Få nyeste viden om det aktuelle trusselsbillede – og beskyt dit netværk bedre

Dato:
14/3 2018
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Nye angrebsformer kræver nye metoder, især når det handler om at beskytte virksomhedens netværk og kritiske data. På Computerworlds komprimerede formiddagskonference får du sikker viden om det aktuelle trusselsbillede fra nogle af Danmarks førelser sikkerhedsspecialister. Det er med til at give dig grundlag for at tilpasse og prioritere din it-sikkerhedsindsats.

Virksomhedernes datamængder – og afhængighed af dem – vokser hastigt. Samtidig bliver trusselsbilledet stadig mere komplekst og uforudsigeligt. Så hvordan navigerer du optimalt som CIO eller it-sikkerhedsansvarlig i en virkelighed, hvor den teknologiske udvikling hele tiden åbner nye bagdøre til dine virksomhedskritiske data og processer?

Det sætter en række it-sikkerhedseksperter fokus på i denne formiddagskonference, hvor du får præsenteret et opdateret tværsnit af det aktuelle trusselsbillede. Du får også indblik i de teknologier og koncepter, der giver dig grundlag for at tilpasse og optimere din sikkerhedsindsats.

På programmet er blandt andet it-sikkerhed som en service, risk management og sikkerhed i skyen.

Omfattende DDoS-angreb sætter sikkerheden under pres
Det komprimerede formiddagsprogram rummer et oplæg af Lars Højbjerg, som er chef for TDC Security Operations Center (SOC) og som præsenterer de nyeste DDoS-statistiktal, der bl.a. understreger udfordringen med de omfattende DDoS-angreb i Danmark.

Konferencen omfatter også oplæg af en række andre it-sikkerhedspecialister - eksempelvis Ray Stanton, der i sine 12 år hos British Telecom (BT) blandt andet stod for opbygningen af BT Security Services. Han er i dag Group CSO hos TDC og vil fortælle om sine erfaringer med it-sikkerhed i internationalt perspektiv og om tendenserne indenfor håndtering af it-sikkerhed.

Konferencen afholdes i samarbejde med NetDesign, en af landets førende virksomheder på sikkerhedsområdet.

Kom med og bliv klogere på udfordringerne – og ikke mindst mulighederne – inden for it-sikkerhed anno 2018.

Se program