Computerworld Summit 2017

Dato:
02/11 2017
Sted:
Aarhus C - Gratis parkering
Pris:
Gratis deltagelse

Digital business | Secure business


Din organisation skal være digital. Den skal være sikker. Og så skal den være tilstrækkelig omstillingsparat til at møde den fremtid, som ingen rigtig kender.

Derfor skal det digitale gennemsyre hele organisationen. Uanset om det handler om nye produkter, tilrettelæggelse af produktionen eller selve mødet med kunderne.

Det svære i den opgave, du som it-professionel, leder eller forretningsudvikler står overfor, er, at du forventes at have løsninger klar til en uklar fremtid. Og en usikker fremtid.

Derfor forventes det, at din viden om sikker og stabil drift nu er kombineret med en sikker viden om nye forretningsmodeller, nye teknologier og nye trusler. Du forventes med andre ord at have et bud fremtiden.

Den fremtid, som indeholder kunstig intelligens i dit CRM-system, softwarerobotter i din Facebook-chat, nye brugerflader som Amazon Alexa og Microsofts HoloLens og selvkørende biler som dem fra Volvo, Tesla og Mercedes.Det er netop ikke gimmicks men produkter og koncepter, som dine potentielle kunder eller brugere allerede kan købe.

Derfor sætter Computerworld Summit 2017 fokus på den digitale forretning, den sikre forretning og den fremtid, som din forretning skal mestre for at få succes.

Med eksklusive keynotes får du på Computerworld Summit 2017 et bud på den fremtid, som er så svær at forudse.

Antallet af pladser er begrænset og forbeholdt it-beslutningstagere og slutbrugere. Du kan nu tilmelde dig og sikre dig en gratis plads på Summit 2017.

Se program
Det får du ud af det
  • Få overblikket over de nyeste tech-trends fra internationale talere.
  • Se og hør konkrete eksempler på danske virksomheders innovation med it.
  • Få bud på, hvordan man opnår hurtigere time-to-market og mere agilitet - uden at det går ud over driften.
  • Mød leverandører og kolleger og blive inspireret til dine egne it-satsninger.