Roundtable: Få kickstartet dit strategiske opgør med legacy-systemerne

Dato:
31/5 2018
Sted:
Hellerup
Pris:
Gratis deltagelse

Den digitale transformation er i fuld gang og kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser konstant. Men samtidig udfordres mange store virksomheder og organisationer fortsat af legacy-systemer. Systemer og applikationer, som ofte er nogle af de største interne barrierer for den grundlæggende transformation.

Spørg bare DSV, som tidligere har opgjort antallet af applikationer til 2.500. Og som efterfølgende aktivt har opsøgt og lukket over 600 af dem – netop for at kunne drive en mere effektiv it-organisation.

Ikke alle legacy-systemer kan dog uden videre lukkes. For mange af dem driver ofte centrale opgaver, som rækker dybt ind i velkendte produktions- eller regnskabs-systemer og processer – også selvom de er med til at fastlåse virksomhedens digitale agilitet.

Disse spørgsmål er omdrejningspunktet for en diskussion blandt en udvalgt gruppe på 10-12 digitale ledere fra danske virksomheder – og du er inviteret.

Under diskussionen vil vi berøre emner som:

  • Hvordan håndterer du bedst moderniseringen af dine legacy-systemer?
  • I hvilket omfang og hastighed giver det mening at migrere til cloud-baserede løsninger?
  • Hvilke type af systemer er egnede eller uegnede til at migrere til cloud-baserede løsninger?
  • Hvor går smertegrænsen for at holde liv i de gamle systemer? Og hvornår skal du bygge nyt?
  • Hvad er det typiske investeringsbehov når legacy-systemer skal migreres, hvordan udregner du ROI – og hvilke kvalifikationer kræver det af it-organisationen?
Rundbordsdiskussionen er arrangeret af SkyTap, IBM og Computerworld og foregår på Restaurant ADDRESS i Tuborg Havn d. 31. maj mellem kl. 9.00-13.00. Arrangementet afsluttes med en lækker fælles frokost.

Rundbordsdiskussionen ledes af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen og krydres med eksempler og erfaringer fra SkyTap og IBMs internationale kunder. Undervejs vil der være rig lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere og lære af deres erfaringer med digital transformation.

Rundbordsdiskussionen er lukket, off-the-record og alene forbeholdt de inviterede deltagere.

Se program