og DOVISTA. I dag er han ansvarlig for IT drift og implementering af sikkerhedstiltag, IT risiko styring, beredskabsplaner m.v. hos Bunker Holding A/S.


16:15
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Hvordan de it-kriminelle lige nu forsøger at få adgang til danske virksomheders fortrolige data.
  • Hvilke leverandører og løsninger, der kan matche og dække din organisations behov it-sikkerhed.
  • Hvordan man bedst prioriterer sikkerheden i forskellige typer virksomheder.
  • Hvordan du implementerer god it-sikkerhed i en moderne virksomhedsstruktur.
  • Hvordan du balancerer behovet for sikkerhed og behovet for agilitet i virksomheden..
  • Hvordan du kombinerer værktøjer og arbejdsgange for at sikre den bedst mulige sikkerhed til prisen i din organisation.
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 16:15
Sted:
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Amager Blvd. 70
2300 København S
Pris:
Gratis deltagelse