Digitaliseringsledelse 2.0

Dato:
18/12 2018
Sted:
Pris:
995 kr

GOVERNANCE | INNOVATION | LEADERSHIP

Anvendelsen af digital teknologi i virksomheder er under en radikal transformation.

En del af denne transformation sker fordi tre teknologiske tendenser netop nu konvergerer: Adgangen for alle til den næsten ubegrænsede datakraft i globale datacentre, adgangen til og muligheden for at analysere ufattelige mængder af data i realtid og så den næsten globale udbredelse af internet og mobilteknologi, som på år har gjort lokale markeder globale.

De markeder er en unik mulighed for danske virksomheder, som nu har adgang til et globalt publikum. Men det er samtidig også en konstant trussel, for de samme teknologier har også åbnet det danske marked for internationale konkurrenter. Bare spørg de danske medier, som hvert år kan se indtægter for over knapt to milliarder kroner forsvinde ned i Googles og Facebooks dybe lommer.

Ofte er der taler om nye spillere eller konkurrenter, som måske før har vurderet at en traditionel adgang til det danske marked med salgskontor, sælgere og administration var for dyr.

Samtidig betyder teknologien også, at konkurrenter kan ligge i din virksomheds blinde vinkel indtil de en dag trækker ud for at overhale dig. Enten fordi de vokser sig store på kort tid eller fordi der er tale om veletablerede virksomheder fra andre brancher, som udnytter teknologien til at angribe nye markeder i andre brancher.

Svaret på de udfordringer er mere: Mere omstillingsparathed, mere styr på forretningen, mere innovation, mere kundefokus - og ikke mindst den store enabler: Mere teknologi.
Men i takt med teknologiernes hastige udvikling ændres vores mulighed og organisationsformer sig drastisk. Men hvordan leder du den hastige forandring? Hvad er de strategiske holdepunkter? Og hvem har eksemplerne til efterlevelse?

Det kan du få fuld indsigt i på denne unikke konference hvor vi sætter fuldt fokus på den afgørende digitaliseringsledelse.

Konferencen er desuden en god mulighed for at netværke med andre it-beslutningstagere og trendsættere inden for ledelse og digitalisering.

Se program