Digitaliseringsledelse 2.0

Dato:
18/12 2018
Sted:
Hørsholm
Pris:
1995 kr

Anvendelsen af digital teknologi er under radikal transformation.

Tidligere kunne teknologien i sig selv levere den afgørende konkurrencefordel. Men den øgede konkurrence, hastigheden og kompleksiteten stiller nu store krav til teknologiadoptionen i virksomheder.

Svaret på de udfordringer er mere: Mere omstillingsparathed, mere styr på forretningen, mere innovation, mere kundefokus - og ikke mindst den store enabler: Mere teknologi.

Men i takt med teknologiernes hastige udvikling ændres vores mulighed og organisationsformer sig drastisk. Men hvordan leder du den hastige forandring? Hvad er de strategiske holdepunkter? Og hvem har eksemplerne til efterlevelse?

Derfor har CIOs som Morten Gade fra Bankdata og Steffen Dalgaard Andersen fra Adform sagt farvel til den traditionelle it-afdeling. Og i stedet organisereret sig omkring produktudvikling, kundefokus og de muligheden teknologien giver.

På Digitaliseringsledelse 2.0 kan du derfor møde Morten Gade og Steffen Dalgaard Andersen, som præsenterer deres visioner for en moderne organisering af it.

Du kan desuden høre, hvordan cio'en hos Rockwoll, Jan Amtoft målrettet har arbejdet med at få virksomheden til at tænke digitalt 24/7 – og høre ham blive udfordret i en paneldebat af Stine Mølgaard, medforfatteren til ”Fuck it, Ship it”, en af årets mest spændende business-bøger.

Professor Kim Normann Andersen fra Copenhagen Business School runder seminaret af ved at stille skarpt på, hvad der kræves af vor tid ledere, hvis de skal bevare kontrollen over teknologien.

Seminaret modereres af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen og byder på rig mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne samt netværke med andre it-beslutningstagere og trendsættere inden for ledelse og digitalisering.

Bemærk: Som deltager på Digitaliseringsledelse 2.0 modtager du på dagen et gratis eksemplar af ”Fuck it, Ship it” af Jacob Bøtter og Stine Mølgaard. Læs mere om bogen herHvis du ønsker at betale med EAN nr., skal du tilmelde dig konferencen og bruge kampagnekoden "DIGIFAK". Derefter skal du sende os en mail med dit EAN-nr. og betalingsoplysninger til events@cw.dk.

Se program