Program:


09:00
Morgenmad og registrering

09:30
Velkomst

09:35
Vi dækker 4 aktuelle områder inden for Citrix' teknologi:

 • Hvad er NetScaler ADC og hvad er nyt?
  • NetScaler Application Delivery Controller (ADC) er markedets ledende load balancer, som sikrer applikationers tilgængelighed og beskytter serverne mod overload og en lang række andre sikkerhedstrusler. NetScaler ADC tilbyder forskellige funktioner ud over load balancering, som f.eks. web application firewall, brugervalidering og godkendelse, kryptering af trafik, single sign on og meget mere.
 • Hvorfor bør du interessere dig for SD-WAN?
  • Software Defined WAN optimerer brugen af båndbredde på tværs af landegrænser, samt giver mulighed for at sammenlægge flere forbindelser til en logisk forbindelse. SD-WAN bruges primært til virksomheder med kontorer rundt om i verden hvor båndbredden er begrænset eller dyr - som f.eks ombord på skibe.
 • Sådan vil NetScaler Management og Analytics (NMA) ændre spillet.
  • NetScaler MAS er en sammensmeltning af Citrix' eksisterende management produkter henholdsvis NetScaler Insight Center, Citrix Command Center og NetScaler Control Center. Tilsammen giver NMAS større gennemsigtighed og håndtering af alle Citrix netværksprodukter, samt udvidede mulighed for rapportering og automatisering.
 • Hvorfor NetScaler i en Container?
  • NetScaler CPX er en mini ADC, som er tiltænkt applicationsudviklere. Ideen er at tilføje de nødvendige netværksfunktioner integreret direkte ind i applikationen i udviklingsfasen istedet for at have en fysik enhed stående foran serverne. F.eks. load balancing, hvis applikationerne selv kan håndtere udfald og skifte mellem servere i nødstilfælde, så kan der spares mange penge i datacenteret.
Bjarne Træholt
Oplægsholder:
Bjarne Træholt
product manager
Arrow ECS

11:30
Frokost

12:00
Tak for i dag
Partnere Bliv partner
Praktiske Oplysninger
Dato:
08/11 2016
Tid:
09:00 til 12:00
Sted:
Scandic Sydhavnen
Sydhavns Plads 15
2450 København SV
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language