Business continuity - Sådan sikrer Mærsk Tankers at it og forretningen er tilgængelig globalt og 24/7

Dato:
09/10 2018
Sted:
Herlev
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

I moderne virksomheder er der ikke plads til nedetid, dagslange restore-sessioner eller tabt data. For selv små huller i servicevinduet koster kunder eller kroner på bundlinjen. Derfor er fokus på business continuity afgørende.

Det ved CIO for Mærsk Tankers, Torben Ruberg.

For når Mærsk Tankers skal finde fragt, holde styr på det nødvendige mandskab eller bare kommunikere med rederiets 164 tankskibe er det CIO Torben Rubergs it-afdeling, som leverer it løsningerne.

Med konstant skiftende markedspriser og vejrforhold er det afgørende at de rigtige tankskibe er i den rigtige verdensdel – og at skibene altid er parate til den næste last.
På dette morgenseminar kan du derfor høre Torben Ruberg fortælle om strategien der sikrer, at Mærsk Tankers it altid tilgængeligt – også når uheldet er ude.

Du kan desuden høre et kort oplæg fra Veeam om Intelligent Data Management, et bud på hvordan din virksomhed altid kan være tilgængelig i en verden med behov for adgang til forretningsdata – også selvom dagen byder på lokale ransomware-angreb eller globale cloud-nedbrud.

For uanset om I anvender cloud-baserede tjenester, eget datacenter eller en kombination er allways-on afgørende.

Derfor er den tilgængelige moderne virksomhed omdrejningspunktet for en rundbordsdiskussion blandt en udvalgt gruppe på 10-15 digitale ledere fra danske virksomheder.

Rundbordsdiskussionen ledes af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen og krydres med eksempler og erfaringer fra Veeams internationale kunder. Undervejs vil der være rig lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere og lære af deres erfaringer med at sikre, at forretningen altid er tilgængelig.

Arrangementet er forbeholdt CIOs og it-direktører.

Se program

Program:


08:30
Morgenmad

09:00
Velkomst
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:05
Sådan sikrer Mærsk Tankers’ CIO at it og forretningen er tilgængelig globalt – og 24/7
Torben Ruberg
Keynote:
Torben Ruberg
CIO
Satair

09:35
Intelligent Data Management
– få indblik i hvordan din virksomhed altid kan være tilgængelig i en verden med behov for adgang til forretningsdata – også selvom dagen byder på lokale ransomware-angreb eller globale cloud-nedbrud– få indblik i hvordan din virksomhed altid kan være tilgængelig i en verden med behov for adgang til forretningsdata – også selvom dagen byder på lokale ransomware-angreb eller globale cloud-nedbrud.
Martin Plesner-Jacobsen
Oplægsholder:
Martin Plesner-Jacobsen
Senior System Engineer
Veeam Software

Martin har siden 2002 arbejdet som konsulent hos de største danske virksomheder og har været med til at omlægge og effektivisere deres IT. Martin har dybe kompetencer inden for sikkerhed, virtualisering og optimering af it-drift og har speciale i en række cloudprodukter, Microsoft og VMware.

Siden 2004 har Martin rådgivet Veeams kunder og partnere i at få mest muligt ud af Veeams platform ved at udvikle og være med til at eksekvere på strategier for cloud, backup og ikke mindst sikkerhed.

Christian Vinkel
Oplægsholder:
Christian Vinkel
enterprise account manager Nordics
Veeam Software

Christian har i gennem de sidste 15 år arbejdet som Business Development Manager i enterprise segmentet indenfor IT og Telecom. Christian har fokus på at tilføre forretningsværdi ved at optimere og automatisere backupløsninger, som sikrer at virksomhedens data er optimalt beskyttet samt at minimere nedetid, hvis uheldet er ude.


09:55
Rundbordsdiskussion

11:00
Afrunding
Partnere
Det får du ud af det
  • Hør erfaringerne fra Mærsk Tankers
  • Et bud på hvordan din virksomhed altid kan være tilgængelig - 24/7
  • Netværk med de øvrige deltagere