Corporate Performance Management - sådan omsætter du strategiske beslutninger til operationelle planer

Dato:
27/9 2018
Sted:
København Ø
Pris:
Gratis deltagelse

Den digitale transformation er i gang de danske finans- og økonomiafdelinger. Men 80 % af virksomhederne er fortsat afhængige af Excel til budgettering, planning og forecasting. I dag findes der metoder og værktøjer, der omfavner Excel i forbindelse med den igangværende digitale transformation.

Corporate Performance Management (CPM) er en fællesbetegnelse for de softwareløsninger, der er med til at håndtere og visualisere virksomhedens performance og målopfyldelse. CPM-løsninger hjælper med at omsætte strategiske beslutninger til operationelle planer samt opsamle og formidle resultaterne. CPM er oftest tæt knyttet til og integreret i organisationens budget- og planlægningsprocesser. Desuden bruges CPM til rapportering, analyse og controlling-opgaver.

Det afgørende for at skabe en succesfuld CPM-løsning er at skabe et samlet datagrundlag med en version af sandheden. Det giver dig bedre brug af dine data. Men hvilken løsning skal du vælge og hvordan kommer du i gang?Besøg SAP Experience Center Copenhagen
Vi slutter formiddagen af med en sandwich samt en rundvisning i SAP’s roste experience center, hvor du kan opleve en række moderne teknologier der anvendes til at gentænke klassiske virksomhedsopgaver.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Indsigt i hvordan CPM-løsninger anvendes tl rapportering, analyse og controlling-opgaver.
  • Mulighed for at spørge eksperterne.
  • Rundvisning i SAP Experience Center Copenhagen.