Dropbox Partner Forum 2019

Dato:
13/3 2019
Sted:
København V
Pris:
Gratis deltagelse

Afholdes for eksisterende forhandlere samme dag kl. 13.00-16.00 Tilmeld her

Det er en fornøjelse at præsentere Dropbox Partner Forum 13. marts 2019

- en ny stor forretningsmulighed med Dropbox Business. På partnerdagen får I indsigt i både kommercielle og tekniske aspekter ved at sælge Dropbox Business. Arrangementet henvender sig til både eksisterende Dropbox-forhandlere i Danmark og til jer, der leder efter nye forretningsmuligheder, og som overvejer at blive Dropbox-forhandler.

Dropbox Partner Forum 2019 – er målrettet dig i SaaS-sfæren, som kan høste idéer og inspiration til en ny profitabel forretningsmulighed. Af Danmarks 2,8 millioner Dropbox-brugere er mere end 420.000 professionelle brugere: 420.000 kreative designere, teknikere, marketingfolk, arkitekter, konsulenter, vidensarbejdere m.v., som tyer til Dropbox Basic, når de skal dele og samarbejde om dokumenter og projekter.

På denne formiddag vil du få uddybende information om de mange forretningsmuligheder, du kan opnå med Dropbox Business, og du kan høre, hvorfor netop Stofa Erhverv valgte Dropbox Business som cloud-partner

Stofa Ehrverv er en af de førende telecom-virksomheder i Danmark. Traditionelt leverer selskabet telekommunikationstjenester til danske B2B-kunder. I begyndelsen af 2017 besluttede Stofa at indlede sin rejse til skyen ved at tilføje SaaS-tjenester i B2B-porteføljen. Den første leverandør, der blev valgt, var Dropbox. Thomas Asmund-Hjorth vil her fortælle, hvorfor valget netop faldt på Dropbox.

Hvem kan deltage?
Nye og eksisterende Dropbox-partnere. Du er meget velkommen, hvad enten du er MSP, Adobe-partner, Microsoft-partner, cloud service-provider, Google-partner eller måske Trendmicro- eller Symantec-forhandler, arbejder i telebranchen eller er it-forhandler.

Arrangementet afholdes hos NIMB i Tivoli i København og afsluttes med en frokost med mulighed for speed-møder med de enkelte forretnings-units.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Ny stor forretningsmulighed med Dropbox Business
  • Simpelt og effektivt samarbejde
  • Indsigt i de kommercielle aspekter; salg og marketing
  • Teknisk indsigt