Fremtidens kommunikation: Hvad skal der til for at du kan følge med morgendagens digitale krav?

Dato:
01/11 2018
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Fremtidens kommunikation: Hvad skal der til for at du kan følge med morgendagens digitale krav?

Fokus for de fleste virksomheder er på at være på forkant med den digitale udvikling, der går stærkere end nogensinde tidligere. Cisco ved om nogen, hvor vigtigt det er at kunne levere ”customer experience” på tværs af teknologiske platforme og med en agilitet, der matcher den øgede konkurrence. På dette formiddagsseminar går Cisco sammen med sine partnere, Atea og Netdesign, i dybden omkring samarbejds-platforme og fremtidens kommunikation.

Cisco Webex, der er under konstant udvikling, er en komplet kommunikationsplatform, der tilbyder både videokommunikation, business messaging, virtuelle møderum samt digitalisering af fysiske møderum. Cisco Webex nedbryder barriererne for effektivt samarbejde mellem brugerne – uanset om det drejer sig om samarbejde mellem medarbejdere internt i organisationen eller på tværs af organisationer. Alle kan være med - på tværs af platforme og fuldt integreret for mobile medarbejdere.

Du kan forvente korte, konkrete indlæg, demoer og kundeindspark. Alt sammen med henblik på at inspirere dig til måder, hvorpå du kan udnytte fremtidens kommunikationsplatform.

Bliv klogere på det til vores gratis How To.

Se program