Cloud Factory NextGen Day

Dato:
07/9 2017
Sted:
Søborg
Pris:
Gratis deltagelse

Er du ekspert i Managed Services og sætter du pris på en cloudleverandør, som forstår din forretning, ikke har noget direkte salg til dine kunder, som kan hjælpe dig med komplicerede migreringsopgaver og som altid har den nyeste, hurtigste og førende teknologi?

Så kom til dette event og hør, hvordan du sammen med Cloud Factory får nye muligheder for at få mere af din forretning over på abonnementsbasis. Vi skræddersyer løsninger til dig og dine behov, samtidig med at vi sikrer dig en attraktiv fortjeneste.

Infrastructure as a Service
Stiller du dig heller ikke tilfreds med andet end det bedste til dine kunder? Så vil du til dette event få indblik i arkitekturen bag Cloud Factorys specialiserede Infrastructure as a Service, NextGen Cloud og hvorfor det giver en række fordele til dig og dine kunder. Hør også om forventninger til fremtidens trends og teknologier.

Microsoft Azure Stack har fået dansk pas
Cloud Factory kan sammen med Lenovo og Microsoft - som den første - tilbyde Microsoft Azure Stack på dansk grund til partnerkanalen. Så har du en Microsoft-løsning i den globale cloud, slipper du for at få opbevaret dine data i udlandet. Du får dermed alle funktionaliteter fra Azure med dine data opbevaret hos en lokal partner som os. Interessant i disse persondatatider.

Cloud Marketplace
Cloud Factory samler branchens stærkeste leverandører, som Lenovo, Intel, Microsoft og Dropbox. For nyligt har Cloud Factory også indgået et strategisk partnerskab med Ingram Micro om at blive deres danske distributions-brohovede.

Hør om hvordan det giver dig en helt ny mulighed for at udvide forretningen med bl.a. Dropbox Business og Microsoft CSP gennem Cloud Factorys Cloud Marketplace.

Tilmeld dig NextGen Day og hør hvordan Cloud Factory kan være din partner i en fremtid, hvor en af de vigtigste succesfaktorer vil være at få flyttet din forretning til at blive et løbende abonnementsbaseret partnerskab med dine kunder. Vi glæder os til at se dig!

Se program