Hosting og outsourcing: Find den rigtige model og leverandør

Dato:
24/10 2017
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Hosting og outsourcing-markedet rummer utallige muligheder for at aflaste og effektivisere din virksomhed, så der kan fokuseres på kerneforretningen. Markedet er dog også kendetegnet ved mange og meget forskellige leverandører og leverance-modeller.

På dette event giver vi dig et indblik i, hvordan hosting og outsourcing i 2017 kan blive en strategisk og praktisk hjælp for din virksomhed.

Datamængderne vokser hastigt, samtidig med at information og data i dag er nogle af de vigtigste aktiver i virksomheden. Derfor er det også afgørende, at man vælger den rigtige leverandør og det optimale koncept for leverancen.

Kom og hør indlæg fra nogle af de førende spillere på det danske hosting og outsourcing-marked og få svar på alle dine spørgsmål. Vi hjælper dig med at finde den rigtige model og leverandør.

Se program

Program:


08:30
Morgenmad & Registering

08:55
Velkomst
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.


09:00
Det mindst interessante er i virkeligheden, at du kan hente op til 35 procent i besparelse
Curvature repræsenterer et brud med den traditionelle tilgang til it-drift.

Vi synes, at den enkelte virksomhed selv skal bestemme, hvad der er godt for den – også selv om det ikke passer ind i producenternes forretningsmodeller.

Det giver vores kunder en masse fordele.

Vi præsenterer her vores måde at hjælpe vores kunder med en fuld fleksibel tilgang til drift af kundernes it-infrastruktur.
Henrik Bech
Oplægsholder:
Henrik Bech
senior director, service delivery nordics
Curvature

Henrik har mere end 30 års erfaring fra IT branchen og herunder en lang årrække som leder af IT service virksomhed.

Ole Holt Frandsen
Oplægsholder:
Ole Holt Frandsen
sales manager
Curvature

Ole har beskæftiget sig med salg af IT løsninger i mere end 20 år.


09:30
Tre spørgsmål, som du bør kunne svare på, før du fastlægger virksomhedens hosting-strategi
Hvad er din virksomhed klar til at outsource? Vil en outsourcing være det, der faktisk skaber mest værdi for din virksomhed? Og hvor sikre er dine data egentlig?

NielsB. Rasmussen og Kim Skov Nielsen vil supplere hinanden og sørge for, at du bliver taget med rundt om de væsentligste facetter ved outsourcing.

Oplægget er også for dig, som allerede har en strategi for hosting. Du kan nemlig se, om du i tilstrækkeligt omfang har tænkt sikkerhed ind i din plan.
Oplægsholder:
Niels B. Rasmussen
outsourcing evangelist
GlobalConnect A/S

Outsourcing er forbundet med mange fordele. Men hvordan gøres det rigtigt? Niels kan udfordre alle typer virksomheder i forbindelse med strategisk it-outsourcing.

Oplægsholder:
Kim Skov Nielsen
head of IT security
GlobalConnect A/S

Stadig flere oplever at it-truslerne fylder mere i hverdagen, og at udviklingen gør det svært at stoppe op og danne sig overblikket over den rette løsning. Den mulighed har Kim, og han har erfaring i at rådgive og med at udvikle professionelle løsninger igennem mere end 10 år.


10:00
Pause

10:15
Strategisk IT-outsourcing og Business casen
Hvornår skaber it-outsourcing egentlig værdi? Hvornår kan det være bedre at beholde it selv? Hvordan kan en business case bidrage til få et godt overblik og et solidt beslutningsgrundlag hvor også gevinstrealiseringen er i fokus?
Jimmy Kevin Pedersen
Oplægsholder:
Jimmy Kevin Pedersen
Ass. Partner og ekstern lektor på IT Universitetet i Digital Led
1stroke

Jimmy har mere end 20 års erfaring med ledelse, forretningsudvikling og IT fra både den private og den offentlige sektor. Han har de seneste 10 år været ekstern lektor på ITU og gennem 1stroke bl.a. undervist i business cases og gevinstrealisering.


10:45
Paneldebat
Niels B. Rasmussen, GlobalConnect
Jimmy Kevin Pedersen, 1stroke
Ole Holt Frandsen, Curvature

11:15
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Sådan vælger du den rigtige hosting og outsourcing-leverandør
  • Seneste nyt fra førende leverandører
  • Cases
Praktiske Oplysninger
Dato:
24/10 2017
Tid:
08:30 til 11:15
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language