Stor Imageanalyse – Computerworld kårer Danmarks mest attraktive it-virksomheder!

Dato:
28/3 2019
Sted:
Pris:
1495 kr

Mere end 1.000 it-professionelle brugere har givet deres mening til kende i årets store Imageanalyse, hvor vi undersøger 60 af de største og mest toneangivende it-virksomheders image.

På denne dag præsenterer vi resultaterne og rapporten, og hylder vinderne i de enkelte kategorier. Rapporten er udarbejdet af Computerworld og IFO – Instituttet for opionionsanalyse og vil kunne erhverves på dagen.

I fokus: Sådan får du CIO’s i tale

Rapporten læner sig naturligt op ad dagens andet store tema. For organisationer og virksomheders krav til deres leverandører er under hastig forandring: De køber ikke længere løsninger, men partnerskaber med leverandører, der forstår, hvad der skaber værdi for deres forretning.

Der arbejdes ofte sammen med mange forskellige partnere og leverandører i hastigt omskiftelige og agile miljøer, der hele tiden indrettes og justeres - uden at det går ud over driften, der er fundamentet under det hele.

It-organisationerne er i deres konkurrenceorienterede miljø hele tiden præget af en eksplosiv udvikling og på udkig efter nye forbedrings-muligheder for netop deres forretninger.

Det giver store muligheder for it-leverandørerne - hvis de altså forstår, hvordan CIO’s tænker og agerer.

Derfor kan du på konferencen møde nogle af de skarpeste CIO’s og it-beslutningstagere og få svar på de vigtige spørgsmål:

Hvordan vælger de leverandører? Hvad oplever de, at de bedste leverandører kan, som de dårligste ikke kan? Hvordan får man en CIO’s opmærksomhed som it-leverandør? Hvor skal en it-leverandør lægge vægten?

Kom og hør, hvad der bliver det næste vigtige punkt på it-dagsordenen. Og hvad du bør satse på i fremtiden, hvis du som it-leverandør for alvor skal brænde igennem.

Hvis du ønsker at betale med EAN nr., skal du tilmelde dig konferencen og bruge kampagnekoden "FAK2020". Derefter skal du sende os en mail med dit EAN-nr. og betalingsoplysninger til events@cw.dk.

Se program
Det får du ud af det
  • Hvordan du kommer i dialog med it-indkøberne i Danmark?
  • Hvad nogle af de skarpeste CIO’er i Danmark vurderer deres it-leverandører efter?
  • Hvad de bedste CIO’er mener er den næste store dagsorden i den digitale transformation?
  • Du kan blandt andet høre om årets store Image-analyse, der ranglister it-virksomhedernes image lige nu.