Kompetera SolutionsDay 2018

Dato:
04/10 2018
Sted:
Brøndby
Pris:
Gratis deltagelse

Der er lukket for tilmelding til denne konference, da vi ikke har flere ledige pladser.Sådan får du mere it for pengene

Nye forretningsvilkår stiller krav til it-afdelingen om nye og mere effektive og fleksible måder at levere it på. Virksomheder og forretninger bliver stadig mere softwaredrevne, og deres markeder og kunder skifter spor stadig oftere.

Mere it for pengene og it på forretningens vilkår kræver nytænkning, ny teknologier og nye måder at organisere it-drift.

På SolutionsDay 2018 sætter vi derfor fokus på nyeste tænkning, nye løsninger og de teknologier, som kræves for at transformere it-afdelingerne til opgaven som forretningspartner.

Skal it kunne matche de høje krav, er der behov for et skift til næste generation af it-drift og it-teknologier, hvor automatisering og et benhårdt fokus på at reducere kompleksiteten står centralt.

Kom til SolutionsDay 2018 og bliv klogere:

  • Fremtidens it-afdeling har kunder og handlefrihed
    Morten Gade Christensen, CIO i Bankdata, fortæller om Bankdatas målrettede arbejde med at skabe en organisation, som spejler kunders voksende behov for agil udvikling og drift og klæder dem på til at efterspørge og forbruge skalérbar og omstillingsparat it.
  • Driftafdeling-as-a-Service: Sådan får mindre virksomheder mere it for pengene.
    Allan Ebdrup, CTO i Practio, deler ud af sine erfaringer med at udnytte skyen til at flytte it-drift ud ad virksomheden og over til specialister og specialløsninger. Allan kommer også med eksempler på drift, som det bedst kan betale sig at beholde on-premise. Du bliver klædt på til at navigere sikkert og bedst i mulighederne og få mest it for pengene.

Du kan desuden møde oplægsholdere fra Fujitsu, HPE, Lenovo, Microsoft, NetApp m. fl., som vil introducere dig for den nye teknologi – og give deres bud på, hvordan du får mest ud af den hjemme i virksomheden, så du kan skabe mest værdi for forretningen.

På SolutionsDay taler vi om mere it for pengene
– og vi glæder os til at høre din stemme.

Vi anbefaler, at du reserverer din plads allerede i dag, da antallet af pladser er begrænsede – deltagelse er gratis.

Se program
Guld partnere
Sølv partnere
Det får du ud af det
  • Hør hvordan andre virksomheder har fået mere it for pengene
  • Indsigt i de nye teknologier
  • Netværk