Nyt trusselsbillede kræver dyb indsigt i sikkerhedsprodukter

Dato:
30/5 2018
Sted:
Roskilde
Pris:
Gratis deltagelse

IT-kriminelle og hackere ændrer adfærd hurtigere end nogensinde, hvilket både stiller øgede krav til erhvervslivet – og giver nye salgs- og partnerskabsmuligheder for leverandører af IT-sikkerhed. Kaspersky har som en internationalt IT-sikkerhedsfirma et stort kendskab til de aktuelle sikkerhedstruslers karakter og et solidt bud på, hvad vi kan forvente os. Den viden vil Kaspersky gerne dele ud af på Kaspersky Open Day den 30. maj på Roskilde Racing Center.

På Kaspersky Open Day den 30. maj vil du få et indblik i, hvordan Kaspersky arbejder med at afdække forbryderiske mønstre globalt, og hvordan det driver udviklingen af nye sikkerhedsløsninger. Blot i løbet af det seneste år er IT-sikkerhed rykket op på direktionsniveau og ind på skrivebordene på Christiansborg i takt med, at truslerne er steget markant i omfang og hyppighed.

Budgetterne til IT-sikkerhed vokser, men det gør kravene til løsningerne og den medfølgende rådgivning også. Det giver leverandører af IT-sikkerhedsløsninger nye muligheder, men skærper også kravene til dig som forhandler. Du skal i højere grad kunne rådgive og kvalificere den ene teknologi frem for den anden baseret på pålidelige efterretninger om det aktuelle trusselsbillede.

Den problematik er temaet for Kaspersky Open Day den 30. maj, som henvender sig til forhandlere af IT-sikkerhedsløsninger.

Arrangementet er gratis, og du vil få mulighed for at udveksle erfaringer med kolleger og Kaspersky Lab’s eksperter. Du vil eksempelvis komme til at høre om metoder til at betjene og håndtere flere og større kunder uden behov for ekstra ressourcer.

Hør også meget mere om, hvordan de nyeste sikkerhedsløsninger fra Kaspersky Lab hjælper med at:

  • Detektere og blokere ransomware hos dine kunder, allerede mens angrebet finder sted
  • Rulle de angrebne systemer tilbage, så kunderne ikke forstyrres og mister data
  • Sikre smidig udrulning og opdatering af sikkerhedsinfrastruktur på både SMB- og koncernniveau
  • Optimere sikkerhed og integritet af kundernes mail og informationer på Office 365
  • Drifte sikkerhedsinfrastruktur fra skyen og minimere installation, administration og vedligehold

Arrangementet byder desuden på uformel networking og go-carting med instruktion fra den professionelle go-cartkører Lasse Slej Karlshøj Petersen.

Læs mere om Kasperskys tilbud til dig som forhandler her

Se program
Det får du ud af det
  • Høje marginer
  • Lokal teknisk support
  • De mest gennemtestede og prisbelønnede cybersikkerhedsprodukter
  • Salg & Tekniske onlinekurser
  • Gode incitamenter