Business continuity - Sådan sikrer Mærsk Tankers at it og forretningen er tilgængelig globalt og 24/7

Dato:
09/10 2018
Sted:
Herlev
Pris:
Gratis deltagelse

I moderne virksomheder er der ikke plads til nedetid, dagslange restore-sessioner eller tabt data. For selv små huller i servicevinduet koster kunder eller kroner på bundlinjen. Derfor er fokus på business continuity afgørende.

Det ved CIO for Mærsk Tankers, Torben Ruberg.

For når Mærsk Tankers skal finde fragt, holde styr på det nødvendige mandskab eller bare kommunikere med rederiets 164 tankskibe er det CIO Torben Rubergs it-afdeling, som leverer it løsningerne.

Med konstant skiftende markedspriser og vejrforhold er det afgørende at de rigtige tankskibe er i den rigtige verdensdel – og at skibene altid er parate til den næste last.
På dette morgenseminar kan du derfor høre Torben Ruberg fortælle om strategien der sikrer, at Mærsk Tankers it altid tilgængeligt – også når uheldet er ude.

Du kan desuden høre et kort oplæg fra Veeam om Intelligent Data Management, et bud på hvordan din virksomhed altid kan være tilgængelig i en verden med behov for adgang til forretningsdata – også selvom dagen byder på lokale ransomware-angreb eller globale cloud-nedbrud.

For uanset om I anvender cloud-baserede tjenester, eget datacenter eller en kombination er allways-on afgørende.

Derfor er den tilgængelige moderne virksomhed omdrejningspunktet for en rundbordsdiskussion blandt en udvalgt gruppe på 10-15 digitale ledere fra danske virksomheder.

Rundbordsdiskussionen ledes af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen og krydres med eksempler og erfaringer fra Veeams internationale kunder. Undervejs vil der være rig lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere og lære af deres erfaringer med at sikre, at forretningen altid er tilgængelig.

Arrangementet er forbeholdt CIOs og it-direktører.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Hør erfaringerne fra Mærsk Tankers
  • Et bud på hvordan din virksomhed altid kan være tilgængelig - 24/7
  • Netværk med de øvrige deltagere