Computerworld Summit 2018

Dato:
08/11 2018
Sted:
Aarhus
Pris:
Gratis deltagelse

Digital Transformation | Secure business
Det har aldrig været bedre end nu at være it-professionel. Den teknologiske udvikling brager afsted og høje ambitioner om digital transformation og nye landvindinger inden for kunstig intelligens sikrer fuld opmærksomhed fra resten af organisationen.

Men samtidig er kravene til dig skyhøje. Den øgede opmærksomhed betyder at forventningerne fra forretningen er i top – for også konkurrenter og it-kriminelle nyder godt af de samme teknologiske fordele.

Derfor skal du ikke blot mestre den digitale transformation, men kunne sætte
dig i spidsen for den digitale innovation. Den afgørende digitale transformation som er omdrejningspunktet for Computerworld Summit 2018.

Ud over en række spændende keynote-talere kan du på de to spor Digital Transformation og Secure Business komme i dybden med de vigtigste udviklinger inden for sikkerhed og udvikling.

Digital Transformation
Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk og lær hvordan de arbejder med digital transformation. Hør hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etablereret det mest effektive udviklings- og innovationsmiljø. Og lær hvordan du skaber en innovationskultur, hvor teknologien sikrer, at kunderejser og værdiskabelse for kunden er selve omdrejningspunktet.

Secure Business
Det ændrede trusselsbillede kræver mere end firewalls og antivirus. På Secure Business er fokus på hvordan du skaber den bedste informationsikkerhed i et komplekst it-miljø. Det er også her, at du får indsigt i de nyeste trusler og folkene bag dem.

Antallet af pladser er begrænset og forbeholdt it-beslutningstagere og slutbrugere. Du kan nu tilmelde dig og sikre dig en gratis plads på Summit 2018.

Se program
Det får du ud af det
  • Få overblikket over de nyeste tech-trends fra internationale talere
  • Se og hør konkrete eksempler på danske virksomheders innovation med it
  • Få bud på, hvordan I sikrer jeres virksomhed mod de it-kriminelle
  • Mød leverandører og kolleger og blive inspireret til dine egne it-satsninger