Mød Google og hør om de aktuelle og store ændringer i fremtidens håndterminaler til lager, transport og detailhandel.

Dato:
14/6 2018
Sted:
Vejle
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Afholdes også i Ballerup d. 13. juni 2018.


De fleste håndterminaler som anvendes inden for lager, transport og detailhandel har traditionelt været baseret på Microsoft Windows Mobile eller CE som begge er ”End of Life”.

Android er derfor nu det moderne operativsystem for håndterminaler og indeholder desuden flere fordele inden for sikkerhed, brugervenlighed og administration, der gør både brugernes og virksomhedernes hverdag nemmere.

Med Google som hovedtaler på denne konference er dette en enestående mulighed for deltagerne at blive klogere på Android operativsystemet med alle de muligheder som findes samt få afdækket virksomheders eventuelle usikkerhed ved at bruge Android i et driftmiljø.
På konferencen kan du møde Andy Zmolek fra Google i USA, som fortæller om de mange fordele Android giver til professionelt brug.

Du kan desuden møde Stefan Spendrup fra SOTI, som vil give eksempler på hvordan man håndterer mobile device management (MDM) med Android enheder mest effektivt. Deltagerne vil se, hvordan man nemt kan installere en ny terminal med en pakke med alle de opsætninger og programmer, som virksomheden har brug for og hvordan en central help desk kan overtage skærmen og hjælpe en mobil medarbejder med et problem, hvor som helst i verden.

Herudover vil de to største producenter af dataopsamlingsudstyr Zebra og Honeywell fortælle om deres strategi fremover for produkter baseret på Android og hvad fordelene er for brugeren, supporteren samt virksomheden.

Kom derfor og se hvordan du kan sikre, at din virksomhed også fremover har en sikker, effektiv og robust løsning når det kommer til dataopsamlingsudstyr.

Mød talerne

Ulrik Havsager

Ulrik Havsager

Partner and sales manager

PCSYS A/S

Andy Zmolek

Andy Zmolek

Android Enterprise Evangelist

Google

Stefan Spendrup

Stefan Spendrup

Managing Director, Nordics, France and Benelux

SOTI

Patrik Fredriksson

Patrik Fredriksson

Territory Director Nordic & Baltic

Honeywell

Jason Harvey

Jason Harvey

Vice President Sales, Northern Europe

Zebra Technologies

Se program

Program:


08:30 - 09:00
Morgenmad & Registrering

09:00 - 09:15
Velkomst
Oplægsholder:
Ulrik Havsager
Partner and sales manager
PCSYS A/S

09:15 - 10:15
Android Enterprise: Administration og sikkerhed
Selvom Android er verdens mest populære operativsystem (med mere end 2 mia. aktive enheder globalt), er Androids Enterprise funktioner mindre kendte. Google har tilføjet en række spændende funktioner til de sidste 4 nye Android versioner, rettet mod Enterprise IT-administratorer og app-udviklere. Vi ser på emner omkring sikkerheds-, enheds- og app-styring, single sign-on, de specielle administrationsfunktioner der nu er tilgængelige på Android, og fortæller om, hvordan man får det bedste ud af disse nye funktioner og tjenester.

Indlægget afholdes på engelsk.
Oplægsholder:
Andy Zmolek
Android Enterprise Evangelist
Google

10:15 - 10:40
Sådan får man mest muligt ud af Android Enterprise med SOTI MobiControl
Hvad er et MDM/EMM/UEM-system, og hvordan bruges det til at administrere alle typer mobile enheder? Med SOTI MobiControl kan alle dine mobile systemer og IoT enheder administreres ét sted fra. For at kunne bruge og konfigurere Android Enterprise på mobile enheder kræves et certificeret EMM-system. SOTIs MobiControl er markedets førende løsning til Android og Android Enterprise administration.

Indlægget afholdes på engelsk.
Oplægsholder:
Stefan Spendrup
Managing Director, Nordics, France and Benelux
SOTI

10:45 - 11:20
Pause

11:20 - 11:35
Mobility Edge – vi har lyttet til markedet – hør hvordan det vil hjælpe din virksomhed på kort og lang sigt!
Honeywell har talt med hundredevis af virksomheder over hele verdenen, om de udfordringer de har med mobile enheder og identificeret nogle nøgleområder. På baggrund af disse undersøgelser har Honeywell udviklet Mobility Edge som er en gennemtænkt platform, baseret på den nyeste teknologi i samarbejde med Qualcomm og Google’s operativsystem Android. Med denne platform har vi kigget lidt i krystalkuglen og sammensat nuværende og fremtidige behov til succesfuldt udstyr til dataindsamling med høj ydeevne, hurtig udrulning og lang levetid på en Android Enterprise-platform – med garanteret support på minimum 4 Android generationer + 2 år med service.

I tæt samarbejde med Google og Qualcomm har Honeywell været i stand til at bygge en fremtidssikker og let vedligeholdte Android Enterprise-platform for AIDC-markedet.

Fordele for din virksomhed med Mobility Edge platformen:
  • Validerer én gang – leverer overalt
  • Hurtigt, let og til lav omkostning
  • Optimerer ydeevne med smarte SW-værktøjer
  • Fremtidssikret og reduceret TCO

Mobility Edge giver en problemfri kontrol og evne til hurtigt og omkostning besparende implementering af mobil løsning. Dette med en mindre indsats i forhold til en traditionel implementering og vedligeholdelse af en Enterprise-løsning.

Indlægget afholdes på engelsk.
Oplægsholder:
Patrik Fredriksson
Territory Director Nordic & Baltic
Honeywell

11:35 - 11:50
Bliv en del af Android Workforce Mobility revolutionen
Android benyttes af mere end 80% af verdens brugere af mobile enheder. Med Zebra får Android tilføjet et ekstra lag af sikkerhed og beskyttelse, der gør det til et praktisk og pålideligt mobiloperativsystem til arbejdspladsen.

Fra dok, til pakning, til forsendelse – end-to-end ekspedition med Android.
Hurtig, præcis og effektiv lagerløsning fra den ene ende af processen til den anden med én smart, håndholdt enhed.

Hver enkelt vare kan spores, for hurtig og effektiv plukning og pakning, og relevante systemer opdateres automatisk i realtid på hvert eneste trin i processen. Det hele takket være Zebra til Android, der gør din håndholdte enhed endnu smartere.

Produktiviteten øges, driftsomkostningerne reduceres, og du får komplet synlighed på tværs af det hele.

Zebra tilbyder det største udvalg af Enterprise enheder til Android for at sikre, at dine kunder får præcis det, de har brug for til at fremme hastigheden og præcisionen i forhold til deres daglige rutiner.

Indlægget afholdes på engelsk.
Oplægsholder:
Jason Harvey
Vice President Sales, Northern Europe
Zebra Technologies

11:50 - 12:00
Tak for i dag
Oplægsholder:
Ulrik Havsager
Partner and sales manager
PCSYS A/S

12:00 - 12:00
Sandwich
Partnere
Samarbejdspartner
Det får du ud af det
  • Bliv klogere på Android operativsystem
  • Fokus på mobile device management
  • Løsninger på dataopsamlingsudstyr
Praktiske Oplysninger
Dato:
14/6 2018
Tid:
08:30 til 12:00
Sted:
ToRVEhallerne
Fiskergade 2-8
7100 Vejle
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language