Forretningssystemers rolle i den digitale transformation

Dato:
24/11 2016
Sted:
København V
Pris:
995 kr

Danmarks største konference for forretningskritiske løsninger, er tilbage i København med temaet Forretningssystemers rolle i den digitale transformation d. 24 november 2016 i CinemaxX på Fisketorvet. 

Konferencen henvender sig til beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer, som har brug for at holde sig opdateret på markedet for forretningssystemer. Konferencen sætter fokus på IT-baserede løsninger indenfor ERP, HR, Løn, BI, CRM mv. og gennem et spændende program vises den seneste udvikling og trend indenfor en bred vifte af forretningssystemer og outsourcing.

Som deltager har du muligheden for at møde relevante leverandører, blive inspireret af kundecases, leverandørindlæg og battles, samt netværke med udstillere og deltagere igennem dagen.

Det får du med hjem:

  • Topaktuel keynote speakers syn på den digitale transformation          
  • Et enestående overblik over markedet, trends og løsningsmuligheder 
  • Uforpligtende kontakt til 40+ relevante leverandører samlet på ét sted på én dag
  • Kundecases, lær af andre kundevirksomheders erfaringer i forbindelse med anskaffelse og implementering
  • Battles, vær med når ERP leverandører giver deres bud på løsning af forskellige aktuelle kundescenarier og udfordringer
  • Uddeling af ERP-prisen, som hylder årets mest succesfulde implementering

Program for FORRETNINGSsystemer 2016

Konferencen består af faglige forretningsspor, hvor du specifikt får mulighed for at vælge dig ind på det/de temaer, som netop interesserer dig og din virksomhed. Forretningssporene vil give dig værdifuld information om andres erfaringer med forretningssystemer.

Programmet er ikke færdiggjort endnu, men forventes klar i løbet af oktober måned. Vi forbeholder os retten til ændringer og rettelser.

Indtil programmet er færdiggjort kan I se hvilke leverandører der deltager med indlæg eller kundecase på konferencen. Listen bliver opdateret frem mod programmets færdiggørelse.

Leverandørindlæg:
KMD, PROPHIX, Tabellae, Unit4 Agresso, Sophub, Multisupport, Deltek, MCB, Columbus, DRI Nordic, IFS, Inspari, Visma e-conomic, TDC Hosting, Devoteam, HerbertNathan & CO.

Kundecase:
Pingala, Daxiomatic, Plan A Project, Infor, MySupply, Damstahl, Dovista, Visma e-conomic, Perito Consulting.

Battles:
Offentliggøres i september.

Se programmet herSponsorer:

Se program
Partnere