GDPR fire måneder efter ikrafttræden: Få styr på processerne – de næste skridt

Dato:
29/8 2018
Sted:
Aarhus V.
Pris:
995 kr

Afholdes også i Ballerup d. 28. august 2018.

Det er fire måneder siden, at EU’s persondataforordning, GDPR, trådte i kraft.

Mange organisationer er kommet i mål og er blevet compliant med de nye regler, mens andre endnu ikke har styr på reglerne. Det kan hurtigt blive kritisk for dem, for det er nu alvor.

Der gemmer sig skjulte fordele i proces-optimeringen for de virksomheder, der er langt fremme med arbejdet.

På dette seminar får du bud på, hvor du kan finde de skjulte proces-fordele ved at være GDPR-compliant. Og hvordan du får fikset de mest kritiske GDPR-mangler lige nu.






Hvis du ønsker at betale med EAN nr., skal du tilmelde dig konferencen og bruge kampagnekoden "FAKGDPR". Derefter skal du sende os en mail med dit EAN-nr. og betalingsoplysninger til events@cw.dk.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:05
Fortolkningsfejl, faldgruber og fremtidig compliance
Oplægget handler om nogle af de mest udbredte fortolkningsfejl og deres praktiske og økonomiske konsekvenser.

Derudover ses der på de faldgruber, som diverse organisationer kan være faldet i under implementeringen af reglerne, og hvordan det kan påvirke den fremtidige compliance samt mulighederne for at komme tilbage på sporet.
Daniel Hartfield-Traun
Oplægsholder:
Daniel Hartfield-Traun
advokatfuldmægtig med speciale i persondata og informationssikkerhed
NORDIA Law Firm

Daniel Hartfield-Traun er Ekstern Lektor hos Syddansk Universitet, hvor han udover at undervise på ingeniør- og jurastudiet, også er medforfatter på universitetets publikation ”Dansk Persondataret”. Derudover er Daniel medstifter af LegalTech Denmark, der digitaliserer hverdagen lettere - også arbejdet med GDPR.


09:45
DPO Advisor - plug'n'play
DPO Advisor guider dig gennem compliance-arbejdet på en måde, der gør det nemt at blive compliant - ingen dyre drenge, bare sund fornuft og indsigt i egen butik.

Systemet gør de fleste virksomheder i stand til at få styr på dokumenter og databeskyttelsespolitikker på blot en enkelt dag.

Har du allerede lagt grundstenene i dit compliance-projektet, kan det hele integreres direkte i systemet.
Daniel Hartfield-Traun
Oplægsholder:
Daniel Hartfield-Traun
Jurist og medstifter
LegalTech Denmark

Daniel Hartifeld-Traun er jurist og specialiseret inden for praktisk håndtering og vedligeholdelse af GDPR i store og små virksomheder. Daniel er medstifter af IT-virksomheden LegalTech Denmark, hvor han arbejder med at digitalisere hverdagen nemmere med særlig fokus på GDPR-håndtering.

Kåre Rude Andersen
Oplægsholder:
Kåre Rude Andersen
Overvågning og IT sikkerhed
DPO Advisor

10:15
Kaffepause

10:45
Få identificeret og ryddet op i personkritiske data. Og sørg for at det ikke "sander til” igen
Med udgangspunkt i GDPR-værkstøjskassen fra Data & More gennemgås konkrete cases og eksempler på, hvordan data, der er i strid med persondataforordningen og organisationens egne datapolitikker, hurtigt kan identificeres i systemer, databaser, dokumenter, .pdf, mails, billeder m.m. - og hvorledes man efter maj 2018 ved fortsat overvågning
af data kan holde øje med, at man overholder sine data.
Lars Taxgaard
Oplægsholder:
Lars Taxgaard
partner
Data & More ApS

Lars Taxgaard, medstifter af Data & More, har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder med deres data udfordringer, og har nu fokus på at hjælpe med effektiv identificering og håndtering af persondata. Lars har før stiftelsen af Data & More været medstifter af Business Intelligence selskabet FairPeople.


11:15
GDPR er her – så hvad nu? Top 10-forudsigelser om GDPR-æraen
Overalt i verden har erhvervslivet i adskillige år forberedt sig på 25. maj 2018 – den dag EU’s persondataforordning, GDPR, trådte i kraft.

Nu er GDPR en realitet, og scenariet for databeskyttelse er begyndt at forme sig. Det har åbnet nogle spørgsmål: Hvordan vil myndighederne håndhæve kravet om ansvarlighed? Vil der blive udstedt massive bøder? Og hvad med ePrivacy-forordningen?

