Usikker eller til at stole på? Få styr på sikkerheden i dine cloud-løsninger

Dato:
23/3 2017
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Det er ved at være slut med den tid, hvor du som it-ansvarlig selv passede dine servere i kælderen.

Det moderne it-miljø vil blive baseret på cloud-løsninger, som er mere effektive, lettere at håndtere og som kan frigive ressourcer i din organisation.

Udviklingen er i fuld gang: Hver fjerde danske virksomhed anvender i dag cloud computing i en eller anden udstrækning, og antallet vokser støt.

Når det gælder cloud-løsninger er it-sikkerheden en åbenlys bekymring for mange it-ansvarlige, for vitale og forretningskritiske data overdrages jo i et omfang til en fremmed leverandør i en tid, hvor it-sikkerheden, der bliver mere og mere kompleks, står meget højt på de fleste virksomheders dagsorden

Problemstillingen bliver ikke mindre af, at den omfattende EU-persondataforordning træder i kraft i begyndelsen af 2018. Den kræver, at man har fuldstændigt styr på alle sine data - uanset om de ligger hjemme eller hos en leverandør.

Selv bedyrer leverandørerne igen og igen, at it-sikkerheden i en privat server-park i kælderen aldrig nogensinde vil kunne nå sikkerheds-niveauet i et stort datacenter med dedikerede sikkerheds-eksperter til sokkeholderne.

På dette How To får du overblik over nogle af mulighederne for at skabe gennemsigtighed og overblik, få kontrol over dine cloud-data og sikre dine cloud-data bedste muligt.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Indsigt i hvordan du får kontrol over dine cloud-data.
  • Viden om hvordan du sikrer jeres cloud-data bedst muligt.
  • Overblik over mulighederne for at skabe gennemsigtighed.