Mød Google og hør om de aktuelle og store ændringer i fremtidens håndterminaler til lager, transport og detailhandel.

Dato:
14/6 2018
Sted:
Vejle
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Afholdes også i Ballerup d. 13. juni 2018.


De fleste håndterminaler som anvendes inden for lager, transport og detailhandel har traditionelt været baseret på Microsoft Windows Mobile eller CE som begge er ”End of Life”.

Android er derfor nu det moderne operativsystem for håndterminaler og indeholder desuden flere fordele inden for sikkerhed, brugervenlighed og administration, der gør både brugernes og virksomhedernes hverdag nemmere.

Med Google som hovedtaler på denne konference er dette en enestående mulighed for deltagerne at blive klogere på Android operativsystemet med alle de muligheder som findes samt få afdækket virksomheders eventuelle usikkerhed ved at bruge Android i et driftmiljø.
På konferencen kan du møde Andy Zmolek fra Google i USA, som fortæller om de mange fordele Android giver til professionelt brug.

Du kan desuden møde Stefan Spendrup fra SOTI, som vil give eksempler på hvordan man håndterer mobile device management (MDM) med Android enheder mest effektivt. Deltagerne vil se, hvordan man nemt kan installere en ny terminal med en pakke med alle de opsætninger og programmer, som virksomheden har brug for og hvordan en central help desk kan overtage skærmen og hjælpe en mobil medarbejder med et problem, hvor som helst i verden.

Herudover vil de to største producenter af dataopsamlingsudstyr Zebra og Honeywell fortælle om deres strategi fremover for produkter baseret på Android og hvad fordelene er for brugeren, supporteren samt virksomheden.

Kom derfor og se hvordan du kan sikre, at din virksomhed også fremover har en sikker, effektiv og robust løsning når det kommer til dataopsamlingsudstyr.

Se program

Program:


08:30
Morgenmad & Registrering

09:00
Velkomst
Ulrik Havsager
Oplægsholder:
Ulrik Havsager
Partner and sales manager
PCSYS A/S

Ulrik har arbejdet 25 år med dataopsamlingsudstyr og stregkodeudstyr, senest 11 år som partner i PCSYS. Før han kom til PCSYS arbejdede Ulrik 14 år hos Honeywell/Intermec, med ansvar for både Danmark og Norden.


09:15
Android Enterprise: Administration og sikkerhed
Selvom Android er verdens mest populære operativsystem (med mere end 2 mia. aktive enheder globalt), er Androids Enterprise funktioner mindre kendte. Google har tilføjet en række spændende funktioner til de sidste 4 nye Android versioner, rettet mod Enterprise IT-administratorer og app-udviklere. Vi ser på emner omkring sikkerheds-, enheds- og app-styring, single sign-on, de specielle administrationsfunktioner der nu er tilgængelige på Android, og fortæller om, hvordan man får det bedste ud af disse nye funktioner og tjenester.

Indlægget afholdes på engelsk.
Andy Zmolek
Oplægsholder:
Andy Zmolek
Android Enterprise Evangelist
Google

Andy er ansvarlig for tekniske partneraktiviteter inden for Googles Android Enterprise program. Han har både arbejdet med mindre nystartede virksomheder (Divide, som blev opkøbt af Google i 2014, og NEON, som blev opkøbt af Sybase i 2001 og nu er en del af SAP) og store, kendte selskaber (som Avaya, Raytheon og Google). Han har beskæftiget sig med internet- og webstandarder hos IETF og W3C, han har fået 11 patenter på sikkerheds-, tilstedeværelses- og tilgængelighedsteknologier og undersøger løbende koblingen mellem teknologi og forretning i forhold til Enterprise mobilitet og identitet.


10:15
Sådan får man mest muligt ud af Android Enterprise med SOTI MobiControl
Hvad er et MDM/EMM/UEM-system, og hvordan bruges det til at administrere alle typer mobile enheder? Med SOTI MobiControl kan alle dine mobile systemer og IoT enheder administreres ét sted fra. For at kunne bruge og konfigurere Android Enterprise på mobile enheder kræves et certificeret EMM-system. SOTIs MobiControl er markedets førende løsning til Android og Android Enterprise administration.

Indlægget afholdes på engelsk.
Stefan Spendrup
Oplægsholder:
Stefan Spendrup
Managing Director, Nordics, France and Benelux
SOTI

Stefan har mere end 10 års erfaring inden for mobilitet og er p.t. ansvarlig for udvikling af SOTIs EMM forretningsområde i Norden, Frankrig og Benelux-landene. Han kom til SOTI i april 2014 og er efterfølgende blevet ekspert i SOTIs EMM flagskibsløsning MobiControl. Hans primære fokus har altid været på det robuste mobile enheder, hvor han har været ansvarlig for varetagelse af globale installationer af langt over 10.000 enheder.