I dette indlæg præsenterer privacy-eksperter deres Top 10-prognoser for fremtiden og giver praktiske råd til indførelse af et varigt GDPR-program.
Jacob Eborn
Oplægsholder:
Jacob Eborn
Privacy Consulting Manager, CIPP/E
OneTrust

Jacob Eborn rådgiver om GDPR-løsninger for OneTrust EMEA, som er blandt verdens førende leverandører af databeskyttelsessoftware, der hjælper erhvervslivet med at efterleve kravene til beskyttelse af persondata og til at arbejde med Privacy by Design. Jacobs rolle hos OneTrust er, med fokus på de nordiske lande, at arbejde sammen med både GDPR-projektfolk og folk på direktionsgangene om at automatisere og styrke deres centrale processer i forhold til persondataforordningen.
Jacob har over 10 års erfaring fra softwarebranchen, hvor han hjulpet foretagender i Norden såvel som globalt med at implementere forandrings- og transformationsprogrammer.
Jacob har en M.Sc. i Business and Administration og er CIPP/E-certificeret.


11:45
ComplyCloud – omfattende og komplekse dokumenter med få klik
På oplægget præsenteres først et summarisk bud på en pragmatisk tilgang til efterlevelse af GDPR på baggrund af erfaring fra 50+ store og mindre GDPR compliance-projekter.

Dernæst præsenteres onlineløsningen ComplyCloud.com, som guider brugeren gennem simple klik, der fører til udarbejdelse af færdige juridiske dokumenter og alle nødvendige fortegnelser. Al dokumentation er omfattet af en advokatansvars-forsikring.

ComplyCloud sørger automatisk for løbende at opdatere virksomhedens dokumenter, hvis der kommer ny lovgivning eller praksis, og der bliver udsendt påmindelser, når der kræves egenkontrol og kontrol med databehandlere.

Allerede udarbejdede dokumenter kan integreres.
Martin Folke Vasehus
Oplægsholder:
Martin Folke Vasehus
it-advokat
ComplyCloud og CIT Advokatfirma

Martin Folke Vasehus er certificeret it-advokat og stifter af ComplyCloud ApS og CIT Advokatfirma. Martin har en fortid hos Bruun & Hjejle fra 2009-2017 og er en erfaren specialist indenfor it-ret, persondata og GDPR compliance.


12:15
Frokost

13:00
Datatilsynets planer for tilsyn efter 25. maj
Allan Frank
Keynote:
Allan Frank
IT-sikkerhedsspecialist & cand.jur.
Datatilsynet

Allan Frank har beskæftiget sig med IT-sikkerhed fra starten af 1980erne. Særligt kombinationen af det dybt tekniske IT-sikkerhedsmæssige, det organisatoriske og den praktiske forretningsdrevne udnyttelse af IT har han arbejdet med de sidste 20 år.


13:45
Fra fortegnelse til operationel håndtering af GDRP-processer
Tempus Serva hjælper virksomheder med at operationalisere deres GDPR-processer.

I vores demo vil vi vise, hvordan man kan:
  • Håndtere registreredes rettigheder.
  • Indhente/tilbagetrække samtykke.
  • Håndtere databrud.
Få svar på hvordan virksomheden kan konvertere en statisk fortegnelse til dynamisk og operationel håndtering af GDPR-processer.
Kasper Pedersen
Oplægsholder:
Kasper Pedersen
CEO
Tempus Serva ApS

Kasper Pedersen, stifter af Tempus Serva, har mange års erfaring som it- og forretningskonsulent. Provokeret af, at have været vidne til adskillige omkostningstunge og langsomlige it-projekter, realiserede han sin drøm om at erstatte traditionel programmering af it-systemer med dynamiske no-code definitioner.


14:15
Kaffepause

14:30
Hør om de første vigtige erfaringer fra en databeskyttelsesrådgiver med mange opgaver
DPO er kommet flyvende fra start. Lena Andersen gør status efter den første tid med GDPR og den nye danske databeskyttelseslov og fortæller, hvordan DPO-opgaven gribes an som ekstern DPO for bl.a. 12 kommuner.
Lena Andersen Salin
Keynote:
Lena Andersen Salin
koncern-DPO
Skatteministeriets koncern

Lena Andersen Salin har mange års erfaring med persondataret bl.a. fra arbejde i Datatilsynet og som konsulent og ekstern DPO. Siden maj 2020 har hun været koncernfælles databeskyttelsesrådgiver i Skatteministeriets koncern.


15:00
Sådan skaber EG medarbejder-awareness omkring GDPR
Bo Flemming Bay
Oplægsholder:
Bo Flemming Bay
vice president, GDPR, Security and Compliance (CISO)
EG

15:45
Tak for i dag
Partnere
Det får du ud af det
  • Indblik i Datatilsynet arbejde indtil nu.
  • 10 vigtige punkter, som du SKAL have styr på nu
  • Indblik i de skjulte fordele ved at være GDPR-compliant