Robot Process Automation (RPA) - sådan accelerér I digitalisering med softwarerobotter og AI

Dato:
04/12 2018
Sted:
Ballerup
Pris:
495 kr

Hos DSV og Københavns Kommune er softwarerobotterne med til at accelerere digitaliseringen.

Det sker når Robot Process Automation, også kendt som RPA, ikke bare sænker omkostningerne men også overtager rutineopgaverne i kundeservicen. Erfaringer fra DSV og Københavns Kommune er blot toppen af isbjerget i den udvikling, som foregår lige nu.

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen.

Det er samtidig et opgør med den tid og de ressourcer, som alt for i høj grad stadig er bundet op på drift, faste procedurer og manuelle opgaver. Tid og ressourcer, som i stedet bør bruges til at prioritere kunder, kunderejsen og til at etablere eller understøtte nye tjenester og nye forretningsmodeller.

Det kan lade sig gøre, fordi ’touchless operations’ bygger på automatisering og kunstig intelligens, som tilsammen kan sikre en radikal omlægning af procedurer i hele virksomheden.

Det kan for eksempel være automatisering af kundehenvendelser med softwarerobotter, der chatter i realtid, automatisk godkendelse af rejseafregninger eller etableringen af intelligente ’dashboards’, der vurderer og klassificere afvigelser.

På denne konference kan du høre mere som RPA og softwarerobotter og få svar på blandt andet:
  • Men hvordan er mulighederne i din branche?
  • Hvordan ser teknologien ud lige nu?
  • Og hvad er investeringsbehovet for de virksomheder, som ønsker at automatisere de manuelle processer?
  • Hvordan kommer man nemmest i gang med at automatisere processer og høste fordele?

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Indsigt i mulighederne med RPA og softwarerobotter
  • Cases - hør hvordan andre arbejder
  • Tips til hvordan I kommer igang