Få nyeste viden om det aktuelle trusselsbillede – og beskyt dit netværk bedre

Dato:
14/3 2018
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Nye angrebsformer kræver nye metoder, især når det handler om at beskytte virksomhedens netværk og kritiske data. På Computerworlds komprimerede formiddagskonference får du sikker viden om det aktuelle trusselsbillede fra nogle af Danmarks førelser sikkerhedsspecialister. Det er med til at give dig grundlag for at tilpasse og prioritere din it-sikkerhedsindsats.

Virksomhedernes datamængder – og afhængighed af dem – vokser hastigt. Samtidig bliver trusselsbilledet stadig mere komplekst og uforudsigeligt. Så hvordan navigerer du optimalt som CIO eller it-sikkerhedsansvarlig i en virkelighed, hvor den teknologiske udvikling hele tiden åbner nye bagdøre til dine virksomhedskritiske data og processer?

Det sætter en række it-sikkerhedseksperter fokus på i denne formiddagskonference, hvor du får præsenteret et opdateret tværsnit af det aktuelle trusselsbillede. Du får også indblik i de teknologier og koncepter, der giver dig grundlag for at tilpasse og optimere din sikkerhedsindsats.

På programmet er blandt andet it-sikkerhed som en service, risk management og sikkerhed i skyen.

Omfattende DDoS-angreb sætter sikkerheden under pres
Det komprimerede formiddagsprogram rummer et oplæg af Lars Højbjerg, som er chef for TDC Security Operations Center (SOC) og som præsenterer de nyeste DDoS-statistiktal, der bl.a. understreger udfordringen med de omfattende DDoS-angreb i Danmark.

Konferencen omfatter også oplæg af en række andre it-sikkerhedspecialister - eksempelvis Ray Stanton, der i sine 12 år hos British Telecom (BT) blandt andet stod for opbygningen af BT Security Services. Han er i dag Group CSO hos TDC og vil fortælle om sine erfaringer med it-sikkerhed i internationalt perspektiv og om tendenserne indenfor håndtering af it-sikkerhed.

Konferencen afholdes i samarbejde med NetDesign, en af landets førende virksomheder på sikkerhedsområdet.

Kom med og bliv klogere på udfordringerne – og ikke mindst mulighederne – inden for it-sikkerhed anno 2018.

Mød talerne

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

chefredaktør og moderator

Computerworld

Marianne Horstmann

Marianne Horstmann

vicedirektør

NetDesign

Ray Stanton

Ray Stanton

SVP/Group CSO

TDC Group

Lars Højberg

Lars Højberg

Chef

TDC Security Operations Center (SOC)

Finn Villadsen

Finn Villadsen

solution architect

NetDesign

Mikael Grotrian

Mikael Grotrian

consulting systems engineer

Cisco Denmark

Ronnie Abrahamsen

Ronnie Abrahamsen

solution architect

NetDesign

Se program

Program:


08:30 - 08:55
Registrering og morgenmad

08:55 - 09:00
Velkomst
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

09:00 - 09:15
Velkommen og kort præsentation af det nye NetDesign
Oplægsholder:
Marianne Horstmann
vicedirektør
NetDesign

09:15 - 09:40
It-sikkerhed i et internationalt perspektiv
Ray Stanton, der i sine 12 år hos British Telecom (BT) blandt andet stod for opbygningen af BT Security Services og i dag er Group CSO hos TDC vil fortælle om sine erfaringer med it-sikkerhed i internationalt perspektiv og om tendenserne indenfor håndtering af it-sikkerhed.
Oplægsholder:
Ray Stanton
SVP/Group CSO
TDC Group

09:45 - 10:10
TDC Security Operations Center og det aktuelle trusselsbillede
Få opdateret viden om de mest presserende trusler, danske virksomheder og organisationer kommer til at håndtere i 2018. Hør om, hvordan trusselsbilledet har ændret sig og om, hvad man sikkerhedsansvarlig skal være særligt opmærksom på? Lars Højberg præsenterer også nyeste sikkerhedsrapport om DDoS-angreb i Danmark i 2017.

Desuden vil du få indsigt i, hvordan Security Operations Center overvåger og håndterer sikkerheden i Danmarks største telekommunikationsvirksomhed. Herunder et interessant indblik i, hvordan SOC håndterer konkrete tekniske opgaver og konkret griber samarbejdet med andre enheder an.
Oplægsholder:
Lars Højberg
Chef
TDC Security Operations Center (SOC)

10:15 - 10:30
Pause

10:30 - 10:55
Sikkerhed som en service – hvordan?
Truslerne bliver konstant flere og flere, og konsekvenserne af et vellykket angreb bliver mere og mere skræmmende. Denne udvikling sker sideløbende med, at vi flytter funktioner og data i skyen med stadig stigende hastighed. Samtidig er de it-eksperter, der skal forsøge at holde truslerne i skak, en mangelvare. Dette er en gigantisk udfordring og det giver derfor god mening at søge efter nye løsningsmodeller der kan sikre at forretningen ikke kommer til at lide skade som følge af sikkerhedsproblemer.
Oplægsholder:
Finn Villadsen
solution architect
NetDesign

11:00 - 11:25
Cloud Security
Hvordan beskytter vi os ved hjælp af skyen, og hvordan beskytter vi data, som vi har i skyen. Vi kommer omkring Cisco CloudLock, hvor vi kigger ind i, hvordan Cisco beskytter data, som vi har til at ligge i skyen, samt mulighed for at få synlighed ind i hvilke skytjenester der bliver benyttet generelt, kaldet Shadow IT reporting.
Oplægsholder:
Mikael Grotrian
consulting systems engineer
Cisco Denmark

11:30 - 11:55
Security Advisory Service – analysér dig til bedre sikkerhed
Man kan let komme til at famle i blinde, når man som virksomhed skal investere i og prioritere sin it-sikkerhed. Det er en kontinuerlig proces, hvor svagheder løbende skal kortlægges og behov skal afdækkes. Bliv klogere på, hvordan du med en grundig analyse og omfattende tests af jeres forsvarssystemer får mest sikkerhed for pengene.

Ronnie Abrahamsen vil blandt andet redegøre for, hvordan en prioriteret roadmap gør det muligt at prioritere og implementere tiltag, der effektivt håndterer presserende udfordringer og optimerer sikkerhedsniveauet.
Oplægsholder:
Ronnie Abrahamsen
solution architect
NetDesign

12:00 - 12:00
Tak for idag
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
14/3 2018
Tid:
08:30 til 12:00
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language