Content management: Optimér din digitale tilstedeværelse på tværs af platforme

Dato:
22/8 2018
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Et velfungerende CMS-system er fundamentet under enhver organisations digitale tilstedeværelse.

Fra de interne team-sites til al den eksterne kommunikation. Content management systemer er bestemt ikke noget nyt fænomen, men CMS’erne spiller en større og større rolle i takt med, at de digitale kanaler bliver mere centrale for moderne virksomheder.

Det er indholdet og styringen af indholdet, der skal i centrum, når man optimerer i forhold til kunder, leverandører og medarbejdere. Det skal ske på tværs af digitale kanaler og platforme, og det forudsætter et moderne og effektiv CMS.

Med det rigtige CMS kan du øge effektiviteten, få bedre kontakt til dine kunder og medarbejdere og optimere mange processer.

På dette formiddagsseminar får du præsenteret nogle af de bedste CMS-løsninger i markedet lige nu.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:00
Hvordan vælger man den bedste CMS-løsning?
Vil I levere den bedste kundeoplevelse?

Valget af CMS-løsning handler om at vælge netop den løsning, der passer bedst til netop din virksomheds kommunikation med dets kunder i fremtiden.

Man skal tage stilling til, hvad virksomhedens ambitioner med CMS-løsningen er, og hvad der passer til jeres organisation.

Få overblik over mulighederne og indblik i nogle af de features, der skal tages stilling til, når man kigger på nyt CMS-system.
Christian Bennich
Oplægsholder:
Christian Bennich
sales engineer lead
Sitecore

09:30
Umbraco - The Friendly CMS
Umbraco er i kraftig vækst og er verdens største Microsoft baserede CMS. Hør hvorfor det er blevet så populært at og visionerne for fremtiden.
Niels Hartvig
Oplægsholder:
Niels Hartvig
Founder and software designer
Umbraco

10:00
Open source CMS
Compent vil præsentere tre forskellige anvendelser af Umbraco: Website, intranet og infoskærme – og perspektivere anvendelsen af open source-software i en større it-arkitektur med udgangspunkt i en kundecase hos Team Danmark.
Jeppe Basse
Oplægsholder:
Jeppe Basse
CEO
Compent

10:30
Pause

10:45
Derfor har Sikkerhedsstyrelsen og 32 kommuner valgt Bellcom og Drupal
Indhold, der flyder ind og ud, avancerede rettigheder og robuste løsninger, som enhver kan finde ud af at bruge.

Med Drupal får kunderne ikke et standard-CMS, men et system tilpasset til netop de opgaver, som indholdet skal løse.

Det gør løsningen mere brugervenlig og lettere at tage i brug. På grund af Drupals unikke metode til håndtering af udvidelser, bliver løsningerne bygget på kernekomponenter, der løbende kan opdateres uafhængigt. Det gør de løbende budgetter mere overskuelige - også når eksempelvis GDPR eller en ny version af Android stiller nye krav til teknikken.

Hør blandt andet om sikre formularer, NEM ID, single sign-on og registerdata fortalt af en udviklingskonsulent med mere end 10 års projekterfaring.
Franz Skaaning
Oplægsholder:
Franz Skaaning
senior konsulent
Bellcom

Franz har undervist brugere og udviklere, forstår komplekse strukturer, håndteret workshops og har selv bidraget med mere end 6.000 commits på Github. Han har tidligere arbejdet hos Dynamicweb og Sitecore, men har siden 2009 arbejdet hos Bellcom i Kolding.


11:15
Hvilket CMS skal jeg vælge? Kundens kunder har altid ret...
Det ville være lettest, hvis der fandtes ét CMS, der var bedst til alt, men sandheden er at Sitecore og Umbraco er to vidt forskellige platforme med hver sin styrke.

Spørg i stedet dine kunders kunder om deres behov og lad resultatet afgøre hvilket CMS du vælger, og hvordan du bygger løsningen.

Partner i Oxygen, Claus Winther, fortæller hvordan han leverer levende e-handel baseret på erhvervsantropologiske indsigter.
Claus Winther
Oplægsholder:
Claus Winther
partner
Oxygen A/S

Claus brænder for levende e-handel, der udvikler sig i takt med forbrugeren på baggrund af sammenhængende kunderejser. Claus har 15 års erfaring med e-handel.


11:45
Paneldebat
Niels Hartvig, Umbraco
Jeppe Basse, Compent
Christian Bennich, Sitecore
Claus Winther, Oxygen A/S
Franz Skaaning, Bellcom

12:15
Tak for i dag og sandwich to-go
Det får du ud af det
  • Bliv opdateret på de nyeste tendenser inden for CMS.
  • Inspiration til hvordan I kommer i gang.
  • Konkrete cases.