Nyt fra Citrix: Få fuld udbytte af dit datacenter og din netværksarkitektur.

Dato:
08/11 2016
Sted:
København SV
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Teknologiskiftet mod cloud, netværks-virtualisering og automatisering stiller nye krav til de nødvendige ADC'er (application delivery controllere). Kom i dybden med fire højaktuelle områder inden for ny netværksarkitektur.

NetScaler Connect programmet blev lanceret i foråret på Citrix Synergy 2016 i Las Vegas. På konferencen var der flere end 25 tracks med fokus på networking. Nu henter vi de bedste præsentationer til København og inviterer til frokostseminar den 8. november.
 
Hos Citrix ved vi, at nye udfordringer omkring application delivery forårsager radikale ændringer på tværs af den traditionelle netværksarkitektur. Skiftet i retning af cloud, network virtualization og automation stiller nye krav til ADC'er som NetScaler, så de kan understøtte virksomhedernes next generation datacenter.
 
På seminaret vil vi beskæftige os med fire aktuelle områder inden for Citrix teknologi:
 

 • Hvad er NetScaler ADC, og hvad er nyt?
 • Hvorfor bør du interessere dig for SD-WAN?
 • Sådan vil NetScaler Management og Analytics ændre spillet!
 • Hvorfor NetScaler i en Container?
Vores seminar er rettet mod netværks- og infrastruktureksperter. Seminaret giver en introduktion til Citrix NetScaler og de seneste nyheder og byder på mulighed for dialog med vores tekniske ekspert.

Mød talerne

Bjarne Træholt

Bjarne Træholt

product manager

Arrow ECS

Se program

Program:


09:00 - 09:30
Morgenmad og registrering

09:30 - 09:35
Velkomst

09:35 - 11:25
Vi dækker 4 aktuelle områder inden for Citrix' teknologi:

 • Hvad er NetScaler ADC og hvad er nyt?
  • NetScaler Application Delivery Controller (ADC) er markedets ledende load balancer, som sikrer applikationers tilgængelighed og beskytter serverne mod overload og en lang række andre sikkerhedstrusler. NetScaler ADC tilbyder forskellige funktioner ud over load balancering, som f.eks. web application firewall, brugervalidering og godkendelse, kryptering af trafik, single sign on og meget mere.
 • Hvorfor bør du interessere dig for SD-WAN?
  • Software Defined WAN optimerer brugen af båndbredde på tværs af landegrænser, samt giver mulighed for at sammenlægge flere forbindelser til en logisk forbindelse. SD-WAN bruges primært til virksomheder med kontorer rundt om i verden hvor båndbredden er begrænset eller dyr - som f.eks ombord på skibe.
 • Sådan vil NetScaler Management og Analytics (NMA) ændre spillet.
  • NetScaler MAS er en sammensmeltning af Citrix' eksisterende management produkter henholdsvis NetScaler Insight Center, Citrix Command Center og NetScaler Control Center. Tilsammen giver NMAS større gennemsigtighed og håndtering af alle Citrix netværksprodukter, samt udvidede mulighed for rapportering og automatisering.
 • Hvorfor NetScaler i en Container?
  • NetScaler CPX er en mini ADC, som er tiltænkt applicationsudviklere. Ideen er at tilføje de nødvendige netværksfunktioner integreret direkte ind i applikationen i udviklingsfasen istedet for at have en fysik enhed stående foran serverne. F.eks. load balancing, hvis applikationerne selv kan håndtere udfald og skifte mellem servere i nødstilfælde, så kan der spares mange penge i datacenteret.
Oplægsholder:
Bjarne Træholt
product manager
Arrow ECS

11:30 - 12:00
Frokost

12:00 - 12:00
Tak for i dag
Partnere Bliv partner
Praktiske Oplysninger
Dato:
08/11 2016
Tid:
09:00 til 12:00
Sted:
Scandic Sydhavnen
Sydhavns Plads 15
2450 København SV
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language