10:45
Pause

11:20
Mobility Edge – vi har lyttet til markedet – hør hvordan det vil hjælpe din virksomhed på kort og lang sigt!
Honeywell har talt med hundredevis af virksomheder over hele verdenen, om de udfordringer de har med mobile enheder og identificeret nogle nøgleområder. På baggrund af disse undersøgelser har Honeywell udviklet Mobility Edge som er en gennemtænkt platform, baseret på den nyeste teknologi i samarbejde med Qualcomm og Google’s operativsystem Android. Med denne platform har vi kigget lidt i krystalkuglen og sammensat nuværende og fremtidige behov til succesfuldt udstyr til dataindsamling med høj ydeevne, hurtig udrulning og lang levetid på en Android Enterprise-platform – med garanteret support på minimum 4 Android generationer + 2 år med service.

I tæt samarbejde med Google og Qualcomm har Honeywell været i stand til at bygge en fremtidssikker og let vedligeholdte Android Enterprise-platform for AIDC-markedet.

Fordele for din virksomhed med Mobility Edge platformen:
  • Validerer én gang – leverer overalt
  • Hurtigt, let og til lav omkostning
  • Optimerer ydeevne med smarte SW-værktøjer
  • Fremtidssikret og reduceret TCO

Mobility Edge giver en problemfri kontrol og evne til hurtigt og omkostning besparende implementering af mobil løsning. Dette med en mindre indsats i forhold til en traditionel implementering og vedligeholdelse af en Enterprise-løsning.

Indlægget afholdes på engelsk.
Patrik Fredriksson
Oplægsholder:
Patrik Fredriksson
Territory Director Nordic & Baltic
Honeywell

14 år i AIDC-branchen og mere end 10 år på softwarescenen. De sidste 4 år hos Honeywell og flere års erfaring fra Intermec, IBM, Saratoga Systems, Strålfors med ansvar for ERP, DB´s, CRM, Software workflow og Auto Id-løsninger. (Uddannet inden for Business Management på IHM School of Business).


11:35
Bliv en del af Android Workforce Mobility revolutionen
Android benyttes af mere end 80% af verdens brugere af mobile enheder. Med Zebra får Android tilføjet et ekstra lag af sikkerhed og beskyttelse, der gør det til et praktisk og pålideligt mobiloperativsystem til arbejdspladsen.

Fra dok, til pakning, til forsendelse – end-to-end ekspedition med Android.
Hurtig, præcis og effektiv lagerløsning fra den ene ende af processen til den anden med én smart, håndholdt enhed.

Hver enkelt vare kan spores, for hurtig og effektiv plukning og pakning, og relevante systemer opdateres automatisk i realtid på hvert eneste trin i processen. Det hele takket være Zebra til Android, der gør din håndholdte enhed endnu smartere.

Produktiviteten øges, driftsomkostningerne reduceres, og du får komplet synlighed på tværs af det hele.

Zebra tilbyder det største udvalg af Enterprise enheder til Android for at sikre, at dine kunder får præcis det, de har brug for til at fremme hastigheden og præcisionen i forhold til deres daglige rutiner.

Indlægget afholdes på engelsk.
Jason Harvey
Oplægsholder:
Jason Harvey
Vice President Sales, Northern Europe
Zebra Technologies

Jason er Vice President Sales for Nordeuropa hos Zebra Technologies. Jason er ansvarlig for salgs- og pre-sales afdelingerne i hele Storbritannien og Irland og de nordiske lande. Dette omfatter support til kanalen, kunder og strategiske områder for Enterprise forretningen, herunder mobil databehandling, scanning, print, forsyninger og alle dertilhørende tjenester.
Forud for denne stilling var Jason ansat som teknisk direktør og øverste direktør for Sales Engineering med ansvar for teknisk ledelse og strategisk innovation hos EMEA. Som forlænget arm for Emerging Business Office har han beskæftiget sig med undersøgelse af nye forretningsmuligheder, avanceret udvikling og IoT initiativer.
Jason har mere end 25 års erfaring inden for Enterprise Mobility og har tidligere haft flere overordnede stillinger hos blandt andre Motorola Solutions, Symbol Technologies, Cisco Systems og nystartede it-virksomheder. Jason startede sin karriere som kommunikationsspecialist i de britiske væbnede styrker, hvor han beskæftigede sig med support og integration af mobile løsninger inden for feltet.


11:50
Tak for i dag
Ulrik Havsager
Oplægsholder:
Ulrik Havsager
Partner and sales manager
PCSYS A/S

Ulrik har arbejdet 25 år med dataopsamlingsudstyr og stregkodeudstyr, senest 11 år som partner i PCSYS. Før han kom til PCSYS arbejdede Ulrik 14 år hos Honeywell/Intermec, med ansvar for både Danmark og Norden.


12:00
Sandwich
Partnere
Samarbejdspartner
Det får du ud af det
  • Bliv klogere på Android operativsystem
  • Fokus på mobile device management
  • Løsninger på dataopsamlingsudstyr