Mød Google og hør om de aktuelle og store ændringer i fremtidens håndterminaler til lager, transport og detailhandel.

Dato:
14/6 2018
Sted:
Vejle
Pris:
Gratis deltagelse

Afholdes også i Ballerup d. 13. juni 2018.


De fleste håndterminaler som anvendes inden for lager, transport og detailhandel har traditionelt været baseret på Microsoft Windows Mobile eller CE som begge er ”End of Life”.

Android er derfor nu det moderne operativsystem for håndterminaler og indeholder desuden flere fordele inden for sikkerhed, brugervenlighed og administration, der gør både brugernes og virksomhedernes hverdag nemmere.

Med Google som hovedtaler på denne konference er dette en enestående mulighed for deltagerne at blive klogere på Android operativsystemet med alle de muligheder som findes samt få afdækket virksomheders eventuelle usikkerhed ved at bruge Android i et driftmiljø.
På konferencen kan du møde Andy Zmolek fra Google i USA, som fortæller om de mange fordele Android giver til professionelt brug.

Du kan desuden møde Stefan Spendrup fra SOTI, som vil give eksempler på hvordan man håndterer mobile device management (MDM) med Android enheder mest effektivt. Deltagerne vil se, hvordan man nemt kan installere en ny terminal med en pakke med alle de opsætninger og programmer, som virksomheden har brug for og hvordan en central help desk kan overtage skærmen og hjælpe en mobil medarbejder med et problem, hvor som helst i verden.

Herudover vil de to største producenter af dataopsamlingsudstyr Zebra og Honeywell fortælle om deres strategi fremover for produkter baseret på Android og hvad fordelene er for brugeren, supporteren samt virksomheden.

Kom derfor og se hvordan du kan sikre, at din virksomhed også fremover har en sikker, effektiv og robust løsning når det kommer til dataopsamlingsudstyr.

Se program
Samarbejdspartner
Partnere
Det får du ud af det
  • Bliv klogere på Android operativsystem
  • Fokus på mobile device management
  • Løsninger på dataopsamlingsudstyr